axedice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Asd 38K ne lan içi eski eve o kadar para gidiyor nerdeyse. Kabasıdır o 38K, bitmiş hali olsa yerinde duramazsın Parke elektrik doğalgaz sıva boya tesisat armatür ohoo şunlar bile 15k falan. Hadi 10k da banyo + mutfak tutsa min 25. Çıkma malzeme alıp suriyeli falan çalıştırman lazım 38kya. Gerçi bahsettiğin arkadaş mersindeyse ikisi de olur lel Bodrum güzel de aşırı kalabalık, bi kaç sene sonra istanbuldan kaçtığına değmeyecek sanırım. Çıkın bi ege turuna şöyle kuzeyinden başlayın, sitelere bakın ev fiyatlarını öğrenin urlaya murlaya yerleşin. Altyapısı olsun ama, belediyesi düzgün çalışsın falan. Mahrumiyet bölgesinde evin içine patlayan lağımla uğraşılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Anne babam yaptırıyor ev Fethiye'nin yaylasında aldıkları yere, 70-80 m2 daha kaba inşaat itibariyle maliyet 70k oldu. 38k ya dedikleri gibi kulübe olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 dur foto isteyeim arkadaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 fethiye guzel fethiye mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 1 sene doldu benim bodrumda hayat güzel burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 dostlar en kötüsü de ne biliyor musunuz? Bodrum için Istanbul'dan çalışmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 martta gideyim ben ya en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Lopeth said: şu son 5 yıldır aşırı, gereksiz bir trafik başladı, o olmasa mis gibi bodrum bildiğin gelişmiş turistik bir köy, tafifiği berbat. Milas yada güvercinliği tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 senko said: paran varsa yerles istedigin yere. o civarlarda iyi firmalar var senko. Eğer oradaki piyasanın talep ettiği niteliklere sahipsen eğer kadro varsa gayter rahat iş bulabilirsin. Özellikle su ürünleri ve maden sektörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 bingildak said: dedi bay genelleme uzmanı. bodruma yerleşik de ağlayarak döneni daha görmedim. dönen iş olmadığından dönüyor ağzı koktuğu için. kesinlikle doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 38k ya kendisi inşaatı yapıyorsa yada ne bileyim kendi ustası vs varsa olur olmasına da zaten asıl parayı arsaya verecek. çok alakasız bir yerde ev yapılmak üzere 220m^2 arsayı 100k tl ye sattı babam. hani kafanıza yatan bir yerden arsa bulabiliryor ve satın alabiliyorsanız zaten girin o işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 milas tam memur kenti- deniz yok güvercinlik kışın in cin top oynar geberirsin sıkıntıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 monoscope said: istanbulda, köleliğin o kekremsi tadına alışana zor gelir bodruma yerleşmek. bu arada konut projeleri falan bodruma geldiğinden beri bodrumdan soğudum ben beton yığını olmasından korkuyorum oraların da 10 sene içinde. kendime hedef koydum istanbuldan gitmeyle ilgili iş olarak gerekli ortamları hazırlıyorum fakat lokasyonu tam olarak seçemedim tavsiyelere açığım. Bu yaz gidip bir muğla ilçeleri araştırması yapacağım bakalım internetten emlak bakarak olmuyor bu iş. monoscope. Hocam her şey yapı ve alışkanlık meselesi. Ben istanbul Beşiktaş gibi bir yerden güvercinliğe göçtüğümde ilk aylarda mal mal gezdim bakındım. Fakat entellektüel zekanı ve kültürünü kullandığından edinmeyeceğin çevre yok. Bir vakitten sonra boş günün yok. Belli bir vakitten sonra gezmekten, haremine zaman ayırmaktan :) ve alkoldan sonra insan acayip keyif erbabı oluyor. Haa sosyal aktivite dersen sosyal alışkanlıklarını bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Suark said: 130m2 üzerine ev işte, tek katlı. kaç odası var bilmiyorum sorarım. o civarlardan ne arsa alınır nede ev. Fiyatlar anasının nikahı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 bingildak said: kerpiç evin tadı farklıdır tabii o fiyata kerpiçten yaparsın sadas köydeki kerpiç bir evin fiyatı ile istanbuldan ev alınır. illa köy diyorsan kemikler yada meşelik tavsiyemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Auril said: milas tam memur kenti- deniz yok güvercinlik kışın in cin top oynar geberirsin sıkıntıdan kışın bodrum harç her yer in cin top atar. Evli isen çevre edindi isen yaz kış sosyal aktiviten mevcut. Oranın insanı gayet samimi ve rahattır. Bekar isen kafan çalışıyor ise sağlam bir harem yaparsın :):):) asla boş zamanın olmaz. Dediğim gibi yaptığın çevreye bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 bLackcha0s said: dostlar en kötüsü de ne biliyor musunuz? Bodrum için Istanbul'dan çalışmak :) ööffffffff küfür gibi beee, eğitim ayarlamaya bak, black :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Auril said: 1 sene doldu benim bodrumda hayat güzel burda :D eeeee anlat bakalım. Ben 5 yıldır o bölgeden uzağım. Şunu biliyorum ki yaz kış boş günün olamamalı. Hem mesleki iş hemde sosyal yaşam. Fakat çok para harcıyor insan göt kadar ev aslında oda demeliyim eşek yükü ile kira ödüyorsun :( Ben güvercinlikteki lojmanlarda kalarak hiç kira ödemedim. Fakat otel parası vermekten imanım gevremişti :):):) Tavsiyem Barlar sokağındaki Artemis otel. Denize sıfır. Otel temiz.Gayet iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 valla 100m2+ 3+1 düz ayak tek katlı ev, kendine ait bahçeli havuzlu site içinde eve 1500tl kira veriyorum yürüyerek bodrum barlar sokağı 10-15dk falan yaz-kış her daim hareketli, gürültüden de uzak yazın geceleri sabaha kadar muzik sesi duymuyorsun sanırım bodrumun en güzel yerlerinden birinde yaşıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Auril said: valla 100m2+ 3+1 düz ayak tek katlı ev, kendine ait bahçeli havuzlu site içinde eve 1500tl kira veriyorum yürüyerek bodrum barlar sokağı 10-15dk falan yaz-kış her daim hareketli, gürültüden de uzak yazın geceleri sabaha kadar muzik sesi duymuyorsun sanırım bodrumun en güzel yerlerinden birinde yaşıyorum :D meslek? yada branş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 benim eşimin babası da bodruma taşındı. sahile sıfır değil ama site içinde çok güzel manzaralı, giriş katı 3+1 tuttu. yıllık 10k'a anlaştılar. araçla sahile inmesi 5 dk sürüyor. yürüyerek 15 dk. göltürkbükü mü ne haltsa orada. gittim yazın baya iyi ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 golturkbukunde yıllık 10k ya ney ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 dolardır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Esh said: golturkbukunde yıllık 10k ya ney ney? hahaha kesinlikle katılıyorum. Bodrumda ölüyü bile mezarında iğfal ederler, kim bu hayır sever :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 sezonluk kiralıyolar genelde burada 3 ay 15k. 3+1 diyosun bi de. cidden bi hata var. acaba köy evi mi kiralıyolar diycem, site içinde demişsin, az çok bütün siteleri biliyorum burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar