xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 ev sahibinin biraktigi lg buyuk ekran eski tip arkasi yumruk kadar kalin olan plazmadan var. oyle yeni nesil falanda degil. dun tvyi actiktan yarim saat sonra ust ve alttan renklerin yesille mor karisimi bi renge dondugunu gordum ki o sirada kokuda oldugunu anladim. arka ust bolumde normal klasik bi sekilde isinmis bi degisiklik yok. ama koku garanti icinden geliyor. fisten prizden kestim iliskisini. sorum su. bunun sebebi genelde ne oluyor ? bir de sormamin amaci tamirciyi cagiricam anlamadigim icin bana fatura kessin istemiyorum. en azindan baslica sebeplerini bilebilirsek iyi olur. rusya'da yasiyorum bu tip konularda fena gecirmasyon oluyor sebebi o. ayrica dogru yere mi actim konuyu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 eski plastikler yanmıştır içindeki. veya circuit falan. benim bildiğim öyle durumda atman gerek aleti, yangın cıkarma riski vs var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 veya ben tvyi at diye yazdım bilmiyorum. tamirciyi bir an önce çağır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 koku hangi kanalda geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 internette okudugum bazi yerlerde gordum, yerinde degisiklik yapilabilir diye. mumkun mudur ? ona gore adam geldiginde inat ederim burda yap diye cunku goturdu getirdi ekstra maliyet cikacak hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 free consultation diye bisi yok mu lan? cagir adami baksin, maliyetine gore karar verirsin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 pehe sen de -) rusya'ddan bahsediyoruz yaşamadan da anlayamaz insan. -) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Patlayan kondansatörlerden gelmiştir koku. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 dumanı gördünmü?uzun süre açılmadıysa toz dan dolayı yanık kokusu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 ginaly said: koku hangi kanalda geldi? ahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 1-2 olabilecek mevzu var demek ki. bugun yarin bi cagirayim amcaoglunu baksinlar bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 BalisticGel said: Patlayan kondansatörlerden gelmiştir koku. Geçmiş olsun. Elektrik şebekesi ne alemde? Çok fazla dalgalanma oluyor mu? Eğer oluyorsa tepedeki nedenden gg no re. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Bu vesileyle sorayım, akım korumalı prizler işe yarıyor mu bu konuda hakkaten? 80den beri sağlam kalmış müzik sistemi akımdalgalanması yüzünden patlıcak diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 80den kaldıysa daş gibidir o bi mon olmaz ona dayan gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 elektrikle ilgili hic bi skinti yasamadim eusyada. essek gibi elektrikleri var. ama bi dalgalanma vs hic bisi oldugu yok. dun actim denedim koku hemen gelmedi ama ustten ve alttan renkler yesil mor renkler cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar