Xenus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 başlığı hakediyor bence. hiç bir oyun yoktu bta bastım direk. beklemeyin fiyat daha artar 1$+: STRIDER™ / ストライダー飛竜® Resident Evil Revelations 2 / Biohazard Revelations 2 LOST PLANET® 3 Bionic Commando: Rearmed BTA (6.93$ şuan): Resident Evil Revelations / Biohazard Revelations UE DmC: Devil May Cry Resident Evil™ 5/ Biohazard 5® More games coming soon! 15$+ Resident Evil 5 - UNTOLD STORIES BUNDLE Ultra Street Fighter® IV https://www.humblebundle.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 efsane bundle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 street fighter için alınır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 lost planet 2 yok! 3 var tey... dmc4 special editionida koyarsalar alirim. diger oyunlar var zaten bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 tier 2 hiç biri yok tier 3 vardı eheuaeh iyi oldu. Weekly de bana yaradı bu hafta duble çektik humble dan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 resident evil HD yi koyaydılar xeske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Off iyi oldu bu akşam alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 ya ben re 5 ve revelations'ları konsolda oynarım diye bekletiyordum. kötü oldu şimdi. hangisinde oynanış daha iyi bu 3 oyunun? re 6 oynanışı konsolda sinir etmişti mesela pc de oynarım diyordum onu da, bu 3 oyunu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 sf için alınır ve aldım bile. harika bundle olmuş hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 2 yildir falan ilk kez hicbiri brnde olmayan humble goruom hll kepkom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 bundle a haftaya eklenecek oyun(larda) var unutmayında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Off maximum sanal kart gene kabul etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 imamizer said: ya ben re 5 ve revelations'ları konsolda oynarım diye bekletiyordum. kötü oldu şimdi. hangisinde oynanış daha iyi bu 3 oyunun? re 6 oynanışı konsolda sinir etmişti mesela pc de oynarım diyordum onu da, bu 3 oyunu bilemiyorum. abi resident evil 5 baya iyi, ozellikle coop oynayacak bir arkadasin varsa. coop oynamak cok zevkli, solo oynarken AI bezdirebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 RE (aslinda bu oyunlarin hepsi) konsolda oynanir da napican iste $1'a satmiyor allahsiz sony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 re 5 katıksız bir coop oyunu ayrıca iyi bir coop oyunu. pcde gamepadle oyna aynı şet zaten. revelations eski oyunlara daha çok benziyor gerilim havası var tek kişilik oyun o ama multi raid modları var onda 2 kişi girip haritaları temizleyebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 DMC için averajı vermeye değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 almışken 8 dolar average vericeğime 15 verdim ne oyun var bakmadım bile duzgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 akşam 9 dan önce haftalık humble a da bakın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 oh RE 4 ve remember me dizis fakin awsııııııım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 yukarıda sordum görmemişim 15$ sf4 için versemmi?* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 degmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 sf5 çıkıyor 4 yakında indirim ayağına çöpe döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 sf4 aya güzelde sf5 cıkıyo aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 remember me eklenmis pakete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar