Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 başlığı varmış ben eğlencede paylaştım koppyasını editliym bari. kadının önce kaçıp sonra bağırması ayrı bir olay bence. kesin her akşam kocasına surat da yapıyordur bu.
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Bright said: Vagonda adım atacak yer yok, metro dış geçitin üstünde, kendini dışarı bile atsan 5m yükseklikteki geçitten aşağı atlamadan kaçabileceğin bir yer yok, şöyle koyun gibi koşuşturmak büyük aptallık. Siz deprem olunca merdivenlere koşanlardansınız heralde? yahu insanlar o sırada nerede olduğunu bile bilmiyor olabilir? adam encounter anında direk space e basıyo sanırım. bi de deprem örneği verip tüy dikmiş ya.
Bright Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Hayır herşeyi geçtim metroda random kadın "canlı bomba" diye bağırıyor, Türkiye'de metrodaki random kadının çalar saatle bombayı ayırt etme şansı yok, iyi aşağı atlayanları 3.raydan elektrik çarpmadı veya o anda başka bir metro geçmiyordu yandan.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 bright kendini gene atari oyununda zannediyor.
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 abi sen ordaki herkesi senin gibni olayı önce youtube da gördü sanıyorsun. can havli denen bri şey var, kadının bomba dediğini 30 kişi duysa bunların 10 u videodaki gibi koşsa, olayı duymayan diğer vatandaşlar bu 10 kişiyi manyak gibi koşarken görse sen de koşarsın. en uçta olduğunu düşün bir güruh bir anda üstüne koşuyor. bomba aklının ucundan bile geçmez götüne vura vura kaçarsın. dediğin soğukkanlılıkta olmak için şu tarz olayları ve daha kötüsünü epeyce yaşaman lazım ki durup düşünebil. yani metroda yangın bile çıkmış olabilir o bomba lafını duymayan insan için. millet kaçıyor işte, gayet normal. bunlara kızacağına git kadına kız, kadın öcne sessiz sessiz kaçıyor sonra bağırmaya başlıyor. ben kendimi güvene alayım sonra bakarız yapmış resmen.
yumy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 bright dan anhora kokuları gelmeye başladı
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Daesu said: 10hp kalıcagına ölsün fullhp spawn olsun işte cs'deki taktiğim. competitive...
Bright Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Jeeztro said: en uçta olduğunu düşün bir güruh bir anda üstüne koşuyor. bomba aklının ucundan bile geçmez götüne vura vura kaçarsın. Yok böyle birşey, herkezi kendiniz gibi koyun sanmayın lütfen.
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 abi şu forumda abuk bir cümle kurup sonra pişman olan bir adam örneği istiyorum ya. kimi görsem gündemde gairp bir çıkış yapıp sonrasında tamma abartmışım demek yerine daha da abartıyor. herkes hatalı abi haklısın pardon. keşke yakınımda bir adam olsan da bir gün şöyle başına böyle bir olay gelse ne yapacağını izleyebilsem.
Bright Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Keşke, izleyebilsen de paniğin kimseye faydası olmadığını öğrenebilsen.
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 sleepingdeath said: Ankara da canlı bomba Metro da kadının biri yazmayı bilmiyorsanız şunları hep bitişik yazın bari daha az iğrenç oluyor.
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Bright said: Keşke, izleyebilsen de paniğin kimseye faydası olmadığını öğrenebilsen. mesajlarımın hiçbirinde paniğin faydalı olduğunu falan savunmadım yanlız ? insanların hareketlerine normal dedim sadece. sen ona mı takıldın en başından beri :)
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 sleepingdeath said: nazi geldi kaçın http://www.quickmeme.com/img/b7/b794227806a723203e868b1cfcfeb9e2cf0b8f6deb34f51fc3833ed2734f7011.jpg
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 arkadas kendi kendine patlasa daha iyiymis. kucuk de olsa parlak bi isik yayardi, bright olurdu bi sn.ligine. ilkokul bitti mi bright?
scorch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 şunun benzerini istanbulda yaşadım ya metro giderken gerizekalının biri durduk yere şahadet falan getirmeye başladı baya bildiğin yüksek sesle, sonra biri canlı bomba! diye bir bağırdı bütün herkes arka vagonlara koşmaya falan çalıştı ben olayı idrak bile edemedim oturduğum yerden ilk başta ama o insanlar kaçarken birbirlerini neredeyse ezme raddesine gelmeleri falan felaketti yani saçma salak mevzular hep.
hattok Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 µh said: Bright said: Sakat kalıcağına veya acı çekerek öleceğine seri gidersin veya yalansa izdiham yaratıp insanlara zarar vermezsin. Kafası çalışan var çalışmayan var. o trende vagonlar arası geçiş var yani koşarak baya uzağa kaçabilirler 5 yıldır biniyorum 1 tanesinden bi tanesine bile geçiş yok nası bi yalan bu sdfsdf
Auril Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 scorch said: şunun benzerini istanbulda yaşadım ya metro giderken gerizekalının biri durduk yere şahadet falan getirmeye başladı baya bildiğin yüksek sesle, sonra biri canlı bomba! diye bir bağırdı bütün herkes arka vagonlara koşmaya falan çalıştı ben olayı idrak bile edemedim oturduğum yerden ilk başta ama o insanlar kaçarken birbirlerini neredeyse ezme raddesine gelmeleri falan felaketti yani saçma salak mevzular hep. hep boş yer yok diye bunnar
µh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 hattok said: 5 yıldır biniyorum 1 tanesinden bi tanesine bile geçiş yok nası bi yalan bu sdfsdf 5 yıldır bindiklerinde olamaz zaten, yeni alınan çin yapımı olanlarda var çayyolu hattında ve batıkent-sincan arasında çalışanlarda nası bi yalan yazmış bi de lol
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 video değil de bright güldürdü. saol be bright temizlik ne rahat
Öne çıkan mesajlar