Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 ya cidden her bölüm daha da kötüleşiyo bu seri
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 valla gene de gayet eğleniyorum, belki son bölümlere abanmışlardır bütçe ve emek olarak çünkü paso dövüş var bir yerden sonra. suiryu ve turnuva kısımları da iyi gidiyor. tatsumaki gene süperdi ahah.
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 iyi ama mal belli. one piece, dragonball seviyesi bişiye döndü. böyle devam edicek muhtemelen. daha bozmasında kalite. o sondaki monster king galiba borlach'ın bahsettiği. mob psycho bile daha high quality kaldı bunun yanında. one'ın yan mangası değil miydi o?
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 evet ben onu söylemiştim. spoiler tag'ı artık olmadığı için spoiler'a yazmanın bi anlamı kalmıyor. bende böyle üstü kapalı soruyorum genelde :) aynen mob'da one'ın. onun son sezonu çok kaliteliydi mesela.
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Ben ilk sezonu mangayi filan okumadan paticik tavsiyesiyle izledim. O zamanki yorumlarinizi simdi daha iyi anliyorum. Hatta sadece izlemedim, izlettirdim. Hic anime izlemeyen 3 kisiyi muptelasi yaptim (gerci ilk sezonun netflix te olmasi bayagi avantajli oldu). Yine mangayi okumadigim icin hikaye konusunda cok beklentim yok. Ama Madhouse ve JC Staff arasinda daglar kadar fark varmis. JC resmen yetistirmek icin frameleri eksik cizmis, cizimlerdeki detaylari atlamis, bazi karakterlerde (genos) basit bir color coding kullanmislar. Ozellikle Genos un metal aksam cizimleri ve renklendirmesi uzerinde hic ugrasilmamis. Sound editing te ilk episode ta bariz hatalar vardi, ama diger bolumlerde duzeldi. Ama hikayeden memnunum. Keline kurban oldugum, ozellikle episode 7 in son dakikalarinda feci eglendirdi, abartisiz 5 dakika guldum.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 valla prodüksiyon düşüşüne rağmen mangaya sadık gidiyor, keyifli bence: Spoiler suiryu da ilginç char, haftaya da street fighter akuma geliyor ahah. kılıç ustaları toplantısı da iyiydi. tatsumaki gene 10 numara. watchdogman shiba inu heykeli gibi durması mekanında çok iyi ahah. o da haftaya aksiyonda gibi. boros da bence en başarılı vilyandı hikayedeki, güncel mangaları takip eden biri olarak düşüncem o yönde.
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 izlerken bende aha akuma dedim hahahah
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Birde opening theme guzel olmus, Herooooo! Hastaniz Saitama :)
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 bu haftaki bölümde en güzel şey son sahneydi. gerisi zerre keyif vermedi.
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 suiryu da fan club'a katılacak herhalde dsf
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 şu sezonda keyif veren tek bir güzel combat olsun ben gene razıyım. hikaye her şekilde güldüyor eğlendiriyor da combatsızlık üzüyor.
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 @Xenus ayen :P @Oce4n aynen abi combat zaten sinir bozuyor. yani şu bölüm çoooook daha güzel olabilirdi.
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Bu sezon pek combat gormedik @Oce4n hakli. Soyle bir Genos vs. Saitama ayarinda bir fight olsaydi agzimiz acik izlerdik. JC Staff aksiyon sahnelerinden anlamiyor.
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 (düzenlendi) combat da combat, olm combat olan anime mi yok, saitama'yı kademeli kademeli çıkartıyorlar herifi göremiyoruz resmen. Mayıs 28, 2019 razzRaziel tarafından düzenlendi
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Hocam combattan kastimiz, duzgun cizilmis combat. 2 kare uzeri fade effect degil. Mesela Suiryu nun hareketlerini bayagi eksik frame cizmisler, ne oldugu belli olmuyor.
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 En iyisi son sahnesiydi, gerisi tırttı. Ancak izletiyor kendisini meret.
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Fransa acik tennis turnuvasi yuzunden haftaya ertelendi bolum. Bkz. yukaridaki resim.
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 ben de dedim bu 2. sezon 8 bölüm mü sadece ne saçma vs iyi sevindim bana bunun gibi anime tavsiye etsenize bu arada
Öne çıkan mesajlar