kayserili Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Kendi başlığını hakediyor. Çok önemli bir maç. Mutlak galibiyet istiyorum. Beraberlik ve Çek şıklarını şakadan yazdım. MUHTEMEL 11'LER; ÇEK CUMHURİYETİ Petr Cech Theodor Gebre Selassie Tomas Kalas Michal Kadlec Filip Novak Jaroslav Plasil Vladimir Darida Jiri Skalak Borek Dockal Ladislav Krejci Tomas Necid TÜRKİYE Volkan Babacan Şener Özbayraklı Serdar Aziz Hakan Balta Caner Erkin Ozan Tufan Selçuk İnan Hakan Çalhanoğlu Oğuzhan Özyakup Volkan Şen Arda Turan Haydi Fatihin Aslanları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 neden forvetsiz ve 2 aydır top oynamayan arda turan ile başlıoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 beraberlik veya çekler. çok eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 çekler 3 tane yaslar hollanda berabere kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Yeneriz ya bi şey yok çekler de bizde fatih terim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 4-6-0 iyi de Arda'ya o görevi vermek bayağı risk almak oluyor. Bitiriciliği daha kesin bir eleman orada olmalıydı. Bir yandan hak veriyorum. Çekler'in en güçlü olduğu yer orta sahaları ki FT orada kalabalıkla alan savunması yapıp, oynatmamayı düşünüyor. Yani Selçuk - Ozan - Oğuzhan üçlüsünü bozmadan Arda - Hakan - Volkan'ı da oynatmasının başka mantıklı açıklaması yok. Çek TD'si kesin kazanacağız, gidişimizin kutlaması bu maçta olacak ve kimse kutlama maçında kaybetmek istemez vs. demişti. Kontra vs. arayacağız belli ki. "Yemezsek beraberlik işimize geliyor, atarsak her şekilde harika oluyor." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 kadro gayet güzel gökhan töre'nin olmamasına sevindim açıkçası cenk tosun gayet yeterli striker milli takım için. burak yılmaz'dan çok daha iyi striker hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 İkisinin bugüne kadarki maksimumları kıyaslandığında Terim dönemi Burak 2-3 tier üstte kalır Cenk'e göre. Ama şu anki durumlarında Cenk daha ağır basıyor. Hele zaten Burak da sakatken santraforsuz çıkmak yerine Cenk denenebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Fatih'i gsye daha da yaklaştıracak maç. Beraberlik verdim ama o bile sürpriz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Baskılı başladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Keske kaleyi gorunce vurun cocuklak demeseymis. Sutcularin hicbiri gununde degil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 türkiye dedim ama berabere kalırız sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Bu Volkan Babacan'a bir türlü güvenemiyorum ben kalede. Hep bir yumurtlayacakmış gibi bir havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Ortasahamoz fizik olarak biraz zayıf kaldı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Ahaha serdar aziz. Cesarete bak super ligdeymis gibi. Ne adamlar var ya. Hakem eyyamci cikti berabere biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 oahahah vermediği penaltıya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Serdar Almancı değil miydi ya? Adamı Türkleştirmişiz çakallık yapmış. Bu arada Cenk Burak karşılaştırmasındaki yorumumu geri alıyorum, şimdilik gözüktüğü kadarıyla Umut Bulut'la kıyaslamak daha doğru kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 pas mı geldi de bir şey yapamadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 tr liginde bölgesinin en kötü formundaki selcuk ile 2 aydır top oynamayan arda 1 tane iş yapmadı ama suclu Cenk :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 İki tane ayağının altından kaçırdı, bir tane ağır kaldı son dakükalarda üstüste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 cenke top gelmedi ki napsın mücadele ediyor yine baya selcuk bitik, bilali alaydı daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 applev0dka said: tr liginde bölgesinin en kötü formundaki selcuk ile 2 aydır top oynamayan arda 1 tane iş yapmadı ama suclu Cenk :) :) Selçuk tamam da Arda o kadar tutmalarına rağmem gayet iyi zorluyor. Bi 10 dk ortadan kayboldu sadece arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Abi cenke kaleye yakin bir yerde top verelim sonra umutla kiyaslayalim insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Sanki ortasaha pozisyon ürettinde Cenk harcadı. Adamlar it koşup kapatıyolar ortasahamız 3 pas yapamadı. Töre nin maçı olabilirmiş bu maç. Hala da olabilir. 2 çalım atıp adamların dengesini bpzmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 neyi zorluyor , daha olumlu bir hareketi olmadı, kaldı ki maç eksiği çok belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar