totemic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 direk gidermişiz. ft artık 50 yıl ayrılmaz takımın başından.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 kazaklar letonyayı deplasmanda yenerse ve bizde izlandayı yenersek direk gidiyoruz. onun dışında playoff oynarız olası rakipler; bosna, ukrayna, irlanda cumh., slovenya, macaristan, isveç, hırvatistan, danimarka, slovakya ..
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 hangi kanalda maç amk bu nasıl topik açmak ya
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Phyx said: hangi kanalda maç amk bu nasıl topik açmak ya 21:45 Show
totemic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 ne zamandır küfür kısaltmaları kullanıyoruz patide??
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Phyx said: hangi kanalda maç amk bu nasıl topik açmak ya sus be
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Gerçekten topik çok kötü açılmış. Anket bilem yok. Her türlü alırız. Muhteşem taktisyenimiz sayın Fatih hocamızın sayesinde bol gollü ve ezici üstünlüğümüzle geçen bir maç bekliyorum. İnşallah uzun süre başımızda kalır ve eskisi gibi başarılı bir takım yaratır.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 iyiki böyle bir topi açmışım. göz yaşlarından duş alırım akşam.
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 gylfi den gol bekliyorum şişe volkana
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Taktisyen o kadar muhteşem ki playofflara kalmanın hesabını yapıyoruz, o onu yenerse biz de yenersek, şu şurada durursa, biz oradan atlarsak... ya dandik olsaydı?
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Açık mert korkusuz diye okuyorum ben, kötü niyetliler üzmesin adami
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Küfür kısaltması kullanmıyoruz, kullananları uyarıyoruz. Tekrarında kırmızı kart gösteriyoruz.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Terim ve tetikçisi Arda'nın basın toplantısı sonrası inşallah yeniliriz demekten kendimi alamıyorum. Yine basına saldırmışlar. Bu ülkede kimse kimseyi eleştiremeyecek. Herkes padişah gibi takılacak. Yanında da ufak sadrazamcıkları eksik olmayacak.
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 CthuLhu said: Ne demişler http://m.ntvspor.net/haber/futbol/140463/bu-macin-telafisi-yok?section=Futbol http://m.ntvspor.net/haber/futbol/140464/terim-meydan-okudu?section=Futbol
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Eleştirme kısmına katılıyorum. Çok saçma eleştirdiler cidden. Ama bu dünyanın en iyilerinden olduğu gerçeğini değiştirmez hocanın. Arda ile ilgili yorum yapmak burada kimsenin haddine değil zaten. Gruplarda ki ilk 5 maçta 5 puan toplamışız. Son 5 maçta ise büyük ihtimalle 13 puan toplayacağız. Yani son 5 maçlık kısımda grup 1.siyiz. İzlandayı da yenersek yada beraberlik halinde. Ki yenicez büyük ihtimalle. Yaptığı yanlışlardan geri dönerek, eksikliklerini gözlemleyerek ve kapatarak takımı yükselten bir hocamız var. Doğru teknik ve başarılı taktik analizleriyle bütün bir ülkeyi omuzlayan bir hoca... Ömrü hayatımızda 3. kez bizi bu şampiyonaya sokacak hoca. Bu kupada bizi yarı final oynatan, dünya 3.lüğünü getiren kadroyu yetiştiren hoca. Akdeniz oyunlarıyla birlikte ivmeye geçen Türk futbolunun mihenk taşı. 8 yıl içinde son torbadan 1. torbaya kadar giden yolda ki en önemli insan. En önemli beyin. Ama bakıyorum ki bazı insanların nefreti gözlerini köreltmiş. Sadece gaz veriyormuş. Lol. Futbol cahili falan dicem bu inananlar için ama o da değil. Bunun futbol bilgisiyle falan alakası yok, direk nefret bu...
Öne çıkan mesajlar