KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Şu Kim Kardaşyan denen tip... Ya ben mi yanılıyorum,eskiden de böyle haberler var mıydı? Yoksa bu kadının özelinde mi bu <> furyası? Sürekli bununla ilgili haberler görüyorum gazetelerde,tvda,internette. Ciddi olarak soruyorum, Kim Kardaşyan'ın kiminle bekaretini bozduğunu, kalçasının üzerinde şampanya şişesinin durabildiği, sevgilileri, babasının ameliyatla kadın olması,vs. gibi şeyleri gerçekten merak eden var mı yoksa sizler de benim gibi istemsiz şekilde mi öğreniyorsunuz bu kadınla ilgili olan biteni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 hepimiz takip ediyoruz. gizli kardaşyan bölümü var merak ediyosan alalım orda sürekli onu konuşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 deep kardashian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 2015 yılında magazin konsepti ile tanıştığın için tebriklerimi sunarım. Kapsam ve başlık olarak garbage'a bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 magazin haberi denen şey değil mi zaten bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 ya bir şeye de ukalalık yapmadan yaz cem. magazin konsepti ile ne ilgisi var?daha önce kim kardashian'dan güzel,çekici kadınlar olmadı mı?hala da var.ama her ne hikmetse bu kadın sürekli her yerde karşımıza çıkıyor.kadının karşımıza çıkması ne kelime, kalçalarını her ortamda gözlerimize sokuyorlar. beyonce, madonna, kylie minouge, samantha fox,vs gibi bir çok gerçekten bir sanat icra eden güzel kadınlar bu şekilde sunulmuyor/sunulmadı bize. bu iş magazinden farklı bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 aynen senin gibi istemsiz şekilde öğreniyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 cabukkardashian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 magazin tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Bu nasi baslik ya, sozcu/odatv tier. Link'e tiklamadan ogrenemiyosun ne oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 ben hiç denk gelmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Ben ilgileniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 yabancı basından haber araklama departmanlarının işi hep. bizde nasıl bir ara eda taşpınarlar falan yardırıyordu. aynı mantık. çatışma haberinin yanına kim kardashianın popopsuyla ilgili haber koymak garip değil dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 click bait başlık ---> garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 ben ilgileniyorum kendisi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 abi şu imzanı değil allah aşkına ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 götünün büyük olduğu dışında hiç bi bilgim yok. bide soyadından azeri felan olduğunu tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 opium of kuddusi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Abi hala bir sürü kadınla ilgili haber yapılıyor. Kim abla kalça boyutuyla dikkatini daha çok çekiyor olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 cem kım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 sen önce özel mesaj attım, ona cevap ver cuce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t51.2885-15/s640x640/sh0.08/e35/924666_909439705784635_2053377582_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Mal said: götünün büyük olduğu dışında hiç bi bilgim yok. bide soyadından azeri felan olduğunu tahmin ediyorum. azeri değil ermeni. TÜrklerden nefret ediyorlar ama hala daha burada bunları yayınlıyor bizim geri zekalı basınımız(aslında basın çok akıllıda buna mahal veren takipçi gerizekalı, tepki göstermekten aciz). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 salatalı pic güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar