Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Şu aralar aklımı kurcalayan soru. İyi öpüşmeyen kadınların genellikle yatakta da çok başarılı olamadığını gördüm. Ancak iyi öpüşenlerin daha iyi seviştiğine dair bir teorim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Yağmur yağınca ne güzel oldu etraf, tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Second Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 gecen gun yine sevisiyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 bilmiyorum hiç öpüşmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 ilk sevişmeye başladığın andan itibaren anlamaya da başlarsın yeğen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 kadın derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 ana benim konum şimdi şöyle her kadın kendini iyi bir dalda geliştiriyor kimisi kürek sapı tutar gibi tutar kimisi yeni doğmuş bebek gibi tutar. kimisi bir öpüşür ama o bel hareketleri ah ulan ah kütük gibidir. kimisi vardır ... kimisi vardır.. bu liste böyle uzar gider şimdiye ben bir tane kadının her dalda başarılı olduğunu gördüm ama o da çirkinlik abidesi idi. ama deydi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=ifmo4I6m8Pg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 bu baslikta en az 3 ban cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 ölçülebilir kavramlar değil. kime göre iyi neye göre iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 ağzından mı öpmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 öbüşmek xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 lord barzos için sıkıntı yok, şaşırtmadı da, llama yıllardır böyle bi konu açılsa da yazsam diye beklemiş gibi cevap vermiş ciddi ciddi. işte bu hareketler üzüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 EN ÇOK BEN SEVİŞİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 FARK EDİN BENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 BEN ÖPÜŞTÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Biri hemen hepiniz asosyalsiniz, burdan baska arkadasiniz yok falan paragrafini yabistirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 burada da yok ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 iyi öpüşen kadın temsili http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20100415213943/southpark/images/6/6b/200_48.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 hhmppss taco flavored kisses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 imamizer said: lord barzos için sıkıntı yok, şaşırtmadı da, llama yıllardır böyle bi konu açılsa da yazsam diye beklemiş gibi cevap vermiş ciddi ciddi. işte bu hareketler üzüyor.. lama gerçekten sevişiyor abi arada fark var ondan sorun yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 ne malum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Llama'ya ben de çok üzüldüm. bu kadar sene bu konuyu beklemiş. bizim ortaokulda vardı bir arkadaş bir kızla öpüşmüş tuvalette hala anlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Black-ice said: imamizer said: lord barzos için sıkıntı yok, şaşırtmadı da, llama yıllardır böyle bi konu açılsa da yazsam diye beklemiş gibi cevap vermiş ciddi ciddi. işte bu hareketler üzüyor.. lama gerçekten sevişiyor abi arada fark var ondan sorun yok bence mesele sevişmek değil. op seviştiğini belgelerse 'ha ok o zaman' mı diyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar