noddle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Arkadaşlar, merhaba, Yeni aldığım bilgisayarıma Windows'u SSD driver'ına yükledim. Bilgisayarda ayrıca 1TB'lık hard diskim de var. Denetim masasındaki depolama alanları bölümünde gözüküyor ancak bilgisayarım'da sadece 120 GB'lık SSD'yi görebililiyorum, bir şey yüklemeye çalıştığımda ise yine 1TB'lık Hard disk gözükmüyor, sadece SSD gözüküyor. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 ssd fat 32 dir. yeniden formatla ntfs yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 buna benzer bişey gelmişti başıma, winrarı açıp sürücüye anca öyle girebiliyodum. Ama sanırım bende sürücü gözüküyodu ama boş gözüküyodu(içinde dosyalar olmasına ramen). Bi dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 disk yönetiminde görünüyorsa sürücü harfi ata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 mahoolmez said: disk yönetiminde görünüyorsa sürücü harfi ata Disk yönetimine baktım orda da gözükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 hdd bağlantılarıyla oynadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Xenus said: hdd bağlantılarıyla oynadın mı? Yok bilgisayar DOS sistemi ile kurulu satın aldım zaten. Windows'u hangi sürücüye yükleyeyim diye sorarken hem ssd hem de hdd gözüküyordu ancak Windows'u kurduktan sonra bilgisayarım'da yok. Depolama alanları bölümünde hdd var. (Denetim masası ->sistem güvenlik-> depolama alnları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Baya noob sorusu gibi geldi ya da ben yanlış anlıyorum. Bilgisayara sağ tuş tıklayıp > yönet > Depolama > Disk yönetimine tıklıyoruz sağ tarafta hdd gözüküyor ise üzerine gelip sürücü harf ata ya da yolu değiştir seçip d/e/f/g/h ne beğenirsen atıyorsun sonra 1 dk kadar bekle bazen algılaması geç oluyor restart atman yeterli. Edit: Harf ata vs yok ise 1tblık hdd seçilip Basit Birim Oluştur demen yeterli. Yeter ki o sağ taraftaki tabloda hdd gözüksün. Hea yok orada da gözükmüyor ise sen kabloları kontrol et en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 BIOS'da gözüküyor mu? Bir de işletim sistemin ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 DareJedi said: Baya noob sorusu gibi geldi ya da ben yanlış anlıyorum. Bilgisayara sağ tuş tıklayıp > yönet > Depolama > Disk yönetimine tıklıyoruz sağ tarafta hdd gözüküyor ise üzerine gelip sürücü harf ata ya da yolu değiştir seçip d/e/f/g/h ne beğenirsen atıyorsun sonra 1 dk kadar bekle bazen algılaması geç oluyor restart atman yeterli. Edit: Harf ata vs yok ise 1tblık hdd seçilip Basit Birim Oluştur demen yeterli. Yeter ki o sağ taraftaki tabloda hdd gözüksün. Hea yok orada da gözükmüyor ise sen kabloları kontrol et en iyisi. Darejedi, disk yonetimi bolumunde hdd gozukmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 BonePART said: BIOS'da gözüküyor mu? Bir de işletim sistemin ne. Bonepart, selamlar, kusura bakma daha once hic BIOS ile tanismadim, nasil bakabilecegim konusunda yardimci olabilir misin? Diger taraftan isletim sistemim win. 8.1 pro 64 bit. Tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Biçimlendirilmemiş hdd problemi gibi anlatmışsın, DareJedi demiş harf ataman lazım diye. Windows içinden halledemiyorsan, windows kurulumundaki disk biçimlendirme seçeneklerinden halledebilmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Simdi iletisimsizlik almis basini gitmis muhtelemen diskyonetimde gozukuyordur o ama allta gozukur yani ustteki bolumde aramis olabilir 2. Si biostan muhtelemen ssdye uygun ahci aysrlwri da yapiomamis olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 noddle said: BonePART said: BIOS'da gözüküyor mu? Bir de işletim sistemin ne. Bonepart, selamlar, kusura bakma daha once hic BIOS ile tanismadim, nasil bakabilecegim konusunda yardimci olabilir misin? Diger taraftan isletim sistemim win. 8.1 pro 64 bit. Tesekkur ederim. biosa girmek içiçn anakartan anakarta farkediyor ama genelde del f9 felan bir dügmeye basman gerekiyor buna basarsan bios acılır ordan harddisklere bakabilirsin biosta büyük harddiski tanı ya da ssdleriş tanı diye bi secenekte olabiliyor onada bakmak lazım eger foırmatlanmamıs drive olsaydı disk managementte gozukmesi lazımdı unallocated drive diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Selam, Gözlüğü yan yatır. İyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 BonePART said: noddle said: BonePART said: BIOS'da gözüküyor mu? Bir de işletim sistemin ne. Bonepart, selamlar, kusura bakma daha once hic BIOS ile tanismadim, nasil bakabilecegim konusunda yardimci olabilir misin? Diger taraftan isletim sistemim win. 8.1 pro 64 bit. Tesekkur ederim. biosa girmek içiçn anakartan anakarta farkediyor ama genelde del f9 felan bir dügmeye basman gerekiyor buna basarsan bios acılır ordan harddisklere bakabilirsin biosta büyük harddiski tanı ya da ssdleriş tanı diye bi secenekte olabiliyor onada bakmak lazım eger foırmatlanmamıs drive olsaydı disk managementte gozukmesi lazımdı unallocated drive diye BIOS'ta geçtim, görünüyor. Boot Priority'de gözükmüyor fakat 'Boot Menu' ve 'Sata information' bölümlerinde gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 başlat->çalıştır->diskmgmt.msc yapıp screenshot atsana buraya bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 yönetici olarak command prompt aç >diskpart >list disk orada diskleri görürsün, bölünmemiş boyutuyla muhtemelen ssd Disk 0 olarak görünür, 1 Tb olan da Disk 1 olarak vs. >select disk 1 >clean dene bir bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Arkadaşlar, kasayı bugün aldığım yere götürdüm. Onlar da yapamadılar, farklı bir hdd ile deneyince oldu. Şaşırdılar baya ilk defa karşılaşıyorlarmış böyle bişeyle. Değiştirip, yenisini verdiler. Teşekkür ederim ilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar