jacabo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 ne demek istediğini açıklarsan sevinirim anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 evet ama iyi bişey değil şikayet etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 MasterHapLo said: Forumda milleti en çok şikayet eden sen değil misin? ahuhauahuha >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Havalimanı taksicileri öyle ya beğenmiyorlar yakın mesafeyi bide turistleri taşımak istiyorlar. Bakırköy'de deniz otobüsü diyince benim adamım suratı da düşmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 istanbulda taxi ucuz olm daha ne istiyonuz burda 5dk lik yola 20tl yazıyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 istanbullular anlamaz istanbullular bilmez..3kmye 15tele vermek nedir araç kiralasam ucuza gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 hmm.. sizin anlamadiginiz bizdeki okuzler olsa o 3kmlik yer icin 35lira alacak sekilde sizi dolandirmak isteyeceklerdi. taksinin birim fiyatinin/tarifenin ucuz ya da pahalli olmasi-olmamasi tamamen ayri bir konu. hele ki adamlar sinir de geriyorlar ya. iste paha bicilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 tip dahil dio la ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 bizde de just the tip diyip kokune kadar sokuyorlar iste.. ne var ki bunda? gerci bu fiyatlari ortalama gelir ile degerlendirip ayri bi grafikte vermek daha dogru olacaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 tiLi said: Fistan said: istanbul leş ya az gelişmiş ülkenin hardcore göç alan şehri işte bangkok gibi mumbai gibi iş var diyip yalandan milletin köle gibi çile çektirildiği yer konaklı dizileri izleyip ferrarili kıroları yatları gören orta direk, istanbul güzel yea, herşey var diye 2 saat yol çekip kurumsal şirkette çalışıyom diye kandırıldığı, 3 yılda 10 yaş yaşlanılan mekan. yapcak bişey yok. moskva da böyle midir ya Değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Bir de havalimanında neden sırada bekleyenlere biniyorsunuz ki ? Bir de genelde müşteri kuyruğu oluyor onlarda. Ben bi yan şeride geçip, durak taksisi olmayanlara biniyorum. Zaten durak taksisi olmadığı için adam müşteri bulduğuna duacı oluyor. Yolun karşısında indiğim bile oldu binip. ( daha doğrusu karşıdaki Dünya Ticaret Merkezi'ine arabamı park etmiştim, sadece arabamı almaya gitmiş oldum ) Çok da takmamak lazım, konuşup dursunlar ayrıca, mecburen çalışacak it gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 BEYLER: Taksi olayının çözümü: Bitaksi. 5 liralık taksiye bin kredi kartıyla öde, yüzünü bile asmıyor adamlar. Binince "hoşgeldiniz beyefendi nasılsınız", inerken "iyi akşamlar efendim teşekkürler 5 yıldızınızı eksik etmeyin", üstüne bi de kk kolaylığı. Ben Bitaksi dışında kesinlikle taksiye binmiyorum. Gerekirse bekliyorum öyle mal gibi. Arada da kampanya yapıyorlar, bedavaya falan gittim birkaç kere 30-40 liralık yere. Sadece taksicilik sektörünü böyle kontrol altına alabilmişler ama geri kalan yolda, trafikte diğer insanlar için yapacak bir şey yok. Dünyanın en sakin adamıyım, ama arabayı aldığım kasım 2014'ten beri her günüm ayrı aksiyonla geçiyor. Bişi demesem de eve gelip kendimi yiyorum niye girişmedim onun bunun çocuğuna diye. Bu göbekli kel AKP'li öküz türk erkeği önyargısı var ya tam o herifleri işte soykırıma uğratmak, döve döve adam etmek lazım. Bi de benim gibi işyeri Yenibosna'da (bi varoş), evi Gaziosmanpaşa Küçükköy'de (varoşun allahı) olunca, altına 4 tekeri alan ortalığın canına okuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Bi Taksi konusunda kırgınım. İtü Arı Çekirdek yarışmasından çıktı onlar, aynı sene ben de taksi projesini atmıştım, bana dönmediler, bu çocuklar finalist olsun sonra :) TR'de pazarda olmaması büyük eksiklikti, birinin patlatması gerekiyordu. Büyük ihtimalle ikimize de baktılar, benim ekibim vs yok diye çağırmamışlardır, onlar birkaç kişiydi. Ben olsam ben de öyle yapardım :) Bu da böyle bir anımdır, konusu açılmışken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 havaalanı taksisi olmayan sıra bekleyenler harici bindiydim bi kere ilerde durdurdular adamı dövdüler ben de indim havaalanı taksisine bindim bana da sarıyolardı nerdeyse niye buna biniyon diye :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 İlk çıkan iPhone'dan beri taksi uygulamaları var dünyada, çok unique bi fikir diildi yani. Muhtemelen dediğin gibi diğer grubun ekibini planını falan beğenmişlerdir. Zaten onlara yürü ya kulum diyen de İTÜ Çekirdek yatırımı değil, Hasan Aslanoba'nın yatırdığı bi küsür milyon tele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Unique değil tabi ki, işin fırsat kısmı o sırada TR'de olmamasıydı. Unique olmak zorunda değil ztn. Bkz Rocket Internet ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 "roket adam" said: Bu göbekli kel AKP'li öküz türk erkeği önyargısı var ya tam o herifleri işte soykırıma uğratmak, döve döve adam etmek lazım. o kadar da değil tabi de, terbiye etmek lazım bir şekilde. yaptığının yanına kâr kalması halinde anasını babasını kesecek tiynette adamlarla yaşadığımızdan ötürü, kontrollerin manyakça hale getirilmesi ve cezaların adama "aha şimdi sıçanzi" dedirtecek gibi olması şartı var da, nerde vatandaşa terbiye vermeyi göze alacak devlet. saldım çayıra, bilmem ki kim kayıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Fistan said: olm şikayet etsen ne olacak ceza yese ne olacak senin o an keyfini kaçırdıktan sonra üstüne enerji tüketiyorsun şikayet için vaktini harcıyorsun değer mi? yaz haci az bile yazmissin. eminim devami var bunun siir gibi soylemissin. her istanbula gittigimde neyine hasta lan insanlar buranin diyorum donene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Flam said: dur birşey söylesin şunu kafasında paralayayım diye artık beklemeye başladım, ben hırlayınca bu sefer ince tondan konuştuğu için fırsat olmadı. Istanbulun acik ara en buyuk sorunu zaten kavga cıkarmaya hırlamaya fırsat arayan agresif insanlar. Hatta bence Turkiyenin de, neyse. İyi olmus dondugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 senin hayata karşı tutumun lanetleşmiş gibi duruyor. Şehir rahat yani elbette sorunları var ama sen daha sorunlu görünüyorsun yazıdan okunduğu kadarıyla. Bu şekilde nereye gidersen git oralar da lanetlenir ama bu durum en çok sağlığını etkiler. Yapma. Gevşe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Lanet olsun dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 çünkü sen de annene lanet etmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 yaş olmuş 30, bazıları hala sorunun şehirde olduğunu sanıyor sorun insanda arkadaşlar her şehirde oç var her şehirde it, haydut var 7 yıldır istanbuldayım, antalyada gördüğüm oç unu istanbulda hala göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 de antalyanin oc u nun hedefi ruslar almanlar..seni kaale bile almaz..ugrasmaz seninle..ama istanbuldaki tercihen anadolulu maalleli oc nun sardiracagi ilk ve tek insan sensindir.sacina takar kupene takar yaninda kari kiz gorse ona sarar.trafikte onune kirar.cani sikildi mi havaya silah saydirir..her zaman o haklidir..hakli olmasi yetmez senin daha haksiz oldugunla baslar konusmaya kavga edene kadar bitirmez..yozgat kirsehir sivas ozlemi ceker geri donunce de 2 gunde sıkılıp istanbula kapagi atar..bu versiyonun kocaelili guneydogulu ve bafrali versiyonlari da vardir modeller arasinda is guc sive farki bulunmaktadir.ki ilk balina kasalar.-yozgat stayla- artik kendini istanbollu adleder..digerleri nispeten yeni modeller olup aksesuarda donanimda farkliliklar bulunmaktadir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar