Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Madcat said: oğlum şu adam gelsin niye kovup kovup duruyonuz anlamıyom. gerçi sürekli küfür ediyordu diye, normalde küfür etse gülüp geçeceğiniz bi adam, haterlık niye. hoşgeldin noyan. seviyom la ben bu adamı. Öyle bir mesaj atıyorsun ki ciddi ciddi iyi birşey söylerken gereksiz yere küfürbaz durumuna düşürüyorsun. Bir kere küfür ettim birine o da özel mesajla darlaya birine çektir git ve iyilik sandıklarını bir yerine sok gibi mesajlardı... Saol sayende sürekli küfür edilen biriyken , sürekli küfür eden biri olarak lanse edildim içtenlikle. Hoşbulmadım ;( Alıntıla
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 tüylü ceket işte o ;D Wishmaster said: Sanatsal Alıntıla
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 şimdi seni yörünge dışına uçurmak zorundayım Alıntıla
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 ben de çok özledim Deno... Alıntıla
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 şaka şaka, ama gerçekten balonlu birini uçurmak istiyorum hiç nasip olmadı Alıntıla
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Üzücü... Neden bu kadar faşizanca beni sürekli banladığınızı anlayabilseniz keşke.. Alıntıla
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 İnandım bir an uçurulucağıma... Üzüldüm ya. Alıntıla
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 delice... hunharca.. çılgınca uçurmak istiyorum herkesi Alıntıla
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 önce eline bi balon al bingildak. adam balonlu uçurmak istiyorum demiş. Alıntıla
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 healing arealar oksuz kaldi moruq festivallerde yoktun galiba Alıntıla
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 şimdi yolluyor, sonra nasıl emecek belli değil. Aruzyon said: Gözlerimden enerji yolluyorum Alıntıla
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Namaste karşim hoşgeldin demeye geldim noyan çıktı amk Alıntıla
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Aruzyon said: Madcat said: oğlum şu adam gelsin niye kovup kovup duruyonuz anlamıyom. gerçi sürekli küfür ediyordu diye, normalde küfür etse gülüp geçeceğiniz bi adam, haterlık niye. hoşgeldin noyan. seviyom la ben bu adamı. Öyle bir mesaj atıyorsun ki ciddi ciddi iyi birşey söylerken gereksiz yere küfürbaz durumuna düşürüyorsun. Bir kere küfür ettim birine o da özel mesajla darlaya birine çektir git ve iyilik sandıklarını bir yerine sok gibi mesajlardı... Saol sayende sürekli küfür edilen biriyken , sürekli küfür eden biri olarak lanse edildim içtenlikle. Hoşbulmadım ;( valla bende banlanmanı istemiyom ama daha önceki banlanmaların bu yüzdendi, üzücü tabi. yapma la bi daha kaç yaşında adamsın =) Alıntıla
darkwingduck Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 -Deno- said: şaka şaka, ama gerçekten balonlu birini uçurmak istiyorum hiç nasip olmadı Bence hic durma hazir firsat varken. Bugun olmasa iki haftaya "icindeki koylu cikar" zaten ahahsd. Alıntıla
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 imamizer said: 1 aya kalmaz uçar. 1 aya uçar 2.80 3 aya uçar 1.20 veriyorum var mısın? forex zararını kapatır. Alıntıla
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 açtığı bi topiğe bakar banlanması Alıntıla
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 pascalnouman said: healing arealar oksuz kaldi moruq festivallerde yoktun galiba Tree of Life'a gittim sadece. Çok fazla dayanamıyorum artık kafası çok güzelken dünya barışı ayağına sadece kafasının ve uçkurunun peşinde olan olan kolpa insanlara. Healing ayağı #½+ ayağı. Alıntıla
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 axedice said: Namaste karşim hoşgeldin demeye geldim noyan çıktı amk Beyenemedin mi la cancağızım ? Alıntıla
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Beğenemedim. Hala aynı adam ne bi aydınlanmış ne bi değişmiş. Hala kendi doğrularını empoze etmeye çalışıyor falan. Bokum gibi Alıntıla
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Kendi yanlışlarımı mı empoze edeyim ? Aydınlanma dediğin nedir ki ? Bir nefes , iki asana , üç beş mantra... Nirvanaya erince ne oluyor ? Dünya mı kurtuluyor ? Hayır, sadece müritlerin oluyor parayı kırıyorsun guru olarak. Ama ben guru'nuz değil gururunuz olmak için yaşıyorum. Alıntıla
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 vay harf oyunlari fln hll Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.