Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Az önce müşteri ile hareretli bir konuşma yaparken masamda bulunan at kestanesinden bir serçe parmağın yarım boğumu kadar yedim. Tadı leş gibiydi, ama bu tarz leş tatları seviyorum. Meğer zehirli bombaymış. Gidip kustum yedikten 10dk sonra. Ölür müyüm dr. patiler.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 magery 20 üzerinde arkadaşın var ise an nox atmasını rica et
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Daha önemli bir konu var bence ölmenden; masanda neden at kestanesi vardı
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 at olursun. belki de kestane olursun, tipine bağlı
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 felç geçirip olebilirmişsin bence de cure atsin biri.
totemic Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 yediğin şey at kestanesi olsun, allah muhafaza...
dasBock Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Liebe said: Daha önemli bir konu var bence ölmenden; masanda neden at kestanesi vardı demeye geldim
elesso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 iyiki masada başka bir şey yokmuş hehu hehu he
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Liebe said: Daha önemli bir konu var bence ölmenden; masanda neden at kestanesi vardı Yolda buldum, masama koydum. Kader sanırım. İnşallah kestaneye değilde ata dönüşürüm.
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Gerçekten zehirli bişeyse masanda ne işi var hakkaten? Sen dalgınlıkla ağzına atasın diye biri komplo kurmuş sana bence.
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Basur için napıyolar abi götlerine mi sokuyolar.
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Iyi bari sadece kestanesini yemissin. Gecmis olsun.
Grego Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 altlık olarak öncesinde başka bir hayvana ait birşey yemişsen sıkıntı olmaz. yada sonrasın paslı çiviye bas, dengelesin.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 abi aklımda bir sürü soru var 1) at kestanesi neden oradaydı? 2) ne konuşuyordunuz da o kadar gaza gelip at kestanesini yedin? 3) bu tarz ilginç şeyleri hep yer misin? daha önce başka neler yedin? 4) karşındaki kişi yahut kişiler bu davranışına ne gibi tepkiler verdi? teşekkürler.
Grego Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Black-ice said: 3) bu tarz ilginç şeyleri hep yer misin? daha önce başka neler yedin? teşekkürler. bu soruya +1 benden.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Ninlempis said: Az önce müşteri ile hareretli bir konuşma yaparken masamda bulunan at kestanesinden bir serçe parmağın yarım boğumu kadar yedim. Tadı leş gibiydi, ama bu tarz leş tatları seviyorum. Meğer zehirli bombaymış. Gidip kustum yedikten 10dk sonra. Ölür müyüm dr. patiler. azdırır o adamı. yok lan, o deniz kestanesiydi. bu erkekliği öldürür. geçmiş olsun.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 panzehir istersen eğer kersilin iğnesi yapabilirim sana
Öne çıkan mesajlar