Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 ahaha enerji yi gorunce ister istemez noyan geldi aklima yanilmamisim. bukkake ve snowball partisinden mi adayligini koyuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 8====D;; LEGALIZE BUKKAKE 8====D;; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 yazmayın gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 herif malmış yol kenarında bırakmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 abi adamın kafa farklı çalışıyo resmen. Ben noyancıyım ya. boşuna kovaladınız. On numero beş yıldız adamdı, son dönemdeki herkesi soğutuyosunuz editördür lord barzostur sekodur, adamlar foruma heycan getiren tiplerdi. ama noyan bambaşka idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Buradayım ya da beni soğutan tek olay Mc_Loving'in özelden ısrarla mesaj ile taciz etmesine argo kelime ile çek git demem üzerine Noyzura hesabımın 2-3 yıldır banlı olması hala. Sequo da olmaz olsun paticik tarihinin en haysiyetsiz adamı... Hem begger , hem scammer hem de ........ neyse ona dersini sonra vereceğim "kötü arkadaşlar" listemdeki minik kobay farelerimden biri olmayı haketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 sequo naptı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 2 hafta yalvardı alakam olmayan birşeyler için ki ona balık değil balık tutmasını öğretmiştim çoktan bana öyle isteklerle gelmesin diye. Bunlara rağmen yine de yalvardı balık da balık diye bigün peki taman dedim. Sonra aldı balıkları ve rica etti iki gün sonra geri dönüş yapacam sana diye bir ton dil döktü ikna etmek için.. Sonra herif geri dönüş yapmak yerine geldi buraya aptal aptal şeyler yazdı sanki normalde uğraştığım işlermiş gibi bir sürü saçmaladı, bana tehtitler falan seni aynasızlara şikayet ederim falan.. Bir insan para için kendini bu kadar küçük düşürüp , başkalarını madur edip üstüne de tehtit edememeli... Beyond haysiyetsiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Baya bildiğin torbacılık yapıyordun olm, o konuda da bu kadar cesur mesajların yoktu yani lol? free farm oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Başkanlık Sisteminin geldikten sonra yapacağım şey : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Hayır madde değil mana satıyorum ben ben lectre bir terapist olarak ve tekrar rica ediyorum hakkımda böyle ithamlarda bulunma. Sequo ile ilgileneceğim hakkımda böyle pislikleştiği için. Seninle de ilgilenmek durumunda kalmayım. İnsanlara böyle illegal ithamlarda bulunmanın eğlencelik bir yönü yok hele ki google aramalarında sürekli çıkan bir sitede .. Eğer bir insanın özgürlük haklarını riske etmekten bu kadar keyif alabilecek kadar şuursuzlaşabiliyorsan, kendi özgürlük haklarınınında hiçe sayılmasına davet çıkarmış oluyorsun. Gerçekten şakası yok ve böyle şeyler yazıp durmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Eger gerekli egitimi almadiysan kendini terapist olarak pazarlaman TCK'ya gore suc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 kuantum terapisti, çakra terapisti falan dese de mi suç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Para aldigi tek kisi bile bena boyle dedi, parami aldi, tedavi edecegim dedi dese nitelikli dolandiricilik, evet. Tedavi diye acikca soylemesi de gerekmiyor. Enerji vererek hayatini duzeltmene yardim edecegim filan da ayni kapsamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 dogal seleksiyon ya. suna inanip dolandirilan hak ediyo dolandirilmiayi. haci hoca tayfasinin modern gorunumlusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Biri altinlari verdim diye polise giderse isi biter adamin. Alirlar iceriye. Kendi istegiyle verdi, ne yaptigimi soyledim filan diyecektir simdi arkadasimiz ama dolandiricilik oyle oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Aruzyon said: Hayır madde değil mana satıyorum ben ben lectre bir terapist olarak ve tekrar rica ediyorum hakkımda böyle ithamlarda bulunma. Sequo ile ilgileneceğim hakkımda böyle pislikleştiği için. Seninle de ilgilenmek durumunda kalmayım. İnsanlara böyle illegal ithamlarda bulunmanın eğlencelik bir yönü yok hele ki google aramalarında sürekli çıkan bir sitede .. iyi de kimyasali sattigini kendin kabul ettin,adam da sana satici oldugunu soylemis. hangi kafaya dayanarak yalan deyip ustune bir de tehdit ediyorsun anlatsana, bi de ilgilenip de ne yapacaksin? google aramasina acik forumda herturlu seyini de anlatan kendinsin bu arada.hayaller alemine cok dalmissin, milleti tehdit ederken 2 kere dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 bunun niye hesabı var halen, permaban yediyse biri 2.-3.-n. hesapların da banlanmıyor muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 new age hacihocasi olarak buradan musteri topluyor adam, ekmeginin pesinde alt tarafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 noyzura ve bitemeyen ilgi toplamaları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Noyan gibiler olmayanca millet birbirine giriyor. Takılsın canı sıkılan gelip ayar verip gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 µh said: Aruzyon said: Hayır madde değil mana satıyorum ben ben lectre bir terapist olarak ve tekrar rica ediyorum hakkımda böyle ithamlarda bulunma. Sequo ile ilgileneceğim hakkımda böyle pislikleştiği için. Seninle de ilgilenmek durumunda kalmayım. İnsanlara böyle illegal ithamlarda bulunmanın eğlencelik bir yönü yok hele ki google aramalarında sürekli çıkan bir sitede .. iyi de kimyasali sattigini kendin kabul ettin,adam da sana satici oldugunu soylemis. hangi kafaya dayanarak yalan deyip ustune bir de tehdit ediyorsun anlatsana, bi de ilgilenip de ne yapacaksin? google aramasina acik forumda herturlu seyini de anlatan kendinsin bu arada.hayaller alemine cok dalmissin, milleti tehdit ederken 2 kere dusun. Böyle birşeyi kabul etmedim ve bir insana laf sokma unsuru olarak bu tarz ithamlarda bulunmanın bir şaka olduğunu ya da kabul edilebilir birşey olduğunu sanıyorsan bunun hoş birşey olmadığını belirtmem bir tehtit değil faka yaptığın hareket de hafife alınacak birşey değil . Lütfen garantilikler üzerili kurulu yaşamınızda kendinize farklı gördüğünüz bir bireye giydirmek kişisel huzurunuzu sağlıyor olabilir. Fakat uyuşturu satıcılığı ihtamında bulunmak ve bunu açık açık yazmak gerçekten hoş birşey değil. BU kadarını anlayabilecek bir seviyeye gelip her topik altında bu tarz yaklaşımlarda bulunmaktan vazgeçmenizi rica ediyorum. Çünkü bir insanın özgürlüğüne direk saldırmak çok haince, hele ki bunu bir forum eğlencesi olarak yapmak daha da pislikçe ve bu kadar pisliğe ne beni ne de forumu maruz bırakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 bu çocuğun kafa sürekli gidip geliyor ya, kesin. Alıntıladığı kendi mesajında tehdit ediyor sonra tehdit etmedim diyor. Kardeş tamam sen enerjini git facede dağıtmaya devam et burası enerjini düşürür enerjini bitirir işsiz kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Ya, adam Facebook hesabinda seans karsiliginda altin alip hayatta daha iyi yerlere gelmenizi saglayacagim, level atlayacaksiniz filan diyordu. Nitelikli dolandiricilik bu. Daha ne ugrasiyorunuz burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 tabi nitelikli dolandırıcılık.. Alın bakın burada bir sürü seanslarıma katılan kişilerin yorumları, feedbackleri var... https://noyansama.wordpress.com/2016/03/01/lvl-up-seansini-deneyimleyenlerin-yorumlari/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar