dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 olmaz o is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 ana britanikayi filan cevirmen lazim gecimek icin.. onun yerine direkt handyman olayini ogrenmeli..dedikleri gibi yaz kis sahil muhitinde opulecek cok musteri oluyor..atiyorum 100 km de 2 televizyoncu..1 panjurcu..1 mobilyaci filan..hatta bu isi gelistirip gunlukcu usta tutup o isi organize edeceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 bodrumda iş miş yok abi. ayrıca ülkeyi terketmek yerine bodruma gelmek da baya saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 yurt dışı imkanı doğduğu gün duranı siksinler eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Bodruma iş bulmaya istanbuldan giden yoktur diye düşünüyorum. Benim bir arkadaşım freelance yazılımcı adam uzaktan çalışıyor genelde tüm yaz bodrumda kalıyor. Proje görüşmelerini skype'dan yapıyor. 2 ayda bir 1-2 günlüğüne toplantıya geri geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Doktor ve diş hekimleri için iyidir Bodrum. Özellikle diş hekimi isen implant için İngiltere'den tur bile kaldırırsın, adamların çeyrek fiyatına yapıp yine iyi para vuruyorsun çünkü, hatta bu tur işini ciddi yapanlar var. 2 implant+2 gece konaklama+uçak vb. Gümbet'te geçirmece. O yüzden İzmir'deki çoğu hekimin Kuşadası, Didim ve Bodrum'da yazlık kliniği olabiliyor. Bunun dışında havuz kimyasalı, havuz arıtma vb. sektör olabilir, bir de balık çiftliği var çok. Bu alanlar dışında iş miş bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 yazlık klinik+butik otel şeklinde sağlık turizmine mi girelim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Valla benim manita öyle. Tur işine girmedik ama müşteri bol, o ona ona öneriyor falan. 3 ay Didim'de İngiliz'den kazandığını kalan 9 ay'da İzmir'deki klinikte zor kazanıyor. Ki Didim'de poliklinikte prim üstüne çalıştığını, İzmir'de direkt kendi kliniği olarak düşün, Didim'deki poliklinik sahibi fena vuruyor parayı. Didim zaten dev bir Gümbet olduğu için en rahat orda bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 LathspeLL said: Çeşme'nin taşınılabilir bir tarafı kalmadı artık bence. Daha çok Datça yarım adası ve çevresini istiyorum. Kışın acaip sessiz, sedasız oluyor. Bitki örtüsü olarak da yemyeşil. Bodrum kel. Her zaman keldi oralar. Yılbaşında Marmaris'e gittim, Marina tarafına bayıldım. Oralar kışın bizim gibi insanlarla dolu. North Face'ini kapan gezmeye geliyor hahah. Ev edinsem bütün arkadaşlarım gelir gider haftasonları. Sıkılacağımı sanmıyorum. İstanbul'da haftasonları dışarı çıkmıyorum bile artık. Sabah erken saatlerde cafe mafe, kalabalıklaştı mı kaçıyoruz evlere. Cidden ucuza, merkeze biraz uzak bir yerden arsa edinsem, elektrik/su/internet olayını halletsem, smart/green house diksem oraya evden çıkmam yemin ederim. http://i.imgur.com/WeHgQ4W.jpg Ama en önemli kısım internet... hayaller http://i.imgur.com/hPkrWVI.jpg http://i.imgur.com/6xXINQQ.jpg http://i.imgur.com/FPGKX7U.jpg Bizim durum da aynen böyle hatunla. Para biriktirmeye abandık, büyük ihtimalle o taraflarda bişiler yapıcaz kendimize. İstanbul'dan aşırı baymış durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 abi siz isteyin ben o camekan evi yaparım size çelik konstruksyon ve komple cam olarak. ama bodrumda pişersiniz, sera etkisi olur o sıcakta. yazın da ısıtamaz donarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 hem bunun sapığı var konu komsusu var cam ev mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 ben öyle bi ev görsem alır dürbünü gözetlerim yani nabıyor bu zenginler diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 o fotodaki evler baya ucuz maliyetli yalnız isteyene yaparım ben kendime yapıcam ahşap+taş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 sen bunu paintte bile yapamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Bodrum'da sıkıntı var artık ya. İmar planını falan zart zurt deliyor badem bıyıklar, çoğu vakıf yaz kampı açıyor, İslamköy falan olacak, rezillik. Bir de Bodrum belediyesinde para yok, özellikle Bitez, Yalıkavak falan civarında zenginler bağışla besliyor; altyapı rezalet halde, Yozgat'ın bile daha iyidir yağmur suyu şebekesi, sürekli sel basıyor. Belediye de para aşkına razı gelmeye başladı hep. Ah be nerde o açık hava jazz konserlerinde ezan sesi geliyor diye alkışla prostesto eden burjuva teyzeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 -Deno- said: sen bunu paintte bile yapamazsın paintle kim uğraşacak piksel piksel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 herkes hibnester evlerine taşınsın, toki aç mı kalsın? #lobi #gavur izmir #laikci #millitoki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Fistan said: -Deno- said: sen bunu paintte bile yapamazsın paintle kim uğraşacak piksel piksel koylu iste, paint'ten baska yazilim bilmiyor. wordpad de kullaniyodur simdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Esh olm sen çıkmadın mı yurt dışına? Babam geçen hafta Fethiye'ye taşındı. 550 liraya dublex daire kiraladı. Önümüzdeki sene süresince arsa bakınacak. Üstüne prefabrik ev dikmeyi planlıyor. "Bana basit bir şey yeterli" diyor. Ben ise cidden Datça yarımadası çevresinde bir yer kapatıp o camekan tarzı birşey dikmek istiyorum. Yurt dışı planı da var ama cesaret isteyen bir hamle, çünkü ailecek tamamen kaçalım diyoruz. O olmazsa güney sahillerinde dış dünya ile bağlantıyı kesip yaşamak ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 yurtdisi iyi de..orada nasil gecinilecek..ozellikle bizim gibi buyuksehre lux tuketime alismis dimaglar icin tuketmemek ufak evlerde oturmak vs bile zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 LathspeLL said: Esh olm sen çıkmadın mı yurt dışına? Babam geçen hafta Fethiye'ye taşındı. 550 liraya dublex daire kiraladı. Önümüzdeki sene süresince arsa bakınacak. Üstüne prefabrik ev dikmeyi planlıyor. "Bana basit bir şey yeterli" diyor. Ben ise cidden Datça yarımadası çevresinde bir yer kapatıp o camekan tarzı birşey dikmek istiyorum. Yurt dışı planı da var ama cesaret isteyen bir hamle, çünkü ailecek tamamen kaçalım diyoruz. O olmazsa güney sahillerinde dış dünya ile bağlantıyı kesip yaşamak ahah. ben yurtdışındayım da 4 ay yine yurttaym =P prefabrik de olur . hazır ahşap evler satılıyor 40m2 60m2 gibi. 30-40 kaada konduruyolar herşeyi içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 dana22 said: yurtdisi iyi de..orada nasil gecinilecek..ozellikle bizim gibi buyuksehre lux tuketime alismis dimaglar icin tuketmemek ufak evlerde oturmak vs bile zor.. iphone u 3 sene kullanarak geçinirsin abi. çünkü buralarda yiyecek içecek ucuz, vergi insancıl. ısı elektrik giderleri minimum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Esh said: ben yurtdışındayım da 4 ay yine yurttaym =P prefabrik de olur . hazır ahşap evler satılıyor 40m2 60m2 gibi. 30-40 kaada konduruyolar herşeyi içinde. Gördüm o evleri. Arkadaşım mühendis, o bahsetti, direkt Google'da aradım, ilk çıkanlara baktım tabi. İyi bir site var mı bu evleri satan falan? Resimli, floor plan'li falan? Dayım da mühendis ve Marmaris çevresinde yaşıyor/ev yapıyor. Ciddi ciddi seçenekleri değerlendiriyorum. Yurt dışına gelince de ev olaylarına baya baktık. Yaşam kalitesi yüksek ve fiyatlar daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Channel 4'da "Restoration Man" diye bir program vardı. Bir aile İskoç adaları kıyısında 1940'larda yapılmış ve terk edilmiş bir kilise satın alıyor 6.000£'a. Şu: http://www.doze.cc/cbrt/wp-content/uploads/2014/09/berneray04.jpg 100.000£ harcayıp şuna döndürüyorlar: http://www.doze.cc/cbrt/wp-content/uploads/2014/09/berneray03518119fc4e485.jpg İçerisi: http://www.patienceandhighmore.com/?page_id=210 Şeytan diyor git böyle bir yere at kapağı. http://wikitravel.org/upload/shared//e/ee/Outer_Hebrides_Banner.jpg Tabi abartı ama o kadar bunaldık ki şu ülkeden ve şu şehirden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 var mi paran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar