Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OnePunch-Man [anime]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

mangadan da koptum düzensiz ilerlediği için birkaç yıldır, acaba garou'yu yapıp bitirecekler mi gene. ötesine devam eder umarım.

• 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

özet bölümü çıktıydı geçen pazar. 2. sezonu yapan stüdyo yaptı bu sezonu da o yüzden çoğu kişinin beklentisi zaten düşük. düşük beklentimizi karşılayabilseler bari 😄 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Madhouse mesgul olunca JC staff mi ne yapmisti 2.sezonu. Malesef adamlar aksiyon sahnelerinden anlamiyor. Madhouse cok iyiydi.

Gallant tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

bi yere uzanırken gözüme battı, bi de powerpoint sahnelerde. yani şu serinin hak ettiği bu değil.

ama takıntılı değilim yani, south park gibi bile olsa ve seslere kassalar yeter benim için, ilerlesin yani.

Mesaj tarihi:

Ben de çok takıldım, her sezon abidik gubidik çıkan birbirinin kopyası 5 er tane isekailerde bile daha büyük özen var. Hiç göze batmıyorlar. Bu resmen göz kanatıyor. Hayır yani böyle çıkmasına nasıl izin verirsin, hiç çıkarttırma daha iyi, yok mu bu OPM haklarının sahibi, niye böyle içine edilmesine göz yumuyor anlamak mümkün değil.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

2. sezondan sonra JC Staff a tekrar vermeyeceklerdi. 2. sezon yayinlandigindan beri 5-6 yil gecmis, zaman yetersiz gibi bir durumda yok. Bu kadar populer bir yapimi alelacele yine JC Staff a niye veriyorsun. 

Gallant tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

orijinal webcomic'e sadık da olabilirdi mob psycho gibi, ben murata adaptasyonu mangayı baz aldıklarına şükrediyorum en baştan beri : 🤭

CVlpL_9UwAAAboX.jpg:large

main-qimg-1e5fe7a3383d2985f018458a2f652c

Mesaj tarihi:

şu garou'nun gölgesiz animasyonsuz png olarak kaydığı sahne baya meme oldu.

elemanın teki düzeltmiş.

orijinali:

ai çok var da şu elle düzeltmiş

bonus

Spoiler

• Haha 1
  • Yeni Oluştur...