Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

muhtelif kayboluşlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Drall said:

çay kaşıklarım geçen kış giydiğim pantolonun cebinden çıktı, teşekkürler

Çay kaşıkları neden pantolonun cebinden çıkar ki? Çoğul hemde, birden fazla. Eritip bozukluk yapmaya mı götürüyodun?
Mesaj tarihi:
TheRiverBelow said:

yalnız fistanın beni hiç takmaması. :(
harbi merak etmiştim oysa ki...(abi ignore 3 nokta. dramatik efekt)

antalyada kayaliklardan buldugumuz akrebi yakalayıp fanus gibi bişeye koyduyduk çıkmış kaçmış işte
1-2 saat aradık bulduk, zehirli tabi zehirli olmamı. ama o örtüleri eşyaları çekerken ki adrenalini sen düşün :d
Mesaj tarihi:
Abi abim evde istakoz kaybetti. Hem de canlı istakoz, akvaryumda yaşayan. Aha da rahmetli (ben çekmiştim); http://i.hizliresim.com/OB7VJZ.jpg

Her yeri aradık abi. HER yeri. Ev 1+1, yok bulamadık. Herif bildiğin akvaryumdan çıkmış gitmiş. Aylar sonra saçma salak bir yerde cesedini bulduk. Bu sürede ne koku ne bir şey. Hala olayın gizemi aydınlanmış değil.
Mesaj tarihi:
Ben kulaklık kaybediyorum ya... Iphone kulaklıgımı 5. kez kaybettim. En son camasır makinasında yıkanmıştı mis gibi yumoş kokuyordu ve sapasaglam calısmıştı :( Eminim yine karşılasıcaz ama ne zaman. Hangi montumun cebinde veya çanta bavulda acaba :/
Mesaj tarihi:
antalyada kayaliklardan buldugumuz akrebi yakalayıp fanus gibi bişeye koyduyduk çıkmış kaçmış işte
1-2 saat aradık bulduk, zehirli tabi zehirli olmamı. ama o örtüleri eşyaları çekerken ki adrenalini sen düşün :d

abi lanet olsun tam bir gerilim filmiymiş. hayal edince böyle içim bir hoş oldu. yine iyi bulmuşunuz ya. yoksa düşünsene bide şey olduğunu falan, bulamıyomuşunuz mesela. ayakkabı giyerken, uyurken, ne bileyim böyle en vulnerable olduğun anlarda ortaya çıksa. lanet olsun doğa anaya. abv eklembacaklılar.
Mesaj tarihi:
bu arada evde kaybolan eşyaların çözümü belli.

düzenli uyku, sağlıklı beslenme, spor, düzenli cinsel hayat, pozitif piskoloji...

bunları sağladın mı daha az şey kaybolmaya başlıyor hehe
Mesaj tarihi:
Kedisine göre değişir. Ama en azından yeri belli olur, sonrasında dayarsın çakmak+saç spreyini

Spor yapmak lazım ya. Nası başlıcam acaba, başlamak için bi enerji gerekiyo ama spor yapmadığın için enerjim yok. Fak dis kısırdöngü
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Abi abim evde istakoz kaybetti. Hem de canlı istakoz, akvaryumda yaşayan. Aha da rahmetli (ben çekmiştim); http://i.hizliresim.com/OB7VJZ.jpg

Her yeri aradık abi. HER yeri. Ev 1+1, yok bulamadık. Herif bildiğin akvaryumdan çıkmış gitmiş. Aylar sonra saçma salak bir yerde cesedini bulduk. Bu sürede ne koku ne bir şey. Hala olayın gizemi aydınlanmış değil.

şu nasıl kaçabilir ya
  • Yeni Oluştur...