Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Az önce müşteri ile hareretli bir konuşma yaparken masamda bulunan at kestanesinden bir serçe parmağın yarım boğumu kadar yedim. Tadı leş gibiydi, ama bu tarz leş tatları seviyorum. Meğer zehirli bombaymış. Gidip kustum yedikten 10dk sonra. Ölür müyüm dr. patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 magery 20 üzerinde arkadaşın var ise an nox atmasını rica et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Daha önemli bir konu var bence ölmenden; masanda neden at kestanesi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 müsil at 2 tane hiçbişeyin kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 at olursun. belki de kestane olursun, tipine bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 felç geçirip olebilirmişsin bence de cure atsin biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 yediğin şey at kestanesi olsun, allah muhafaza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Liebe said: Daha önemli bir konu var bence ölmenden; masanda neden at kestanesi vardı demeye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 iyiki masada başka bir şey yokmuş hehu hehu he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Liebe said: Daha önemli bir konu var bence ölmenden; masanda neden at kestanesi vardı Yolda buldum, masama koydum. Kader sanırım. İnşallah kestaneye değilde ata dönüşürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Tansiyon sorunun varsa baktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 at kestanesinden ölürsen baya gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 nası kustun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 ağzıyladır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 bişi olmaz, basura iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Gerçekten zehirli bişeyse masanda ne işi var hakkaten? Sen dalgınlıkla ağzına atasın diye biri komplo kurmuş sana bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Basur için napıyolar abi götlerine mi sokuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Iyi bari sadece kestanesini yemissin. Gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 o direk atı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 altlık olarak öncesinde başka bir hayvana ait birşey yemişsen sıkıntı olmaz. yada sonrasın paslı çiviye bas, dengelesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 abi aklımda bir sürü soru var 1) at kestanesi neden oradaydı? 2) ne konuşuyordunuz da o kadar gaza gelip at kestanesini yedin? 3) bu tarz ilginç şeyleri hep yer misin? daha önce başka neler yedin? 4) karşındaki kişi yahut kişiler bu davranışına ne gibi tepkiler verdi? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Black-ice said: 3) bu tarz ilginç şeyleri hep yer misin? daha önce başka neler yedin? teşekkürler. bu soruya +1 benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Ninlempis said: Az önce müşteri ile hareretli bir konuşma yaparken masamda bulunan at kestanesinden bir serçe parmağın yarım boğumu kadar yedim. Tadı leş gibiydi, ama bu tarz leş tatları seviyorum. Meğer zehirli bombaymış. Gidip kustum yedikten 10dk sonra. Ölür müyüm dr. patiler. azdırır o adamı. yok lan, o deniz kestanesiydi. bu erkekliği öldürür. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 panzehir istersen eğer kersilin iğnesi yapabilirim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar