cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Bir arkadaş haftaya Amerika'ya gidip gelecek. 2 tane fazladan 16gb 6s alsam satabilir miyim diye soruyor. 2.600 TL'ye patiden alıcı çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 6s plus içinde fiyat alabilirse arkadaşın isteyen bi tanıdığım var sorayım ona. fiyatına baksın bişi söylesin buraya plox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 adam yazmış fiyatını ztn plusmış sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 plus demiş o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 6s+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Plus da muhtemelen 3k olur. Tabi kayıt işi maalesef size ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 tr fiyatı ne kadar olacak ? dubai'de 702 euroydu ben de ordan aldırmayı düşünüyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 euro kuruyla bile ucuz oluyor di mi tr den :) op, 64 gb 6s 2500 veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 telefonu almakla bitmiyor yalnız. pasaportuna kayıt yaptıracağın birini + ücretini hesaba kat ve sanırım support alamıyorsun tr'de ücretsiz bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 1 yıl var diyolla bizim şirkettekiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 ÖKÜZ ALIRIZ ÖKÜZZZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Batumda çok ucuz. Uçağa atlayın, gelin batuma. Yiyin için gezin, iphone alıp gidin. Yine kârdasınız. Yaklaşık 2100TL http://i.imgur.com/vjhYfV1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 haritada bakmam gerekti nerede orası diye asdasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Bununla ilgili bir mevzuat değişikliği bir şey vardı sanki. Hatırlamıyorum gerçi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 batum mantıklı... pasaport bile istemiyor hem kimlikle giriyorsunuz. girdiğinize dair bir kağıt veriyorlar gidip o kağıtla kayıt yaptırıyorsunuz. bu arada lari ile tl 1-1 değil 1 - 1,23 yani 2500 liraya geliyor 2100 gel olan telefon. 100 lira falanda vergi kayıt parası falan desen 2600ü geçer sırf telefona verilen para. gene ucuz mu ucuz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 elesso said: yani 2500 liraya geliyor 2100 gel olan telefon. 100 lira falanda vergi kayıt parası falan desen 2600ü geçer sırf telefona verilen para. gene ucuz mu ucuz tabi. %15 vergi iadesi var batumda. Onuda hesapla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Buradan müşteri çıkmadı diye anlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 vergi iadesi varsa mantıklı. amerika alımlarında da vergi iadesiyle avantajlı oluyor sanırım. gold bilgisayar 6s 16gb'ı 3100 liradan ön satışla satıyor şu an. arkadaşın sattığı fiyat türkiyeye göre makul, mesela ben alırım normalde bu fiyattan ama nasıl kaydettireceğim derdim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Amerikada vergi iadesi yok + bazi eyaletler vergi aliyor o foyat uzerinden ekstra. Tabii 6s in 1950 lira bile olmamasi gercegi ayri bir dunya. Su an amerigadan gelecek bir arkadasim olsa aldirmak istiyorum. Hala 4s kullaniyorum ve resmen cehennem azabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Şuan batumda iphone6 1700 civarı. 6s halen gelmemiş çoğu yere. Gelince 1500 civarına düşmesi bekleniyor. 6 almak daha mantıklı gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 ya benim bi hostes arkadaşım var sürekli amerikaya gidiyor. her gittiğinde apple store'A uğratıp birer ikişer aldırıp burada okutsam gider mi? pasaport kayıtsız iphone pazarı var mı türkiyede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Apple.com TR 6s 16 gb 3.099,00 TL KDV ve yasal ücretler dahildir: Yaklaşık 883,00 TL.* 2.975,04 TL havale fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 "roket adam" said: ya benim bi hostes arkadaşım var sürekli amerikaya gidiyor. her gittiğinde apple store'A uğratıp birer ikişer aldırıp burada okutsam gider mi? pasaport kayıtsız iphone pazarı var mı türkiyede? Hostesler getiremiyor yanlarında herhangi bir şey. Kontrol ediliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 -Crawler- said: Şuan batumda iphone6 1700 civarı. 6s halen gelmemiş çoğu yere. Gelince 1500 civarına düşmesi bekleniyor. 6 almak daha mantıklı gibi geldi bana. Şu fiyat doğru mu yav? Oradaki Apple Store fiyatı mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 deadwoll said: "roket adam" said: ya benim bi hostes arkadaşım var sürekli amerikaya gidiyor. her gittiğinde apple store'A uğratıp birer ikişer aldırıp burada okutsam gider mi? pasaport kayıtsız iphone pazarı var mı türkiyede? Hostesler getiremiyor yanlarında herhangi bir şey. Kontrol ediliyorlar. Bu bilgiye nereden ulaştın? Eski bir kabin memuru olarak soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar