Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Şu aralar aklımı kurcalayan soru. İyi öpüşmeyen kadınların genellikle yatakta da çok başarılı olamadığını gördüm. Ancak iyi öpüşenlerin daha iyi seviştiğine dair bir teorim var.
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Yağmur yağınca ne güzel oldu etraf, tertemiz.
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 ilk sevişmeye başladığın andan itibaren anlamaya da başlarsın yeğen
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 ana benim konum şimdi şöyle her kadın kendini iyi bir dalda geliştiriyor kimisi kürek sapı tutar gibi tutar kimisi yeni doğmuş bebek gibi tutar. kimisi bir öpüşür ama o bel hareketleri ah ulan ah kütük gibidir. kimisi vardır ... kimisi vardır.. bu liste böyle uzar gider şimdiye ben bir tane kadının her dalda başarılı olduğunu gördüm ama o da çirkinlik abidesi idi. ama deydi yani
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=ifmo4I6m8Pg
elesso Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 ölçülebilir kavramlar değil. kime göre iyi neye göre iyi
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 lord barzos için sıkıntı yok, şaşırtmadı da, llama yıllardır böyle bi konu açılsa da yazsam diye beklemiş gibi cevap vermiş ciddi ciddi. işte bu hareketler üzüyor..
Oski Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Biri hemen hepiniz asosyalsiniz, burdan baska arkadasiniz yok falan paragrafini yabistirsin
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 iyi öpüşen kadın temsili http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20100415213943/southpark/images/6/6b/200_48.jpg
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 imamizer said: lord barzos için sıkıntı yok, şaşırtmadı da, llama yıllardır böyle bi konu açılsa da yazsam diye beklemiş gibi cevap vermiş ciddi ciddi. işte bu hareketler üzüyor.. lama gerçekten sevişiyor abi arada fark var ondan sorun yok bence
totemic Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Llama'ya ben de çok üzüldüm. bu kadar sene bu konuyu beklemiş. bizim ortaokulda vardı bir arkadaş bir kızla öpüşmüş tuvalette hala anlatır.
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Black-ice said: imamizer said: lord barzos için sıkıntı yok, şaşırtmadı da, llama yıllardır böyle bi konu açılsa da yazsam diye beklemiş gibi cevap vermiş ciddi ciddi. işte bu hareketler üzüyor.. lama gerçekten sevişiyor abi arada fark var ondan sorun yok bence mesele sevişmek değil. op seviştiğini belgelerse 'ha ok o zaman' mı diyeceğiz.
Öne çıkan mesajlar