xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 zaten chrome kullaniyorum ama yandex'i yukledim. acikcasi hem telefonda hemde bilgisayarda kendi icinde olan plug-inlerle beni benden aldi. chrome'u silmem an meselesi bu yuzden. cogumuz fenerbahce diye sorgulayar simdi onla alakasi yok bu isin esasinda. is icin falan baktiginizda tak arama yapmak icin senkronize ettiginiz telefonunuza hemen numarayi atiyor ve arama yapabiliyorsunuz. yabanci sitelerde ceviri rahatligi. chrome ile ayni hiz ve guce sabit. diger ozellikler vs tamamen ayni diyebilirim. ama kullanim rahatligini yandex'te vermisler epeyce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 safari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Yandex çünkü içinde Rus var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Yandex cunku iflah olmaz bir aziz sevdalisi fenerliyim Yandex ne abi, neden yani? Edge niye yok listede mesela? Gayet iyi yapmislar bu sefer deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 abi yine bi ton arizalarla geldi. moderator abilerimizden rica edelim safari ve edge'yi eklesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 gerge falan var abi bu forumda. yetmez bu anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 ayrıca şaka bi yana hakkaten çok komik bi anket olmuş abi. futbol için açsan şöyle açacaktın heralde: hangi takımı tutuyorsun? 1) fenerbahçe 2) akçaabat sebatspor 3) galatasaray 4) diğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Adam yandex browser'ı begenince mevcut kullandıgı chrome ile karsılastırmak isterken kendini anket acarken bulmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Explorer ve Opera nerde yahu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 kendimi sikayet ettim admin abiye ricayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 abi yandexe nasıl güvenip yüklüyorsunuz sasıyorum googlea güvenmiyor millet siz ruslara falan guveniyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Diğerde onlar. Yandex varken onlara vermiceksiniz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 deterjan reklamı gibi keşke yandex ve diğerleri koysaymış sadece. iki şık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Flassh said: abi yandexe nasıl güvenip yüklüyorsunuz sasıyorum googlea güvenmiyor millet siz ruslara falan guveniyorsunuz guven meselesi degil simdiye kadar hep amarikalilara verdik ..biraz da ruslar bizden faydalansin istiyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 cikartsin abi bizimkilerde. cikartmadilarda almadik mi. chrome yerine yandex'e daha cok guvenmeyi tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 safari ve edge çok iyi sörf için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 bu arada chrome a güvenip yandex e güvenmemek nasıl bir saçmalıktır esas onu tartışmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 bir ay inat edip firefox kullandım, o kadar çok çöktü ki, facebook'ta aşağı doğru giderken patlamalar, twitter'da 100-200 tane tweet biriktiğinde yükle dediğimde takılıp patlamalar falan. mecbur chrome'a geri döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Esh said: Yandex cunku iflah olmaz bir aziz sevdalisi fenerliyim Yandex ne abi, neden yani? Edge niye yok listede mesela? Gayet iyi yapmislar bu sefer deniyor çünkü yandex reklamı yapılmak istenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Edge boş abi, yapamamışlar. Baştan yapsınlar. Olmamış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 vivaldi en iyisi, edge çok perfonmans sorunu yaşatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 IE neden yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 ^şimdi telaşlandırmak istemem ama opera da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 uc browser da yok yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 arkadaş rus ajanı olduğu için misyonu yandexi bir ankete sokmaktı. ve başardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar