bingildak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Peregrin said: aslinda bir samsung alarak onlara sabri ogretebilirsin. başlıkta en başarılı tavsiye
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 10 yaşında kız cocuğuna alınabilecek tek telefon iphone 6 plus.
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 al bi lumia gec patron ayfon fln alip simartma cok
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 arkadşlarında da iphone6 olucak ama öyle düşün niye eksik kalsınlar
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 telefonu olmayan arkadasları da vardır eminim. sidik yarıstırmayı bir kenara bırakarak degerlendir bence. ilk mesajda yazdıkların gibi.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 10-12 yas icin telefon olmaz, alma. daha dun dogdu kizlar, ne zaman tlefon isticek yasa geldikler ya, ayip.
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 toggie said: telefonu olmayan arkadasları da vardır eminim. sidik yarıstırmayı bir kenara bırakarak degerlendir bence. ilk mesajda yazdıkların gibi. kızların özel okula gittiğini varsayarsak yoktur bence
baggy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 yaşlanmışız. antenli ericsson'u olan görünce gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalıyorduk ya, hey gidi.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 senko said: toggie said: telefonu olmayan arkadasları da vardır eminim. sidik yarıstırmayı bir kenara bırakarak degerlendir bence. ilk mesajda yazdıkların gibi. kızların özel okula gittiğini varsayarsak yoktur bence kucuk oldukları icin almayabilir ailesi, imkandan ziyade. ayrıca ozel okula giden her cocugun cebinde iphone mu var.
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 iphone yoksa bile muadili var. kendimden biliyorum abi bundan 20 yıl önce gameboy'u olmayanları dışlıyorduk okulda resmen sdf. çocuk kafası bi başka çalışıyor şimdiki çocuklar 20 yıl öncesine göre kat be kat şımarıklar bir de.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 aynen ben de az misketi olanları dışlıyodum ama sonra hepsini ütüldüm beni dışladılar mecburen pis tapacılarla takılmaya başladım
Fin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Yok oyle bi olay ya kolej kafasi bambaska ogretmenler bile tavsiye etmiyorlar birak dislanmayi
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Lumia al iste.
µh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 biz okulda gameboyu olanları dışlıyorduk lan züppe diye. anadolu lisesi ftw
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 10 yaşında telefon isteyen 16 yaşında araba 18 yaşında uçak 22 yaşında gezegen istemez mi?
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 anlayamadığınız bi jenerasyon abi. biz sokakta büyüdük bilgisayarımız vardı ama teknoloji bu kadar hayatımızın içinde değildi. kardeşim elinde mouse ile büyüdü. 11 yaşında kardeşim. iphone 6sı var evet. ama daha ilkokul 1de aldıgımız kalemi kullanıyo kaybetmedi cocuk. hiçte şımarıklık yaptıgını gormedim herhangi konuda. uçak isteyeceğini sanmıyorum yani. ailenin görgüsüzlüğü ile alakalı bir şey o, istediğini vermek ile ilgili değil.
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 kız veletlerin almazsanız depresyona girerim falan tehtitlerine babanın veya annenin uçan tekme olarak geri cevap vermesi gerekirken ay aman canım kızım olmasın öyle diyip 6s + ps4 hediye etmesi yüzünden cenıreyşın bu halde.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 sen once kardesine ziplamayi ogret, biraksin telefonu.
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Fransuxa said: kız veletlerin almazsanız depresyona girerim falan tehtitlerine babanın veya annenin uçan tekme olarak geri cevap vermesi gerekirken ay aman canım kızım olmasın öyle diyip 6s + ps4 hediye etmesi yüzünden cenıreyşın bu halde. abi açıkçası ben kardeşimi senin gibi bi tip olmaması için yetiştiriyorum iyi bir örneksin. başarılı olacağımı da düşünüyorum. postlarını okurken aklıma hep forgiver geliyor.
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 forgi? ney? tövbe de ya. o nası laf. sen gerçek hayatta beni tanısan kardeşin benim gibi olsun diye 7/24 namaza yatarsın
µh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 çocuklara telefon almak ailelerin de işine geliyor, çocuklarını daha güvende hissediyorlar muhtemelen.
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 moriarty said: anlayamadığınız bi jenerasyon abi. biz sokakta büyüdük bilgisayarımız vardı ama teknoloji bu kadar hayatımızın içinde değildi. kardeşim elinde mouse ile büyüdü. 11 yaşında kardeşim. iphone 6sı var evet. ama daha ilkokul 1de aldıgımız kalemi kullanıyo kaybetmedi cocuk. hiçte şımarıklık yaptıgını gormedim herhangi konuda. uçak isteyeceğini sanmıyorum yani. ailenin görgüsüzlüğü ile alakalı bir şey o, istediğini vermek ile ilgili değil. bundan ibaret mevzu. 13-14 yaşına kadar istediğim her şey alınıyordu benim de (battık sonra askdj). ama insan olmayı da öğrettiler yani. ya da karakterimde yokmuş ne bileyim. şımarmak gibi bir olayım olmadı hiç.
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 hazıların anlaması için çocukluğunuzun atarisi tetrisi günümüzün ayfonu arkadaşlar. çocuk oyuncağı
Öne çıkan mesajlar