Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Birazcık ironik bir durum farkındayım hayatım boyunca politikacılara antipati besleyip sonra 26. Dönem Genel Milletvekili seçiminde istanbul birinci bölge milletvekili adayı olmak fakat kaçınılmaz olan en nihayetinde kaçınılmaz. Türkiyenin en özgür takılan top 10 listesinden biri olarak özgürlüklerin savunucu Liberal Demokrat Parti'nin samimi Özgürlük Savaşçılığı Quest'ini seve seve kabul ettim ve uzun vadede LDP ile ilerlemek niyetim. Hem aşırı özgür bir o kadar derin ve kendini aşma heyecanı ile ilerleyen vizyon sahibi tarot okuyucu mistik , doğa ve hayvan severken yemeyen bir vegan spiritüel, evrim sınırlarını zorlamaktan keyif alan bir anime düşkünü ve gamer , womanizer , dans etmeyi ve eğlenmeyi çok seven sanat aşığı bir ninjanın siyasal bir örgütlenmenin içinde yer alması güzel şeylere sebep olabileceğini hissediyorum. Türkiyenin gelmiş geçmiş en marjinal siyasetçisinin Paticik'ten çıkması da en nihayetinde kaçınılmaz olandı ve oluyor. Az çok şu sistemde nelerin iyilemesini arzu ettiğim şeyleri biliyorsunuz... -iman sömürüsü ile sosyal düzenin aşağı tutulması -Doğa Katliamı -Emek sömürüsü ve gelir adaletsizliği - Eğitim tutarsızlıkları ve yetersizlikleri.. Sizlerin de farkında olduğu gibi yapılması gereken çok fazla inkilap ve reformlar var. Önerileriniz ve belirtmek istediğiniz fikirleriniz varsa dinlemek isterim. Ayrıca paticiğin ilk milletvekili adayımıyım yoksa Çeto veya başka biriler varmı. Eğer ilksem ektra gurur duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Aruzyon said: LDP ile ilerlemek niyetim https://media.giphy.com/media/bXMaFfH9k32Qo/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Hosgeldin noyancim basarilar dilerim umarim milletvekili olursunda bizde islerimizi rahat yapariz artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 işte ldp'nin vizyonu zuahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 kampanya yapio musun var mı etrafta posterlerin falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 bence senden iyi muhtar olurdu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Mortis said: kampanya yapio musun var mı etrafta posterlerin falan? underground ilerliyorum. ayrıca n for noyan gibi bir planım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Black-ice said: bence senden iyi muhtar olurdu lan değil mi ? ;D https://www.youtube.com/watch?v=UU7YXHPqqaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 sana bile oy veren çıkar merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Vermek isteyenlerin verdiklerini almaya alışkın biriyim pek merak etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 kendi verecek işte yeter de artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Geçen twitterda LDP aday arıyordu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 ldp crit olmuş ahhaha, chp'nin oyları artacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 paticik seninle gurur duyuyor, bizim içimizden böyle bir cevherin çıkması gönülleri kabarttı. yürü be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 en son rock star quest vardı o noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 bazi şeyleri yasallaştıralım o zaman. hollanda gibi olalım. yaparsın sen oyum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 ldp ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 abi ben cem tokeri falan çok severim. ldp'yi de baya severim. ama bak ben tek başıma bağımsız girsem daha çok olurum ldpnin tamamından. yani bilmiyorum düzenle alakalı ne kadar fikrin var ama pati topiğinde espriden öteye gitmez malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 insanlar evlerinde vurulup öldürülüyor liberal parti ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 ldp hak ettiği yerde değil gerçekten, noyan buna katkı sağlayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 hayırlı olsun dostum. cem toker güzel bi konuşma yaptı bugün. troll_face_ldp_yunus.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Teşekkür ederim Patidaşlar.. Biliyorsunuz bazılarınız gördünüz bana heryer amsterdam. Özgürlüklerimizin sınırları artacak. Ayrıca patide baya Yunus sever varmış : Oylar Yunusa Esh said: Ben direk bascam oyu ldp ye abi. Yeter artik Milamber said: bende bi niyetlendim etkilendim başkandan ısırsam mı acaba? ansdada scorch said: çeto kovdu baktım başlığı varmış oylar yunusa beyler LDP yazarsan başlığa anlaşılmıo oylar yunus'a diye algı operasyonu yapıyoruz. aquila said: yunusa vermeyeni yunuslar kovalasin. mawiman said: Paticik sanki Liberal olmuş ... sipeyskeyk said: Valla hadepe ile ledape arasında git gel yaşıyorum, barajı geçme olanağı olan en liberal parti hadepe, e ama gönlüm ledape de.. aquila said: hadi beyler, yunusu 100bin'in ustune tasiyalim! kolektifinsan said: oylar lpgye ginaly said: isterse 100 hatta 10 oy alsın. bıktım tatava yapmamaktan. gönlüm rahat basacam. aquila said: keske 3 milyon oyum olsa da hepsini yunusa bassam. Rewendor said: LDP gönüllüsü olarak sandık müşahitiyim yarın :) Biraz daha az sorunlu bir ülke olsak oy bile verirdim kendilerine belki. Sam said: ldp'ye son yerel seçimde geri dönmüştüm, gene ordayım. besim tibuk'tan sonra cem toker zayıf ama en azından parti düzgün. Riverwind said: ben sanırım ldp'ye oy vericem ya mawiman said: [video]https://www.youtube.com/watch?v=zSC36BRSuQI?feature=oembed" width="459"> Oylar LDP ye ... imamizer said: baraj olmasa veya %3 fln olsa atardım oyumu yalan yok. Xenus said: oylar yunusa ginaly said: baraj maraj dinlemeden basıyoruz. senko said: bu sefer oyum kesin yunusa. Kithnos said: Ben bu seçimde basıyorum LDP'ye. Görüşleri kendime en yakın parti. Yemişim en önemli seçim ayaklarını. 9 yıldır aynı muhabbet. senko said: basıyoruz yunusa gençler BARAJI AŞÇAZ sipeyskeyk said: Ben bir kere vermiştim genel seçimde ledApeye, pişman değilim. kermit said: %2 çıkarsak bu seçimlerde bi sonraki seçim için baya moral olabilir. uzun vadeli düşünüyoruz ldpye oy verirken razzRaziel said: kullanıyor olsaydım basardım bunlara Ren said: çatır çatır basacağım pattisliborek said: yunustayım bende. maksat safımız belli olsun. Red_Skull said: benim oyum ldpye buda kanıtı! Ren said: Seçim olursa yunus kostümü giyip kendimi Bursa'nın ortasına atacağım. Yunuslar her yerde!!! goldbären said: en son kaç oy almışlardı? %50 falan artacak bence bu seçimde. ben de LDPciyim bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Aruzyon Noyan mı gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Yip yip yip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Peki neden sana oy vermeliyiz? Meclise girdiğinde neler yapacağına dair planların var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar