Oski Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 al iste DH diye dalga gectiginiz adamlar sizden daha iyi biliyor bu isleri asd no disrispekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Fistan said: kalmadı kapadılar coca cola, pepsi falan hep fabrikaları organik tarım yapıyolar şimdi hepsi Kola içerken geğiriyorsundur da sen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 kliksa nasıl bir maldır ya. savunmada tedarik edemiyorum deyip, sitede 2 gün sonra ürünü satışa açmak asdasdasd. adamların çabasını okurken ciğerim soldu. neyse aşağı yukarı bana genel bir fikir verdi. hb'de 20 tl hediye çeki göndermiş lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 gg kilitliyorum konuyu o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 fenn said: Fistan said: kalmadı kapadılar coca cola, pepsi falan hep fabrikaları organik tarım yapıyolar şimdi hepsi Kola içerken geğiriyorsundur da sen ! içmiyorum ben kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 hediye çekinin şu kadarlık veya üstü alışverişlerde geçerlidir diye bişeyi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 normal hediye çeklerinde olıyor ama bu durumda farklı göndermiş olaibilirler, ama varsa komedi tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Xenus said: ahah lan benim durum şurda adam tüketici mahkemesine dava açmış, 1 sene sürmüş mahkeme ama 1.5 sene sonra kulaklığı almış http://forum.donanimhaber.com/m_66220942/mpage_5/tm.htm Adam ilamlı icra takibi yapmış kliksaya agsajahsjsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 adam 140 tl'ye alıp, 390' a satmış sonra forumdan asfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 250 lira için 1.5 yıl uğraşmış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evrimcikmazi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Xenus said: ahah lan benim durum şurda adam tüketici mahkemesine dava açmış, 1 sene sürmüş mahkeme ama 1.5 sene sonra kulaklığı almış http://forum.donanimhaber.com/m_66220942/mpage_5/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar