bliksem Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 isveç'e başvur, onlar kapıları açtılar baya geleni geçeni alıyorlar şu aralar.
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 finlandiyaya başvurmayacağım zaten uğraşamam o dille falan. danimarkada 2 sene dil kursuna yollarken bi yandan maaşı veriyor ev tutuyor. finlandiyada 3.5 sene dil için. öeah.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 nasıl yapıyorsun ne istiyorlar vakti zamanında austrailya için uğraştıydım ben ama hede höde oluyor biraz. Australlian back packersa kadar geldim kaldı. yeşillendirelim =)
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 benim arkadaşım baya ilgiliydi bu konuyla ver cwni önsöz yaz ben zaten atıyorum sürekli dedi. özel firmalara falanda yollamış bitek danimarka aradı ama o üzdü bi ayı geçti öğrenir yazarım naıslmış nereye atmış falan
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 @BonePart, Hayır yanlış girmişsin diye algılamadım ben. Bu numaraya göre seçilmediğin kesin, ancak numaranı doğru yazdığından emin ol diyor..
Esh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 bingildak said: danimarka ne alaka, random mı denk geldi Danimarka kurdistanin kalesi olm
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 ÇAKTIRMA YAAA kürdüm diye baya duygu sömürüsü yaptım evet doğrudur fdhsdfh
Esh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Bu arada turkiyenin andlasmasi var. Issiz kalsaniz da atamiyolar sizi ulkeden, devam ediyo ikamet hakkiniz
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Scamden çekinen varsa direk devletin sitesi var, başka siteye gitmeye gerek yok https://www.dvlottery.state.gov Ben geçen sene başvurmuştum da çıkmamıştı, lotoda bile amorti tutturamayan biri olarak çok üşendim 2. defa başvurmaya sdf Bi de gözüm Avrupa'da benim ya, özellikle İsveç ve Hollanda'da. Danimarka'ya da bakayım madem, hewallerle faşik teceyi eleştiririz gidersek
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Esh said: Bu arada turkiyenin andlasmasi var. Issiz kalsaniz da atamiyolar sizi ulkeden, devam ediyo ikamet hakkiniz sizi derken genel olarak siz mi kürtler mi? dsjfh
dasBock Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 olm silin şu konuyu ya uyandırmayın milleti en çok ben kazanıcam sdfsdg
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 bliksem said: isveç'e başvur, onlar kapıları açtılar baya geleni geçeni alıyorlar şu aralar. Isveç'e ne olarak başvuruluyor, göçmen mi?
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 evet :) ben isveç'in prosedürlerini bilmiyorum ama bir bilen çıkar mutlaka buradan
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 GEnçler biraz araştırdım. Bu mesaj standart sayısal tutmadı mesajıymış. Öle yazmışlar ki anasını satıyım entryi incedle düzelt der gibi değil düzeltecekte bi yer yok zaten. KAzanma sansıda yanlıs hatırlamıyorsam tukiye için %2 idi. %2 ye girersen %50 de görüşmeden geçme sansı var. Amına koyyim yüksek mühendisim benide alsınlar zaten. Çok olmadı beni soykırdılar elektrik mühendisiyim gerekirse kaçak kullanırım dicem.
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Bu arada geçen sene 114192 kişi almış kart 3688 kişisi Türk.
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 2012 istatistikleri burada bu arada http://www.usagreencardlottery.org/green-card-statistics.jsp Turkey 176,711 3,077 1.74%
Auril Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 işyerinden bi arkıma karı - koca çıktı greencard herifin yemedi gitmek, karısı hamileydi onu gönderdi doğursun gelsin diye sdf çocuk garanti us vatandaşı ama şanslı velet
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 ya bana daha yemeksepetinden bu kadar senede tek hediye cikmadi, %30 sans olanlar biel gelmiyor fantazi yeni greencard mayhem filan sansi lazim dicemde almistir o coktan
Red_Skull Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 okuldan arkadaş grubundan 2 kişiye çıktı 5 kişi başvuruyorlar 2 tanesine çıkıyor 3 taneside başvurduk fln diyolarda yalan gibimize geldi neyse bunların götü yemedi yabancı dil yok vs ayagına gitmediler galiba malum değilseniz çıkıyor card
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 babam pentagonda bulundu, fort knoxtan onursal uyelik belgesi var, anaminda babaminda indefinite vizesi vardi 11 eylulde iptal olana kadar DIS MIHRAKLAR ALOOOOO
Öne çıkan mesajlar