Phillamon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 "208 beygir güce ve 300 nm’ye çıkarılmış olan torka sahip 1.6 L THP 208 S&S Euro 6 motor sayesinde 100 km/h hıza 6.5 saniyede çıkan ve 1.000 m mesafeyi 26.5 saniyede kat eden Yeni Peugeot 208 GTi by PEUGEOT Sport, performansı düzeyinde güçlü bir fren sistemine sahip. 18" özel alüminyum jantlarla birleşen, önde 323 mm çaplı ve 28 mm kalınlıktaki diskler son derece dengeli frenaj sağlamak amacıyla PEUGEOT Sport tarafından, dört pistonlu ‘Brembo’ kaliperlerle donatıldı." [list] [*] Öncelikle bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz? . [*] Diğer taraftan: 23 yaşında genç bir mühendis olarak yaklaşık 1 sene sonra Golf 1.4 TSI ACT BMT 150 PS DSG Highline almayı düşünüyordum. Bir araçtan en büyük beklentim çabuk hızlanma. Ulaşmak istediğim hıza(120-140 Km/s) çabucak ulaşmak istiyorum. Işıktan kalkarken falan hep çabuk kalkarım, yavaş yavaş hızlanmayı hiç sevmem. Onun haricinde o hız değerlerinin üzerine pek çıkmıyorum. Bu sebeple o modeli almayı düşünüyordum. Geçen gün bu 208 GTi'yı gördüm. 0-100 değeri çok cezbetti. Golf alacak olursam şuan ki liste fiyatıyla 91.700 TL'yi biraz performansa biraz da konfora vermiş olacağım. 208 GTi alacak olursam konfordan ve sağlamlıktan feragat edip 78.400 TL ile ciddi bir performans elde edeceğim. Henüz genç olduğum için gönlüm performanstan yana. İleride(29-30 yaş gibi) yine konforlu bir araca geçiş yaparım diye düşünüyorum. Tecrübelerinizi ve görüşlerinizi duymak isterim. Teşekkürler. [/list] TL&DR Volkswagen Golf 150 HP vs. Peugeot 208 GTi 208 HP Choose wisely... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Şu sıralar VW almak kumar olabilir bilmiyorum (VW kullanıyorum ben de lel). Peugeot'lar da ne bileyim itici geliyor bana, gidip para vermem asla. O fiyat aralığında bence Alfa Romeo Giulietta falan bakabilirsin, 170ps olanı 86000 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Alfa bildiğin çöp, pejo kötü ama alfa ondan da kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 0-100 ü baya iyi frenajı da iyiyse alınabilinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 citroen kullanıyorum epey bi süredir, c4 dolu paket 2014 model. Hayatta yanına yaklaşmayacağım bir grup peugeot- citroen grubu. Hiç güven vermiyor aletler. Gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Selam, Ben şeyi çok merak ettim "özel alüminyum jantlar" ibaresinde bahsedilen şeyin ne kadar özel olduğu :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 pejoya özel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Benim otomatik mini 6.5 saniyede cikiyodu 100e, dolayisiyla cok da ama aman bi hizlanmasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Alfa sıfır alınıp özenli kullanılırsa bir nebze iş yapar, ikinci eli intihar. Fransız arabası bütçeye göre Renault olabilir, gerisinin yanına yanaşılmaz. Bir sonraki ön yargı seansımızda görüşmek üzere, sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Phillamon said: [list] [*] Öncelikle bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz? . [*] Diğer taraftan: 23 yaşında genç bir mühendis olarak yaklaşık 1 sene sonra Golf 1.4 TSI ACT BMT 150 PS DSG Highline almayı düşünüyordum. Bir araçtan en büyük beklentim çabuk hızlanma. Ulaşmak istediğim hıza(120-140 Km/s) çabucak ulaşmak istiyorum. Işıktan kalkarken falan hep çabuk kalkarım, yavaş yavaş hızlanmayı hiç sevmem. Onun haricinde o hız değerlerinin üzerine pek çıkmıyorum. Bu sebeple o modeli almayı düşünüyordum. http://img2.bobiler.org/box/b/3716/37161075159.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 madem gençsin, madem pejo alma gafletine düşeceksin, madem o kadar para veriyorsun, git ikinci el RCZ ya da 308 cabrio al da gızlar eqlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Esh said: Benim otomatik mini 6.5 saniyede cikiyodu 100e, dolayisiyla cok da ama aman bi hizlanmasi yok. Bahsettiğin araç ile bunun fiyatı neredeyse yarı yarıya. BonePART said: Phillamon said: [list] [*] Öncelikle bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz? . [*] Diğer taraftan: 23 yaşında genç bir mühendis olarak yaklaşık 1 sene sonra Golf 1.4 TSI ACT BMT 150 PS DSG Highline almayı düşünüyordum. Bir araçtan en büyük beklentim çabuk hızlanma. Ulaşmak istediğim hıza(120-140 Km/s) çabucak ulaşmak istiyorum. Işıktan kalkarken falan hep çabuk kalkarım, yavaş yavaş hızlanmayı hiç sevmem. Onun haricinde o hız değerlerinin üzerine pek çıkmıyorum. Bu sebeple o modeli almayı düşünüyordum. http://img2.bobiler.org/box/b/3716/37161075159.jpg Çabuk hızlanmanın kaza yapma ile ne ilgisi var? Örnek kullanım senaryoları: 1- Ankara'da Eskişehir Yolu'nda kırmızı ışıkta en öndeyim. Yeşil yandığında 100 Km/s hıza çıkacağım. Kırmızı ışıktan kalktığım için yolda önümde uzunca bir süre herhangi bir araç da olmayacak. O hıza olabildiğince çabuk çıkıp mutlu olacağım. 2- Yaşamkent'ten çıkıp otobandan işe gideceğim. Yaşamkentten çıktıktan sonra otobandaki hızlanma şeridine varıp aynı şekilde kısa bir sürede hızlanacağım. Otobanda 140-150 Km/s hız ile gideceğim. Bu iki senaryo için de diğer herhangi bir araca göre ekstra bir tehlike getirmiyor 208 GTi. ginaly said: madem gençsin, madem pejo alma gafletine düşeceksin, madem o kadar para veriyorsun, git ikinci el RCZ ya da 308 cabrio al da gızlar eqlesin. 308 Cabrio ve RCZ bana 0-100'de 6.5 saniye sağlayamayacak. Sağlayabilen RCZ R'ın da fiyatı yine bunun iki katı neredeyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Ben satiyorum arabami, yurtdisina gidicem. Merakli bi arkadasa benziyosun, sana yapili makine vereyim egsozlu intercoolerli. Oleceksen de kaliteli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar