bingildak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 laptop ı alırken kapattılar siteyi asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Tam basket kursu sırasında okudum yazıyı,ben 1 tane aldım hanımın sınıfa,yanımda okul müdür yardımcısı vardı 10 tanede o aldı.Daha once bir kere kulaklıkta boyle hata yapmıslardı almıstım kulaklıgı.Bunuda alırız muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 hayirli olsun , güzel güle kullanın. Bizim bütçemiz 1 taneye yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Adam evine almadı hepsini okula aldı,dileyen gelsin baksın eger urunler gelırse:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 kavurma said: evet bundan sonra olacakları merakla bekliyorum Hiçbir şey olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 direk satıştan kaldırdılar şimdi ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 çünkü stokta mal kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 gönderen siparişlerin hiçbirini onaylamayacak zaten fiyat değiştirip değiştirmemeleri ne fark eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 miyaw33 said: Adam evine almadı hepsini okula aldı,dileyen gelsin baksın eger urunler gelırse:) ama gelmiyecek,en fazla hediye çeki gelir onda da 10 tanelik vermez... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 14 gun icinde cayma hakkiniz var beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 yaa zaten tedarik edemiyoruz diyip işin içinden çıkacaklar. edt: ne olur olmaz siparis detayından satıs sozlesmesini kayıt edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 bir sürü hakkın var satın alan olarak, kimse uğraşmaz ama dh'den kesin avukat fln vardır, uğraşırlar "haklarını" almak için. popcorn elimde merakla bekliyorum. ne kadar ileriye götürebilecekler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 nasılsa yollamazlar diye almadım. inşallah yollamazlar yani :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 ciddi ciddi 1 liraya göndermeleri gerektiğini mi düşünüyosunuz ya.hayır 1k lık malı 800 e satsalar dicem kar etmesinler milletin gönlü olsun 1 tl nedir la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 kim düşünüyormuş boğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 durun la önce gelsin pcler sonra ağlarsınız kaçırdım diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 bingildak said: bir sürü hakkın var satın alan olarak, kimse uğraşmaz ama dh'den kesin avukat fln vardır, uğraşırlar "haklarını" almak için. popcorn elimde merakla bekliyorum. ne kadar ileriye götürebilecekler diye. Daha önce defalarca bu tip yanlış fiyatlı ürünleri dh fırsatçı çakalları aldı, 5-10tl lik hediye çekiyle yetindiler. Hani 1tl ye bunu alıp ürünü bekleyenlere yada hakkım bu benim yhaa diye hukuk konusuna girenlere acıyorum ya, açlık fena bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 adamlar boşuna dh değil asdasdas, açlık radarı gibiler, bir şey gördüler mip piranha gibi saldırıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Bide 'dh ölücüsü' diye bir kavram var galiba ikinci elde sdfghdfgj değişik topluluk. Bir ara denk gelmiştim akvaryum dış filtresinde yanlış fiyat olayı yaşanmış, ne işe yarıyor bilmiyorum ama 5 tane aldım diyenler falan abav dh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Bu arada biz nasıl olduda dh den önce haber alabıldık bu işi? at için koşum takımı alan vardı dh de,o süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Şu olay böyle esnafa, e-ticaretçiye falan değil de bankalar, telekom şirketlerine, tedaş, su idaresi, igdaş vb her fırsatta totomuzdan kan çeken şirketlere olsa negzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Birşey olmayacak abi. Ne gereksiz heyecan yapmışsınız. Benzeri olaylar 2013 ps4 release Zamanı da oldu. Day 1 cihaz almak için insanlar normal fiyattan açılan Mediamarkt, Teknosa, Kliksa ilanlarına falan hücum etti de adamlar siparişlerin %95'ini iptal etti stok yok pardon diyip. 1 tl'ye pc alacağız, kovalayacaklar du bakalım diyorsunuz bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 migros'ta rafta yazan fiyattan vermek zorundalar onu biliyorum. ama internetten hele böle sapık fiyat farkı varken yalan ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 DH nin profesyonel mezarcılarını takip edin. Geçen sene avukat aracılığıyla böyle ucuz ürünü almışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Hediye cekleriniz hayirli olsun. Bu arada ne kriz olmustur simdi hp de ahahah. Kesin yeni baslayan birinin isi. Stok girelim fiyat revize ederiz diye 1 tl ye girip sonra unutmustur fiyat degistirmeyi asfsg. Iste boyle durumda fake fiyati 9999 yapican ki sonra patlamayasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar