Marty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 cozum sureci bizi kanser etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Gündeme yazdım çünki çok yeni bir olay bu. insanlar sizin gibi değil evlisi var çocuğu olan var. yani kendinden başkasını da düşünmek zorunda sorumluluğunda olanlar var. Konu gayet ciddi ve kanımca pek sağlıklıda değil. Bir çok kişi de bu tehlikeden bihaber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 durduramıyoruz efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 konu vw ye falan ne zaman bağlanacak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 zaten hepimiz kanser olucaz yediğimiz yemek yemek değil bal desen bal değil teknoloji zaten içimizde(literally) dolayısıyla düşünme abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 belki şükrü olmaz ama. onda biraz hamamböcekliği seziyorum. http://s1.dmcdn.net/Heqn2/1280x720-oba.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 harika bi konu keyifle takip ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 beyler konu gercek teyzem testis kanseri o posetler yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Teyzen seninle testis geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Sinsi kanser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 akirafes said: Gündeme yazdım çünki çok yeni bir olay bu. insanlar sizin gibi değil evlisi var çocuğu olan var. yani kendinden başkasını da düşünmek zorunda sorumluluğunda olanlar var. Konu gayet ciddi ve kanımca pek sağlıklıda değil. Bir çok kişi de bu tehlikeden bihaber. evliyim, çocukluyum, hmmm, düşündüm. hala komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Sequo said: akirafes said: Gündeme yazdım çünki çok yeni bir olay bu. insanlar sizin gibi değil evlisi var çocuğu olan var. yani kendinden başkasını da düşünmek zorunda sorumluluğunda olanlar var. Konu gayet ciddi ve kanımca pek sağlıklıda değil. Bir çok kişi de bu tehlikeden bihaber. evliyim, çocukluyum, hmmm, düşündüm. hala komik. Komik olanı sorabilir miyim? American Cancer Society de Mayo Clinic de ve bir çok araştıma da yüzlerce sayfa ropor inceleme ve bilgi var bu konuda. Senin için komik olana bazı insanlar milyon dolarlar harcayıp inceliyor. Hatta bu konuyu ,incelemek için maaş alıyor sırf bu dönüşüm poşetleri için. dedim ya konuyu inceledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 milyon dolar mı harcadın, maaş mı aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Osuran_boğa said: ben hala cips yiyen adamım poşetten mi korkacam niye lan cipste bişey mi var? kıllandırdın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 bu adam bilerek köylü gibi atıyor mesajları milleti oltaya düşürmek için, bahsettiği konuda haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 aşırı yağlı,tuzlu safi zarar bişi ya .30 yaşında hala yiyorum neyse yanında icetea içim bari kola zararlı hem israile yardım olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 naylon=kanser imza olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 tiLi said: naylon=kanser imza olur lan tili canım özledim valla nasılsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 https://pbs.twimg.com/media/BGJM_7ECAAA2b9R.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 bu akirafes galiba ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 iyi akif abi sen nabıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 ahahahaha caps cok iyimis ashdfahsgdakdagdha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 http://s27.postimg.org/jtzahdzqb/po_et.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evrimcikmazi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 bu başlığıda ko ya yollasanız ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 imamı zorla kanser ediceniz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar