Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Zikko said: politikacı olup mass energy-field atacak adam, tehlikenin farkında mısndısanfısa ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Aruzyon said: Hani şurada bazılarımız hariç hepimiz ortalama zekanın üstündeyiz. Aklımıza süper fikirler geliyor ama hayatın aklımıza gelen süper fikirlerle değil hayatın getirdikleri ile vsvsvs zeki ama calismiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 GERGE said: Adam böyle mesajlar yazamazsın filan demeye başlamış. Siyaset çok değiştirdi seni Noyan. Vazgeçtim oy vermekten. Nerede eski ifade özgürlüğü savunucusu kaplan? Adamlarım sürekl u......u hakkında mesajlar yazmaları hem forum güvenliği hem de şahsım adına hoş değil. Önce meclise girip yasan düzenlemeleri ayarlayım, sonra rahat rahat yazar istediği gibi fakat o vakite kadar birbirimizin özgürlüklerini riske atacak ifadedelerde bulunmaktan kaçınmak, birlik ve beraberliğimizi hep birlikte daha ileriye taşıyabilmemiz için elzemdir. Oldumu veriyor musun oyu geri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 3 sayfadaki isteğim hala geçerli. Davutoğlu <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 adam u....u falan dememiş sigara demiş, tam bir algı yönetimi gerçek siyasetci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 kahvede zeki dayiyla birlikte 3lu yapistirmak icin oyunuzu verin. N FOR NOYAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 özlediğim drama geri dönmüş ya noyan oyum sana bebişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Aruzyon said: bingildak said: kafama göre atarım ya ben ipimde kuşağım şeyimde toşağım uyarılması gereken bir şey olursa yetkililer uyarır. forumdan 10 kere banlananın kim olduğunu unuttun galiba asdasd Ne ironik ... Ülkemizdeki bir çok onurlu paşa , hakim , avukat , polis , gazeteci ve diğer iyi insanlarda sürekli hapiste banlılar ve asıl içeride olması gereken adamlarda senin gibi pişkin pişkin fink atıyorlar. Kim olduğunu unuttuun galiba. hmm... mağdur ve haksız muamele sonucu hapislere düşen paşa, hakim, avukat, polis ve gazeticiler diğer yanda foruma sikinin fotoğrafını koyduğu için banlanan şopar gerçekten benzerlik aşikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Foruma penisimin fotoğrafını koymadım. İnternette nerede olduğunu tarif ettim. linkini bile koymadım. O fotoğrafı gören herkes browserına imgim.com/keslan.jpeg yazıp sonra "keslan.jpeg" kısmını silip kendi elleriyle noyzuraninki.jpeg yazıp enter'a basarak resime baktılar. Artık şu penis fotoğrafından banlandın argümanını sonlandır eğer foruma resim koymadığımı anlayabilecek kadar yazdığım şeyi anlabilecek objektif bir zekan varsa. Banlanma sebebim ise dominant forum kesminin açtığım her konuda sataşmalarında auto attack rencide olup sürekli beni yönetime şikayet etmeleri ve yönetime yapılan baskı sonucu banlanmam. Bu banı getiren olay mc_lovig 'un beni özel mesajla hasaslamasına kullandığım ...... git dememdi... ...... git özel mesajda yazdım. Ama bu konu içerisinde zaugnakhaghku bana aynı sözü onunla hiç muhatap olmadığım halde direkt olarak yazdı. Ben ..... git dediğim için süresiz ban yedim. Sonraki hesaplarımda baskı konusu süresiz ban yedi. zaugna rahat rahat takılıyor. Çünkü zaugna buradaki genel kabul edilen fikirlere aykırı düşünceleri ve yaşam tarzı yok. kimse yönetime zaugna'yı banlayın diye baskı yapmıyor. forum yöneticileri penaltı vuruşu yaparcasına söyleyin o ninja özentisine bi daha bu foruma gelmesin diye açıklamalar yaparak süresiz ban koymuyor.. Kafada çoğunuz adil , uzlaşmacı , medeni v.s. olduğunuzu sanıyoruz ama çok azımız sandığımız gibiyiz. Benim burada sürekli süresiz ban yemem , farklı azınlıklara gösterdiğiniz toleransızlıktan dolayıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Noyan MV adayı olunca ciddileşti mi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Yok, aptal olmandan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 yok, şöyle, ben haber verdim banlanacaksam da okey diye, 1 kere ban görmüş olurum dert değil :) o yüzden bi siktir git allahını seversen LDP İstanbul 1. bölge milletvekili adayı Enis Noyan Köse zamanında bu forumda uyuşturucu kullandığını yazmış, çıplak fotoğraflarını paylaşmıştı değil mi? Aynı zamanda adam dövdüğünü, mahkemelik olduğunu, sabıka kaydı durumları olduğunu da belirtmişti diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 oh, hai google search bot :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 "En ilkokul mezunu olan herkes milletvekili adayı olabilir" maddesi ne zaman değişecek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 oo kamikaze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ZaugnaKhaldun said: yok, şöyle, ben haber verdim banlanacaksam da okey diye, 1 kere ban görmüş olurum dert değil :) o yüzden bi siktir git allahını seversen LDP İstanbul 1. bölge milletvekili adayı Enis Noyan Köse zamanında bu forumda uyuşturucu kullandığını yazmış, çıplak fotoğraflarını paylaşmıştı değil mi? Aynı zamanda adam dövdüğünü, mahkemelik olduğunu, sabıka kaydı durumları olduğunu da belirtmişti diye hatırlıyorum. bence adam dövmesi hariç problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Aruzyon said: Foruma penisimin fotoğrafını koymadım. İnternette nerede olduğunu tarif ettim. linkini bile koymadım. O fotoğrafı gören herkes browserına imgim.com/keslan.jpeg yazıp sonra "keslan.jpeg" kısmını silip kendi elleriyle noyzuraninki.jpeg yazıp enter'a basarak resime baktılar. Artık şu penis fotoğrafından banlandın argümanını sonlandır eğer foruma resim koymadığımı anlayabilecek kadar yazdığım şeyi anlabilecek objektif bir zekan varsa. Banlanma sebebim ise dominant forum kesminin açtığım her konuda sataşmalarında auto attack rencide olup sürekli beni yönetime şikayet etmeleri ve yönetime yapılan baskı sonucu banlanmam. Bu banı getiren olay mc_lovig 'un beni özel mesajla hasaslamasına kullandığım ...... git dememdi... ...... git özel mesajda yazdım. Ama bu konu içerisinde zaugnakhaghku bana aynı sözü onunla hiç muhatap olmadığım halde direkt olarak yazdı. Ben ..... git dediğim için süresiz ban yedim. Sonraki hesaplarımda baskı konusu süresiz ban yedi. zaugna rahat rahat takılıyor. Çünkü zaugna buradaki genel kabul edilen fikirlere aykırı düşünceleri ve yaşam tarzı yok. kimse yönetime zaugna'yı banlayın diye baskı yapmıyor. forum yöneticileri penaltı vuruşu yaparcasına söyleyin o ninja özentisine bi daha bu foruma gelmesin diye açıklamalar yaparak süresiz ban koymuyor.. Kafada çoğunuz adil , uzlaşmacı , medeni v.s. olduğunuzu sanıyoruz ama çok azımız sandığımız gibiyiz. Benim burada sürekli süresiz ban yemem , farklı azınlıklara gösterdiğiniz toleransızlıktan dolayıdır. https://alastairadversaria.files.wordpress.com/2015/08/aint-nobody-got-time.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 adaylıktan vazgeçtirmek kaça? tükürüğünü yalama videosu ile 15 tl veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Türbanlı teyze misiniz niye bu kadar taktınız uyuşturucu ve çıplak fotolara.. Keşke ülkemin başbakanın internette çıplak fotoları gezse, cumhurbaşkanıyla 3 lü sarsalar jhagsdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ZaugnaKhaldun said: yok, şöyle, ben haber verdim banlanacaksam da okey diye, 1 kere ban görmüş olurum dert değil :) o yüzden bi siktir git allahını seversen LDP İstanbul 1. bölge milletvekili adayı Enis Noyan Köse zamanında bu forumda uyuşturucu kullandığını yazmış, çıplak fotoğraflarını paylaşmıştı değil mi? Aynı zamanda adam dövdüğünü, mahkemelik olduğunu, sabıka kaydı durumları olduğunu da belirtmişti diye hatırlıyorum. Ne rahat değil mi geniş geniş küfür edip sonra yönetime mesaj atmak banlanacaksam da okey diye.. Yazdığın hiçbirşey de benim için hiç bir sorun teşkil etmiyor. Nü modelim çıplak fotoğraflarım 2010 da bazı gazetelerde üçüncü sayfa hürriyette tam sayfa sansürlü ve sansürsüz olarak yayınlandı. Instragramımı karıştıran biri ne yiyip ne içtiğimi de görüyor. Hatta polis teşkilatı facebook iletilerimin rahatlığından izmirdeki evime geldi bu adam nasıl bu kadar rahat yazıyor diye. O olaydan sonra çıkıp show tv ana haberde anlattım bedendışı deneyimlerimi .. Ben rahatım... Polisler rahat... Herhangi bir u.....u ile ilgili hiçbir tıbbi ya da kriminal dosyam yok. Sadece kendince alçaldıkça alçalıyorsun. Çünkü yetkililer senin yanında. Ama lütfen biraz medeni olmayı dene. Burada hiç bir konuya girip hiç kimseyi haraslamıyorum. Kendi açtığım konularda deneyimlerimi ve düşüncelerimi ifade ediyorum. Bu kadarına hakkım var ve sırf yöneticiler sana geniş geniş küfür etme hakkını tanıyorlar ve beni en ufak bir fırsatta uçurmak için hazır bekliyorlar diye bu kadar üstüme gelmenize gerek yok. Kocaman forum. Bir sürü yeri var. Git oralarda takıl. İllada bana farklı bir şekilde insiyatiflerimi kullanıyorum diye bu kadar hakaret etmeye ve cyber bullying yapmaya hakkınız yok. Dominant toplum yöneticileride sen ve senin gibilerin bir türevi. Onlar gibi olmayan herkesi tutuklatıp süründürüyorlar ya da işlerine mani oluyorlar, bazılarını öldürüyorlar. Burada açtığım konularda Noyzura hesabımla bulunabilmi tolere edemeyecek durumdaysanız lütfen kendinize gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 beyler ben ikna oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 kıyamam ya jnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 2014 yıl sonunda ne kadar gelir vergisi ödediğini paylaşır mısın bizimle bir milletvekili adayı olarak Aruzyon said: Geçimimi ise en iyi yaptığım şeylerden biri insanlara iyi gelebilme, ruh hallerini fizleyip hayatlarına verimli devam etmelerine engel olarak ruh hallerinden çıkmalarına ve daha ilerisine cesaretlenmelerini sağlayan terapiler yapıyorum tarot kartlarımı kullanarak. Karşılığında ise para yerine işime yarayabilecek her türlü takas teklifini kabul ediyorum.. Şuan benimle seans yapmak isteyenler 2 gr altın ya da ederinde takas edebileceğim kumaş , organik erzak , beni heyecanlandıran herhangi birrşey ya da elimde olmayan kitaplar herşeyi kabul ediyorum yeter ki işime yarasın. Çünkü ben insanların işine fazlasıyla yarıyorum ve karşılığında adil bir takas istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 CHANGE http://www.youtube.com/watch?v=4Hio_Uqw8og#t=59 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 bence şu video seçimlerde inanılmaz etkili olur 4k seçim otobüsü üzerine koyacaksın, sadece şu video 2 gün istanbulda dönse 2 milyon oyu var şerefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar