Harvey Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Şimdi vodafonedan 2 yıl sözleşmeli (şu faturaya ek dalgası) iphone 6 64gb alacağım ama 6s serisi çıkmışken alınmalımı sizce beni nekadar götürür ? (6s çıkmışken onu al demeyin lütfen 300 civarı fiyat buluyor aylık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Sana verecegim tek tavsiye asla kontratli telefon almamandir. paran yoksa ya biriktir, ya da paranin yettigini al, degmiyor hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Peregrin said: Sana verecegim tek tavsiye asla kontratli telefon almamandir. paran yoksa ya biriktir, ya da paranin yettigini al, degmiyor hakikaten. neden hocam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 şimdi baktım fiyatlarada aylıkta fiyat farkı 30 TL civarı yapıo sitede göremedim gerçi 64gb Sen sormuşsundur kaç para 64 tarifeye ek ? bence hangisi mantıklı olur diye senin seçenekler arasından konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 kontrakt = tel fiyatı / 24- 12. Taksitli almak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Editor said: şimdi baktım fiyatlarada aylıkta fiyat farkı 30 TL civarı yapıo sitede göremedim gerçi 64gb Sen sormuşsundur kaç para 64 tarifeye ek ? bence hangisi mantıklı olur diye senin seçenekler arasından konuşalım 170tl ip6 64gb 280 ip6s 64gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 bir de şu batum olayı güzelmiş. Gidip kap bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 ShadowFax said: bir de şu batum olayı güzelmiş. Gidip kap bi tane. batum derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 tarife ne seçiosun ? şimdi baktim da tarifeler yüksek seçersen telefon normal fiyatından daha düşüğe geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Editor said: tarife ne seçiosun ? şimdi baktim da tarifeler yüksek seçersen telefon normal fiyatından daha düşüğe geliyor 35 liralık paket 500dk 4000sms ve 2gb internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 HarveyQuinn said: ShadowFax said: bir de şu batum olayı güzelmiş. Gidip kap bi tane. batum derken ? Pasaportsuz batuma girip 700-800 TL ucuza alıyosun cihazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Vodafone dada red tarifelerinden orta dereceli bi tarife seçerseniz 200-150 TL arası ucuz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 hocam valla hat babamın paketi kullanacak kişi o ben sadece telefonu alıyorum :) edit: kendim turkcell kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 alma babanın üstünede alma. ben dandik bir şey aldım bitmiyor anasını satayım taksidi. alma. alma lan. paran olunca al daha iyisini al için rahat etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 abi zor işte biriktiremiyorum para:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 telefonda ayda ne konuşuyosun ne yapıyosun ona göre tarife üzerine ek ne kadar bindiğine bak telefon için. normal taksitle almandan daha hesaplıysa veya aynı paraya geliyosa alınır niye alınmasın. ama daha pahalıya geliyosa git taksitle al. 2 seneye eskimez iphone, kullanılamaz hale gelmez. ama benim önerim lumia yada android li bi telefon al 500-700 civarı. iphone 6 ya vereceğin parayı bu 500-700 tl lik bütçeden çıkar. sonra çıkan sonuç iphone 6 nın extra özelliklerine değiyor mu diye düşün. zenginsen git altın kaplama iphone 6s al ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 baktım şimdi 600 liraya alacağın bir telefonla arasında 2000 tl fark var 6s hologram yansıtıyor mu duvara? kamerası kızları çıplak gösteriyor mu? infra red ısıtıcısı var mı üzerinde? ne için vereceksin 2000 tl farkı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 o tarife ile alırsan 3240 TL ye geliyor 6 AppleStore da 3500TL 6s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 peşin 3500tl olsa zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Bak taksit taksit oderim diyorsun 24 ay bitmek bilmiyor emin ol, degmez yani o yuzden. Ha iphone alarak 2 yilda eskimeyecek sacmalamayacak bir cihaz seciyorsun, taksitleri bitmeden cihazi cope atmak gibi bir sey soz konusu degil ama, adamlar muhtemelen tarifeden de para sokusturuyorlardir. Bunun uzerine bi de tarifeden fazla konusma olayi da olacak, atiyorum ₺170 lira odeyecegim diye dusunurken faturan hep ₺190+ gelecek emin ol. Tarifeni de degistiremiyorsun hem. Tut parani, biriktir iste. En guzeli temiz kafan rahat alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Al al, seneye de tüketici kredisi çek IPhone 7 ile değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Aslında 24 ay cidden uzun şimdi yazılanlara baktımda tam askıya kalkacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Abi ben Avea'dan 3 sene önce 4s aldım. Hatta 3 buçuk sene önce. Kullandığım tarife fiyatını çıkarınca o günkü değerine peşin fiyatına taksitle almış gibi oldum yani. Ha tarifeyi de dibine kadar kullandım dakikalar falan boşa gitmedi. iPhone cumhuriyet altını gibi telefon. 2 sene kullanır yine iyi bir fiyata satar kar edersin. Android olsa alma derim ama iPhone al. 6s al hem de. 220 lira 6s. 170 veriyorsun madem 50 lira daha ver aylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Kithnos said: Al al, seneye de tüketici kredisi çek IPhone 7 ile değiştir. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Sen şimdi 6'yı alacaksın; taksidi bitmeden 7s çıkacak için gidecek ona. Taksitle telefon almayın. Hatta herhangi bir telefonun fiyatı maaşınızın yarısından fazlaysa almayın direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar