Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 aha spoiler BAN BAN BAN BAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Nerde kim??? O kadar mantar ki herolar yardim ettim aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Bu arada spoiler 8. Bolum sonu mu ne, ne kadar kotu dovusuyor aksiyon daha iyi olabilir dedigimde bunlar bilmiyorlar vs. demisti arkadaslar ama 12. Bolumde cage ile jui jitsu vb. yaparak karsilikli kirdilar birbirlerini. Ne ara ogrendiler o derece iyi dovusmeyi.. Elektro shock tedavisi mi ise yaradi nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Aluriel said: yok nefes alsa yetiyor ona yok canım sana kadar düşmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 attığın postlardan görüyoruz nereye kadar düştüğünü :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Çirkin değilde suratının simetrisi bi garip.bazen güzel gözüküyor onun için göze bazen çirkin.bide kızın gözleri anne hathawayi andırıyor.aşırı pörtlek.trishe bakıyosun mermerden oyulmuş gibi kusursuz. Xaenin said: Acaip seksi. Bi de guzel popo gormeyen varsa Krysten'i referans alabilir. şu doğru. bikaç sahnede izleyicinin gözüne gözüne sokuyolar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 8. bölüm spoileri Kıl komşu teyzenin patlaması çok iyiydi ya ahhahahaha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 hanıma izlettim 7. bölümden sonra. o da bayıldı. hatta ilk defa ortak izleyebileceğimiz bir dizi bulabildim. onca diziden sonra marvel dizisi sevmesi ise çok ilginç geldi fasdad 5 bölüm izledi resmen bir akşamda. şimdiye kadar ne izlettiysem yarısında uyuya kaldı. breaking bad, the wire, lost vs hepsi dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=UYgoBUu_r0I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Hanımın suçu yok bayık dizileri izletmissin hep o da uyumuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 _Rave said: trishe bakıyosun mermerden oyulmuş gibi kusursuz. o hatun da bana hiç güzel/çekici gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Oh iyi bari bir rakip eksildi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Kanuni said: Hope dayanamadi baslarim senin oldurmeyelim kuralina diye kendini kesti kiz. Bir kisi icin kac kisi gitti, yok mu kotuyu aninda ilk gordugunde hic konusmadan cat diye indiren. Devamli ayni terane ayni hata. Polis iyiydi o konuda, dogru tespit. İstediğin tarz Punisher var sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 yani oyle olmali. bu ne boyle.. 1 e 30 kurtarma oraniyla is mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Punisher'ın Civil War'da yaptığı bir şey, çizgi roman spoilerı Bir yerde Captain America tolere edilebilir tarzda iki tane dandik kötü adamı da saflarına katıyordu. Sonra gidiyor Punisher ile konuşmaya. Çağırıyor onu da mekana. Punisher içeride bu ikisini görünce selamın aleyküm diye kafalarına sıkıp öldürüyordu. Captain deliriyor sonra napıyon lan sen diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 ilk bölümler iyiydi cidden de 5.bölümden sonra bir soğuma oldu bende. adamı paketleyip elden kaçırmaları, kadının süper güçlerine rağmen 2-3 adamı dövememesi falan. meeeh yani cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Jeeztro said: hanıma izlettim 7. bölümden sonra. o da bayıldı. hatta ilk defa ortak izleyebileceğimiz bir dizi bulabildim. onca diziden sonra marvel dizisi sevmesi ise çok ilginç geldi fasdad 5 bölüm izledi resmen bir akşamda. şimdiye kadar ne izlettiysem yarısında uyuya kaldı. breaking bad, the wire, lost vs hepsi dahil. wire ve breaking badde uyuklayan hanım :( gerçi %90'ı için geçerlidir de neyse asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 tanidik bosanma avukati var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 gerge boşar bence rahat, yalnız dilekçeyi orijinal a4 kağıtta vermesi lazım kullanılmış saman kağıdı falan olursa dikkate almaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 10. bölümü izledim şimdi de 5 kere fln bitmesi lazımdı gibi hissediyorum. biraz yan pi işleri fln sıkıştırsalarmış bari de dolu gözükseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 şımarmayın bu kadar.. başkası çekse şu diziyi, aynı şeyleri 3 sezonda izlerdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 neden netflixe hıncımız mı var? son bölümler meh sırf fazla uzun sürdüğü için onun dışında dizi iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Dizinin adi Marvel's Killgrave olmaliydi. Killgrave in karakteri yaninda Jessica sonuk kaliyor. Hatun biraz da rolde siritiyor. Bolum sayisi konuya gore fazla, yan hikaye neredeyse yok. Bolumler kendini tekrar ediyor. Hazir Daredevil fanboy larimiz varken, nasilsa gider diyerekten biraz ozensiz davranmislar(Ama Arrow dan cok daha ozenliler:)). Acikcasi bazi bolumleri ev icerisinde background noise olarak kullandim. Trish le Pam in de masallah i var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 anime tier edgy karakter yapmışlar helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 İlk bölümü yariladimda purple manle açılışı yapmak abartı olmamismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar