akirafes Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Gündeme yazdım çünki çok yeni bir olay bu. insanlar sizin gibi değil evlisi var çocuğu olan var. yani kendinden başkasını da düşünmek zorunda sorumluluğunda olanlar var. Konu gayet ciddi ve kanımca pek sağlıklıda değil. Bir çok kişi de bu tehlikeden bihaber.
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 konu vw ye falan ne zaman bağlanacak acaba
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 zaten hepimiz kanser olucaz yediğimiz yemek yemek değil bal desen bal değil teknoloji zaten içimizde(literally) dolayısıyla düşünme abi
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 belki şükrü olmaz ama. onda biraz hamamböcekliği seziyorum. http://s1.dmcdn.net/Heqn2/1280x720-oba.jpg
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 harika bi konu keyifle takip ediyorum
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 beyler konu gercek teyzem testis kanseri o posetler yuzunden
Sequo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 akirafes said: Gündeme yazdım çünki çok yeni bir olay bu. insanlar sizin gibi değil evlisi var çocuğu olan var. yani kendinden başkasını da düşünmek zorunda sorumluluğunda olanlar var. Konu gayet ciddi ve kanımca pek sağlıklıda değil. Bir çok kişi de bu tehlikeden bihaber. evliyim, çocukluyum, hmmm, düşündüm. hala komik.
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Sequo said: akirafes said: Gündeme yazdım çünki çok yeni bir olay bu. insanlar sizin gibi değil evlisi var çocuğu olan var. yani kendinden başkasını da düşünmek zorunda sorumluluğunda olanlar var. Konu gayet ciddi ve kanımca pek sağlıklıda değil. Bir çok kişi de bu tehlikeden bihaber. evliyim, çocukluyum, hmmm, düşündüm. hala komik. Komik olanı sorabilir miyim? American Cancer Society de Mayo Clinic de ve bir çok araştıma da yüzlerce sayfa ropor inceleme ve bilgi var bu konuda. Senin için komik olana bazı insanlar milyon dolarlar harcayıp inceliyor. Hatta bu konuyu ,incelemek için maaş alıyor sırf bu dönüşüm poşetleri için. dedim ya konuyu inceledim.
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 milyon dolar mı harcadın, maaş mı aldın?
scorch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Osuran_boğa said: ben hala cips yiyen adamım poşetten mi korkacam niye lan cipste bişey mi var? kıllandırdın :(
µh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 bu adam bilerek köylü gibi atıyor mesajları milleti oltaya düşürmek için, bahsettiği konuda haklı
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 aşırı yağlı,tuzlu safi zarar bişi ya .30 yaşında hala yiyorum neyse yanında icetea içim bari kola zararlı hem israile yardım olmasın
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 tiLi said: naylon=kanser imza olur lan tili canım özledim valla nasılsın?
Sequo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 https://pbs.twimg.com/media/BGJM_7ECAAA2b9R.jpg
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 ahahahaha caps cok iyimis ashdfahsgdakdagdha
yumy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 http://s27.postimg.org/jtzahdzqb/po_et.jpg
evrimcikmazi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 bu başlığıda ko ya yollasanız ne güzel olur
Öne çıkan mesajlar