deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 totemic said: eşim sınava başvurmuştu sınav merkezi olarak Muğla ve Aydın'ı seçmişti (marmariste yaşıyoruz) ama giriş belgesinde Denizli olarak gözüküyor. ne yapabiliriz? başına böyle birşey gelen var mı??? Hiç bir şey yapamıyorsunuz bildiğim kadarıyla. Kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 ggnormk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 benjani said: kurs daha bitmedi mi ya, 2hafta önce bitti bizim.üstüne tekrar seminerleri oldu her dersten. ben hızlandırılmış kursa kaydoldum, ocağa kadar aklımda yoktu kpss hiç. dersler 1 şubatta başladı, çok ağır gitti bir de üzerine son 2 haftaya yığdılar dersleri saçma sapan bir şeyler oldu ama güzel hazırlandım gibi, bir tek tarihin son konularını güzel çalışamadım, birazdan bitireceğim orayı da soğuk savaş dönemine bakıyorum şimdi. bir de şu lanet islam bilginleri çorba oluyor kafamda artık kısmet sınavda zor bişi gelirse o kısımdan patlarım herhalde vatandaşlık pek çalışamadım işte bugüne kaldı şimdi tarihi bitirp oturup akşama kadar genel hatlarıyla ona çalışıcam. türkçe-coğrafya aksilik olmazsa fullerim gibi geliyor max 2-3 yanlışta gözüm var. matematik 21-22 net çıkarsam zaten gg herkese bol şans dilerim şimdiden, kalemimiz keskin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 ben de 2 ay önce gireyim dedim ve her işim gibi yine yarım yamalak bi sonuç çıktı ortaya. genel kültüre biraz baktım ama öyle çok soru falan çözmeyince her şey çorba oldu. allaha emanet giricem yine. matematik full gelirse, türkçeyi de iyi yaparsam yine güzel olur sanırım. yabancı dille hesaplanacak puan türleri işime yarayabilir. neyse hadi başarılar hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 başarılar herkese. dün başladım çalışmaya coğrafya ile. çok konu varmış seçmece konulara bakacağım bugün galiba genel kültür kısmı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=yPsUxLLeV1E hazır mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 pontipati said: başarılar herkese. dün başladım çalışmaya coğrafya ile. çok konu varmış seçmece konulara bakacağım bugün galiba genel kültür kısmı için. en fazla ekonomik coğrafyadan geliyor, oraya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Sınav salonuna ulaşım kartı ve kredi kartı sokmak yasakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 evet herşey yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Belediye otobüsü ile gidemeyecekmiz sınava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Utanmasalar donla girin diyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 orda kantine filan emanet bırakabilirsin, 3-5 tl ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Remus said: Belediye otobüsü ile gidemeyecekmiz sınava. Ayakkabının altına koyunca sorun olmuyo ya. Ben ales'e öyle girdiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Bu sınav görev çıkmadı bana ve gördüklerimden dolayı uyarayım. Sınava her türlü metal ve aksesuar götürmek yasak. Kapıda yazar. Su şişesinin kağıdı çıkacak , kapağı çıkarmayın ve döküp kağıtları ıslatmayın. Yanınızda bi tanıdık varsa ona verirsiniz, eğer yoksa önceden emanet alan bi yer bulun. Son dakikaya bırakıp panik olmayın. Sınav merkezindeki polisler hiç bir şekilde almıyor ve sorumluluk kabul etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 10 da yattım 3 te uykum kaçtı ulan 1 saattir gözlerim yumulu yatıyorum Yok gelmedi uyku. Kalkıp dağlara derelere bakayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 hadi geçmiş olsun gençler, gg olan beri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 En çok güvendiğim türkçe mahvetti beni ya 50 dakika sürdü resmen, eski kpss lerde 50 dakikada türkçe + genel kültür bitiriyordum. Matematiğe az vakit kalınca heyecandan dizlerim çözüldü resmen yapamıcam ulan bitti süre allah kahretsin diye diye anca 15 tane uapabildim. GK çok kolaydı artık heyecan yapmayan arkadaşlar atansın biz gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Türkçe zordu aynen normalde 30dk da çözerim 40dk sürdü.gk kolaydı genelde, Afife Jale yaktı beni ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 çalışmayınca zor geldi ya tarih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 benjani said: Türkçe zordu aynen normalde 30dk da çözerim 40dk sürdü.gk kolaydı genelde, Afife Jale yaktı beni ama. Afife jale değil mi cevabı? Müslüman falan diyodu ama işaretledim ben emin olamadan Afife diye, Leonardo yaptım heykeli de yanlışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 bedia muvahhit miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 gk kesinlike çalışana çok kolay bir sınavdı. tarih ve anayasaya hiç bakmadım ona rağmen emin olduğum sorular vardı.(az ama vardı) coğrafya bence kolaydı. gy ise tamamen zaman alan sorulardı. özellikle matematikteki basit gibi görünen sorular çok zamanımı aldı bende yetiştiremedim. (13 tane işaretledim) benim alan zaten öğretmenlik belirleyici olan alan olacak o yüzden hiç üzülmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 tenisci mi voleybolcu mu ne sormuslar. adını bile duymadım hicbirinin. kötü hissetmeli miyim bilmiyorum. populer biri miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 çağla büyükakçay değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Nekro said: tenisci mi voleybolcu mu ne sormuslar. adını bile duymadım hicbirinin. kötü hissetmeli miyim bilmiyorum. populer biri miydi? kötü hissetmelisin. geçen ay wta istanbul cup'ta 1. oldu. baya büyük bi başarı ben maçını izlemiştim direk. aynı şekilde ben de "düşünen adam" eserinin kimin olduğunu bilmediğim için kötü hissediyorum. zamanım da yetmedi zaten, biraz da geç kaldım sınava. millet sınava başladığında ben kodlamalara başladım. ki sınavları hep ucu ucuna yetiştiririm en iyi ihtimalle, böyle olması da baya kötü etkiledi. matematikte sırf zaman yetişsin diye 6-7 tane soru boş bırakmama rağmen türkçeye yine zaman yetmedi. 10 tane de oradan boşum var sanırım. tüm paragraf sorularının evlerine ateşler düşsün ya başka bi şey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar