Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vodafone dan iphone 6 almak

Harvey

Öne çıkan mesajlar

Editor said:

şimdi baktım fiyatlarada aylıkta fiyat farkı 30 TL civarı yapıo sitede göremedim gerçi 64gb

Sen sormuşsundur kaç para 64 tarifeye ek ? bence hangisi mantıklı olur diye senin seçenekler arasından konuşalım

170tl ip6 64gb 280 ip6s 64gb
Sosyal ağlarda paylaş

telefonda ayda ne konuşuyosun ne yapıyosun ona göre tarife üzerine ek ne kadar bindiğine bak telefon için. normal taksitle almandan daha hesaplıysa veya aynı paraya geliyosa alınır niye alınmasın. ama daha pahalıya geliyosa git taksitle al.

2 seneye eskimez iphone, kullanılamaz hale gelmez.

ama benim önerim lumia yada android li bi telefon al 500-700 civarı. iphone 6 ya vereceğin parayı bu 500-700 tl lik bütçeden çıkar. sonra çıkan sonuç iphone 6 nın extra özelliklerine değiyor mu diye düşün.

zenginsen git altın kaplama iphone 6s al ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Bak taksit taksit oderim diyorsun 24 ay bitmek bilmiyor emin ol, degmez yani o yuzden. Ha iphone alarak 2 yilda eskimeyecek sacmalamayacak bir cihaz seciyorsun, taksitleri bitmeden cihazi cope atmak gibi bir sey soz konusu degil ama, adamlar muhtemelen tarifeden de para sokusturuyorlardir.

Bunun uzerine bi de tarifeden fazla konusma olayi da olacak, atiyorum ₺170 lira odeyecegim diye dusunurken faturan hep ₺190+ gelecek emin ol. Tarifeni de degistiremiyorsun hem.

Tut parani, biriktir iste. En guzeli temiz kafan rahat alirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben Avea'dan 3 sene önce 4s aldım. Hatta 3 buçuk sene önce. Kullandığım tarife fiyatını çıkarınca o günkü değerine peşin fiyatına taksitle almış gibi oldum yani. Ha tarifeyi de dibine kadar kullandım dakikalar falan boşa gitmedi.

iPhone cumhuriyet altını gibi telefon. 2 sene kullanır yine iyi bir fiyata satar kar edersin. Android olsa alma derim ama iPhone al. 6s al hem de. 220 lira 6s. 170 veriyorsun madem 50 lira daha ver aylık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...