Remus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 2015 Nobel Kimya Ödülü'nü DNA çalışmalarıyla Aziz Sancar, Tomas Lindahl ve Paul Modrich kazandı. (Konu Dışına giremiyorum diye buraya açtım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Niye 3 kisi kazaniyor, ekip olarak mi veriliyormus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 http://img.hurriyet.com.tr/_np/6680/31746680.jpg bu adam almayacak da ben mi alacağım. adamın duruşu bile nobel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 bu arada adam mardin savur'luymuş. hdp'li vekil mithat sancar'ın akrabası muhtemelen. onlar da arap. benim hanımın da uzaktan hısmı oluyor sanırım. beni aldırsın amerigaya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Bakın bekleyin çok yakında Kürt Bilim adamı nobel kazandı laflarını duyarız. Hocamız Mardin'li ve zaman zaman güneydoğu politikasını eleştirmiş. Du bakalım bunun ne zaman içini boşaltacağız. ÇOK GURUR DUYDUM ama be helal olsun Hocama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Turk bayragini 3 esit parcaya bolup 1 parcasini asiyorum ehu ehu. Helal babusa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 remus helal valla daha haber duyurulalı ne kadar oldu ki çok hızlısın =) bu arada adamın Türklükle pek bir alakası yok İstanbul Ü. mezunuymuş sonrasında bilimler akademisi(ameriga)nde yetişip alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 said: Türk asıllı ABD vatandaşı Aziz Sancar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 ahmedinejad said: http://img.hurriyet.com.tr/_np/6680/31746680.jpg bu adam almayacak da ben mi alacağım. adamın duruşu bile nobel. http://www.memurlar.net/common/news/images/507382/headline.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 capsin ibretlik tespit capsleri gibi olmuş. ovv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 bingildak said: Niye 3 kisi kazaniyor, ekip olarak mi veriliyormus? Ortak çalışmaları nedeniyle verilmiş olabilir. Bazen aynı konuda çok önemli bir gelişme oluyor. O gelişmeye katkı sağlayan bütün bilim adamlarına birden nobel verilebiliyor. Higgs Bozonu için yamulmuyorsam adını "higgs bozonu" olarak koymasalarda bireysel çalışmalarla benzer veya aynı sonuçlara yakın zaman dilimlerinde ulaşan birden fazla katılımcıya ödül verilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 RTE akşam cıkıp bizim dönemimizde ülkemize 2 nobel kazandırdık der şimdi.Bizimle daha ileriye türkiyeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Adam Atatürk Türk'ü Aha buda wikiden kanıt B)- He is married to Gwen Boles Sancar, who graduated the same year and who is also a Professor of Biochemistry and Biophysics at the University of North Carolina at Chapel Hill.] Together, they founded Carolina Turk Evi, a permanent Turkish Center in close proximity to the campus of UNC-CH, which provides graduate housing for four Turkish researchers at UNC-CH, short term guest services for Turkish visiting scholars, and a center from promoting Turkish-American interchange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Afedersiniz adam k.rtmüş !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Arap... http://www.youtube.com/watch?v=LYDKOxfjET8 Burayıda zehirliyim :) Reis'in çağrısını duydu Nobel yoksa Aziz Sancar tırt. Uğraşıyorum Kuddusi ile akraba çıkartıcam Aziz Sancarı öyle baka kalacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Biride gelip neden Nobel vermişler demedi topikte varsa yoksa adamın ırkı. http://www.nobelprize.org/nobel_prizes/chemistry/laureates/2015/popular-chemistryprize2015.pdf Nobel'i aldığı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 türkse gurur duyacağız kürtse kulp takıp nefret edeceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Kürt Türk olması farketmez şu saatten sonra başarılı bir iş yaptığı için Türk artık o adam her türlü. Nobel'i bombalasaydı Kürt'müş zaten der çıkardık. Kasa her zaman kazanır bebeğim. Profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 türk vatandaşlığı yokmuymuşki bu adamın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Remus said: Arap... http://www.youtube.com/watch?v=LYDKOxfjET8 Burayıda zehirliyim :) Reis'in çağrısını duydu Nobel yoksa Aziz Sancar tırt.Uğraşıyorum Kuddusi ile akraba çıkartıcam Aziz Sancarı öyle baka kalacaksınız. benim amca oğlu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 @elesso Türk asıllı ABD vatandaşı diyor yazıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Aziz Sancar kim abi? kac golu var ligde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 adam kürt ve kimyada nobel almış bomba yapa yapa iyi yere gelmiş helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 tiyo verdim amcaoğluna, aldı kimya nobelini;gördün mü bak?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar