Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Green Card Lottery

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
finlandiyaya başvurmayacağım zaten uğraşamam o dille falan.

danimarkada 2 sene dil kursuna yollarken bi yandan maaşı veriyor ev tutuyor. finlandiyada 3.5 sene dil için.

öeah.
Mesaj tarihi:
benim arkadaşım baya ilgiliydi bu konuyla ver cwni önsöz yaz ben zaten atıyorum sürekli dedi. özel firmalara falanda yollamış

bitek danimarka aradı ama o üzdü bi ayı geçti öğrenir yazarım naıslmış nereye atmış falan
Mesaj tarihi:
@BonePart,

Hayır yanlış girmişsin diye algılamadım ben. Bu numaraya göre seçilmediğin kesin, ancak numaranı doğru yazdığından emin ol diyor..
Mesaj tarihi:
Scamden çekinen varsa direk devletin sitesi var, başka siteye gitmeye gerek yok https://www.dvlottery.state.gov

Ben geçen sene başvurmuştum da çıkmamıştı, lotoda bile amorti tutturamayan biri olarak çok üşendim 2. defa başvurmaya sdf

Bi de gözüm Avrupa'da benim ya, özellikle İsveç ve Hollanda'da. Danimarka'ya da bakayım madem, hewallerle faşik teceyi eleştiririz gidersek
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
bliksem said:

isveç'e başvur, onlar kapıları açtılar baya geleni geçeni alıyorlar şu aralar.

Isveç'e ne olarak başvuruluyor, göçmen mi?
Mesaj tarihi:
GEnçler biraz araştırdım. Bu mesaj standart sayısal tutmadı mesajıymış. Öle yazmışlar ki anasını satıyım entryi incedle düzelt der gibi değil düzeltecekte bi yer yok zaten.

KAzanma sansıda yanlıs hatırlamıyorsam tukiye için %2 idi. %2 ye girersen %50 de görüşmeden geçme sansı var. Amına koyyim yüksek mühendisim benide alsınlar zaten.
Çok olmadı beni soykırdılar elektrik mühendisiyim gerekirse kaçak kullanırım dicem.
Mesaj tarihi:
işyerinden bi arkıma karı - koca çıktı greencard
herifin yemedi gitmek, karısı hamileydi onu gönderdi doğursun gelsin diye sdf
çocuk garanti us vatandaşı ama şanslı velet
Mesaj tarihi:
okuldan arkadaş grubundan 2 kişiye çıktı 5 kişi başvuruyorlar 2 tanesine çıkıyor 3 taneside başvurduk fln diyolarda yalan gibimize geldi neyse bunların götü yemedi yabancı dil yok vs ayagına gitmediler galiba malum değilseniz çıkıyor card
  • Yeni Oluştur...