Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Selam, Bir tane kullandığım masa var ama sandalyem arasına girmiyor. 4 ayaklı klasik masa. Bunu 5 cm yükseltmem lazım. Altına parçamı koymalı nasıl yükseltmeli. Atölyede uğraşan birileri vardı burada bi akıl versinler. Hazır satılırmı böyle şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Sandalyenin ayaklarından 5cm kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 ayaklardan biraz daha geniş tahta platform kestirebilirsin. yada masa ayağı vardır mobilyacılarda onlar takar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Sandalyenin masanin altina girmiyor olmasi iyi bisey aslinda. Ikisinin de dogru yukseklikte oldugunu gosteriyor bi evi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 öncelikle evin zemininin tamamen düz olduğundan emin ol bazı evlerde öyle sıkıntılar oluyor. 2 gün önce masa kurdum sallanıyordu, ikea sağolsun ayarlanabilir ayaklardı da sabitledim sonra 5cm kestirirsin bir taraf sıkıntı yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 baza ayağı takabilirsin, yada çok uğraşamam diyosan keresteciden 5e10 kestirip koyabilirsin altına http://www.kazdalaksesuar.com/media/catalog/product/cache/2/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/7/9/79_16.jpg http://i2.wp.com/insaatlikkereste.gen.tr/wp-content/uploads/2013/02/5-e-10-kalas.jpg?resize=519%2C389 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 di said: Sandalyenin masanin altina girmiyor olmasi iyi bisey aslinda. Ikisinin de dogru yukseklikte oldugunu gosteriyor bi evi. Şu doğruysa çok sevindim. Masanın altında bacak bacak üstüne atamıyorum diye üzülüyodum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 şimdi elimde şu adoreun racer koltuklarından var 1 adet, masanın kolçakları yüksek yaklaşmak istediğimde masaya takılıyor ve rahatsız ediyor. Masanın ayakları ise ince birbirine dik çakılmış ahşap şeklinde akşam resmini çekerim. Altlarında zemini çizmesin diye platik parçalar var yere çok az temas ediyor ama sallanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Drall said: di said: Sandalyenin masanin altina girmiyor olmasi iyi bisey aslinda. Ikisinin de dogru yukseklikte oldugunu gosteriyor bi evi. Şu doğruysa çok sevindim. Masanın altında bacak bacak üstüne atamıyorum diye üzülüyodum sdf Sandalyenin kolunu dayadığınız kısmı masadan hafif daha aşağıda olmalı. Klavye kullanırken dirsekten dümdüz klavyeye uzanırsa elin, bileğine yük biner. Bilek serbest olacak, dirsekleri sandalyenin kol dayama yerine dayayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Haa ben olayı yanlış anlamışım, benim sandalye kolçaksız tahta sandalye, masanın altına girmiyo dediğim otururken bacaklarımı düz koyarsam ancak sığıyorum, bacak bacak üstüne atamıyorum. Ama kolçaklı doğru düzgün bi çalışma sandalyesi alcam ya, o zaman bu kriterleri göz önünde bulundurayım notlarıma ekliyip. Masa yüksekliği 74cm 73cm standart ikea masa bu arada, bilgisayar oynamak için değil de ders çalışmak, kitap okumak vb için nası bi sandalye önerirsiniz? Ama çok büyük olmasın sandalye, ev küçük çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 ne kadar bütçe? Ayrıca konuu derail etmeyin ben hala marangoz patiyi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Masalarin standart yuksekligi 73cm olmali yanilmiyorsam. Koctastan 4 tane masa ayagi alarak da cozebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 oyle ayak satılıyormu benim ona benzer gördüklerim pek ayağa uyacak gibi değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 hee sen ayakları değiştir diyorsun? o da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Drall said: di said: Sandalyenin masanin altina girmiyor olmasi iyi bisey aslinda. Ikisinin de dogru yukseklikte oldugunu gosteriyor bi evi. Şu doğruysa çok sevindim. Masanın altında bacak bacak üstüne atamıyorum diye üzülüyodum sdf Kolunu kol yastiklarina koyup, onu da klavye ile ayni hizaya getireceksin abi. Stand falan kullanmiyosan masa ile ayni hizaya denk geliyo iste. http://www.barkhamofficefurniture.co.uk/blog/wp-content/uploads/2012/10/desk-height-5ft10.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Nalburlarda 10cm krom olanlar değil de 4-5cm plastik olanlar var vidalı. Tanesi 1-2 liradan öyle bi çözüme gidebilirsin bence Bu arada bütçe hiç bilemedim piyasayı bilmeyince. Düzgün bi sandalye ne kadardan başlar? İlle tekerlekli olmasına, ferrari dizaynına falan sahip olmasına gerek yok. Standart kütüphane tipi sandalyeler evde nası olur acaba http://www.burofismobilya.com/konferans-sandalyesi-45%20TL.HTML şu tipin düzgününü bulsam mesela sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Bak bu yaz basinda yaptigim bi bilgisayar masasi, Ayaklar en dandik hafele ayagi 20 liralik, masa ustu artan 2 parca mdf lam. Her sandalye giriyor altina, bi tane bilgisayar koltugu aldim kolcakli o da giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 evet olabilir böyle bişey işimi görür. uzun saatler oturuyorsan bilgisayarın başında düzgün bişey bak mutlaka da 1 saat falan oturuyorsan o kadar da gerekmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 di said: http://www.barkhamofficefurniture.co.uk/blog/wp-content/uploads/2012/10/desk-height-5ft10.jpg ben herhangi bir coderın böyle fidget etmeden kaykılmadan falan 4 saat böyle oturabildiğini sanmıyorum ya. illa vücut rahatsız oluyor ve farkında olmadan ideal denilen pozisyondan çıkıyorsun. bir süre sonra dik durmak için kendimi kasmıyorum, göt öne doğru kaymış yatar pozisyonda loop içine loop içinde ilk tabloya append ederken buluyorum kendimi. sonra dump... en rahat koltuğu da alsam bu iş olmuyor. bel ağrısı falan çekmiyorum ama kendimi eskittiğimi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Iste o yuzden disk kaymasini got kaymasini falan yaratmis Allahu teala. Diskin kayinca, 24/7 agri aci icinde olunca oyle bi duz oturuyosun ki, aklin sasar. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar