aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 arkadas siz de boyle orta acmayin ya. Esh said: Ince seyler pahali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Esh said: Ince seyler pahali +1 http://www.webdenal.com/lenovo-m3070-59-428539_734771.html soyle bi alete 1800 tl verip surundurmenin manasi yok bence.macbook airlere bakinsaniza 2. elde 1500 e kadar geliri var. bu fiyatlara windows makine pismanlik olur.her ne kadar ofice internet kullanilacaksa da o imlec yanip sonerken 1 saniye lag olsun insan killaniyo. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Baldiza diye notebook markasi cikmis sandım Air al gec uğraşma yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 çok kırıldım şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Auril said: Baldiza diye notebook markasi cikmis sandım Air al gec uğraşma yahu +1 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 di, sende hipertansiyon var mı? bu arada tr'den ikinci el mba aldır, parası neyse sterlin olarak öde. 400 sterline kapatırsın konuyu. orda şimdi sıfır bi acere o kadar para vermek anlamsız bence. acer kullandım ordan biliyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Yoo, gayet normalim. Vampir olsam bu kadar sabit olamaz tansiyonum. Densizlige, internetteyiz nasilsa, agzimizi tutmaya gerek yok kafasina gelemiyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 http://www.sanalmarketim.com/lenovo-59431759-g5070-core-i74510u-6gb-500gb-8gb-sshd-r5-m230-156-freedos/p_61788/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Abi para falan boşver mb air'ı al geç. Duasını alırsın kızın; okulu bitirir muayenehane açar zengin olur sana o 15" mbp early 2023 falan alır hediye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 bu forumda satılan macbookairi al kıza di,baya uygun fıyatı hemde son surum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Bu forumun sahibi kim şuan legal olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Bı forumun sahibi halktır. Şaka la şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 reddedemeyecegi bir teklif mi yapacaksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Yok be merak ettim. Ondan ona ondan ona geçti forum di nin mi şimdi zegna nın mı domain adı hala karakedi nin mi nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Forum satılık olsa sequo çoktan almıştı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 di said: Vingthor said: edepsizlik yapmayın Tadinda birak istersen, diger turlu torununun torunu bile giremicek foruma. Fransuxa icin de gecerli aynisi. Forumda 24/7 kari kari kari diye gezen adamin baldiza gonderme yapmasi hos degil. bu yüzden adam kalmadı forumda işte. akpli gibi yönetirsen forumu böyle olur. güzel mi? yazınca seni banlarım diye cevap geliyor. iyi banla. güzel mi yazdım çünkü. sonra forumda niye adam kalmadı. köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 ben di nin yerinde olsam 1 aylık banı bırakmıştım abi sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 baldızı ağır namusu mu? ortada bir hayvanlık mı var? hakaret mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Güle güle Aras Güle güle koca yürekli adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Olm ben karikaturlere ban gelir dedim espirisine sdfg Kimse baldiz ugruna banlanmamali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Banlamaz ya. Ama Aras geri zekalı gaza gelip bir şekilde banlatabilir kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Yani asus entry lvl bisi alip gecmek lazim. En nihayetinde sifir alinmasi zorunda, ikinci el mali al kullan demek ayip olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 ne kadarlık bir bütçe ayırmak istiyorsun ki? genelde ucuz laptoplar leş oluyor. surface fiyatlarına bakabilirsin ingilterede. proya gerek yok sonuçta. kullanması çok kolay, taşıması tüy gibi. http://www.microsoftstore.com/store/msuk/en_GB/pdp/Surface-3/productID.316873700 400 pound civarıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Kiz ogrenci abi cdromlu falan lazim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 olm macbook air senin için sakız parası değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar