aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 jessica jonesun olayi dedektiflik ama, guclu olmasi bonus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 kötü başladı ama toparlar dedikçe daha da kötüye gitti. netflix marvel serilerinin tamamı içerisindeki en kötü sezondu heralde. yeni sezon çekmesinler ve bütçeyi daredevil e aktarsınlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 kadın director olmadan reboost yapsınlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Valla villian olmayınca çok bayık olmuş. Drama olarak iyi, polisiye kısmı pek olmamış. Hala Seride en kötü defenders. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 salak yumruk'un dizisi daha kötü ya bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Zor bitirdim valla Ya defenderstan bu yana attention span iyice düştü ya da en kötü marvel netflix sezonuydu Tüm karakterlerde bir avellik, plot hole diyemiyorum çünkü delikli plot değil plotlu delik var dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Cokomantis said: salak yumruk'un dizisi daha kötü ya bence. iron fist iyidi çünkü zaten iron fist embesil bir karater orjinalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Şimdi bitirdim. Valla zorlandım, başladığımız işi yarım bırakmayalım diye diye bitirdim anca. Normalde yarım sezon sürecek bir hikayeyi gereksiz uzata uzata tam sezon yapmışlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 ben de bitirdim. ironfist'i, ward falan kurtarıyodu baya ya, bunda diğer karakterler de tırt ve bayıktı. jeri olsun, trish ve özellikle anası falan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Yaa ben hep çok seviyorum Marvel ürünlerini, hedef kitle ben miyim acaba? Ben ÇOK sevdim. iç sesin konuşmaları, üstüme üstüme gelmeden kullanılan arka müzik, karakterin "broken beyond repair" kurgusu keşke hiç bitmese dedim. Umarım çok uzatmadan yeni sezonu yayınlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 cok uzatmadan bir sene sonra yayinlarlar. ne bicim istek o ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 6. bölümü izledim demin bölüm sonu horyy shittuu, lan noliy? aklı gitsin de daha rahat dövelim diye mi acaba? gerçi o spañada'nın gözümüze sokulması da doğruluyor gibi. parfümden de aklı gidiyordu falan. hani dur iki mindfuck'layalım desen farfümüne kadar nerden bilicen. 6'dan sonra sışmıyorsa çok iyi gidiyor bence? gerçi gene bölüm 6 diyim de hissettiğim genel temayı spoil'lamıyım hurr durr bayan controlled by sick psycho guy şeysi başta olmak üzere female empowerment'ı gözümüze gözümüze vuruyorlar ama en azından kadın karakterler çeşitli baya. not: ñ karakterini yazmak için "n with a wiggle on top" diye arattım, buldu hemen. seviyorum seni google. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 derken NE KADAR KÖTÜ bitti ya bu ne lan. neresinden başlasam bilemedim resmen. yav he malcolm ve trişle sürtüşmeler tripleşmeler iyiydi falan da yalnız bitsin diye de bu kadar bok edilmez. malkom salağını siktir edişi pek akıl mantık dışı değildi diye hatırlıyorum (zınasıştığımın asalağı zaten ne boka yaradığı meçhul. iyi oldu.) ama şu nedir yahu: he triş gelmiş kafasına sıkmış he. bi de gıcık olduğum "vilin bulamayınca eskisini bas abi halüsilasyon ana karakterin kafası da gidik zaten go" tribini de es geçmemişler. hangi gerizekalı veriyor bu akılları size ya. plot hole'ları falan geçiyorum, fikirler de leş ya. hani "süper plot twist ama mantık hatası var keke" de değil, twist de götüm gibi. nabdınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 super gucu unenthusiastic olmak olan bir karakter ne kadarda heycan verici bir secim aferim diziyi yapanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Abi vakit çok değerli, böyle tırt dizilere harcayıp adamların tırt işlerini enable etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 https://www.instagram.com/p/BgEQ6O4FihX/ ay daha thumbnail ve açıklamayı görünce koptum, içerik de süper FKGLSLSKGLSJSJFLASDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 God damn it dediği yerde kaç beyaz yakalı güldü acaba :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Niye sadece beyaz yakalılar mı kahrettiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 3. sezon cikmis. acaba hangi tur yonetmenler cekti. 2 deki kadin faciasini unuttursa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2019 geçen sezon o kadar tırttı ki kimse tepki bile vermemiş sdfs. neyse bari bi cosplay bırakarak gideyim. Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2019 ilk bolumun ortasina biraktim. cekemedim jessicanin suratsizligini. hele kapi sahnesi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 derdevil ve panaşır da çeksinler =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar