Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kpss 2016

benjani

Öne çıkan mesajlar

benjani said:

kurs daha bitmedi mi ya, 2hafta önce bitti bizim.üstüne tekrar seminerleri oldu her dersten.

ben hızlandırılmış kursa kaydoldum, ocağa kadar aklımda yoktu kpss hiç. dersler 1 şubatta başladı, çok ağır gitti bir de üzerine son 2 haftaya yığdılar dersleri saçma sapan bir şeyler oldu ama güzel hazırlandım gibi, bir tek tarihin son konularını güzel çalışamadım, birazdan bitireceğim orayı da soğuk savaş dönemine bakıyorum şimdi. bir de şu lanet islam bilginleri çorba oluyor kafamda artık kısmet sınavda zor bişi gelirse o kısımdan patlarım herhalde

vatandaşlık pek çalışamadım işte bugüne kaldı şimdi tarihi bitirp oturup akşama kadar genel hatlarıyla ona çalışıcam. türkçe-coğrafya aksilik olmazsa fullerim gibi geliyor max 2-3 yanlışta gözüm var. matematik 21-22 net çıkarsam zaten gg

herkese bol şans dilerim şimdiden, kalemimiz keskin olsun
Sosyal ağlarda paylaş

ben de 2 ay önce gireyim dedim ve her işim gibi yine yarım yamalak bi sonuç çıktı ortaya. genel kültüre biraz baktım ama öyle çok soru falan çözmeyince her şey çorba oldu. allaha emanet giricem yine.

matematik full gelirse, türkçeyi de iyi yaparsam yine güzel olur sanırım. yabancı dille hesaplanacak puan türleri işime yarayabilir.

neyse hadi başarılar hepinize.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sınav görev çıkmadı bana ve gördüklerimden dolayı uyarayım. Sınava her türlü metal ve aksesuar götürmek yasak. Kapıda yazar. Su şişesinin kağıdı çıkacak , kapağı çıkarmayın ve döküp kağıtları ıslatmayın. Yanınızda bi tanıdık varsa ona verirsiniz, eğer yoksa önceden emanet alan bi yer bulun. Son dakikaya bırakıp panik olmayın. Sınav merkezindeki polisler hiç bir şekilde almıyor ve sorumluluk kabul etmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

En çok güvendiğim türkçe mahvetti beni ya 50 dakika sürdü resmen, eski kpss lerde 50 dakikada türkçe + genel kültür bitiriyordum. Matematiğe az vakit kalınca heyecandan dizlerim çözüldü resmen yapamıcam ulan bitti süre allah kahretsin diye diye anca 15 tane uapabildim. GK çok kolaydı artık heyecan yapmayan arkadaşlar atansın biz gg
Sosyal ağlarda paylaş

gk kesinlike çalışana çok kolay bir sınavdı. tarih ve anayasaya hiç bakmadım ona rağmen emin olduğum sorular vardı.(az ama vardı) coğrafya bence kolaydı. gy ise tamamen zaman alan sorulardı. özellikle matematikteki basit gibi görünen sorular çok zamanımı aldı bende yetiştiremedim. (13 tane işaretledim)

benim alan zaten öğretmenlik belirleyici olan alan olacak o yüzden hiç üzülmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

tenisci mi voleybolcu mu ne sormuslar. adını bile duymadım hicbirinin. kötü hissetmeli miyim bilmiyorum. populer biri miydi?

kötü hissetmelisin.
geçen ay wta istanbul cup'ta 1. oldu. baya büyük bi başarı ben maçını izlemiştim direk.

aynı şekilde ben de "düşünen adam" eserinin kimin olduğunu bilmediğim için kötü hissediyorum.

zamanım da yetmedi zaten, biraz da geç kaldım sınava. millet sınava başladığında ben kodlamalara başladım.
ki sınavları hep ucu ucuna yetiştiririm en iyi ihtimalle, böyle olması da baya kötü etkiledi.
matematikte sırf zaman yetişsin diye 6-7 tane soru boş bırakmama rağmen türkçeye yine zaman yetmedi. 10 tane de oradan boşum var sanırım.
tüm paragraf sorularının evlerine ateşler düşsün ya başka bi şey demiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...