Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stephen Hawking'den Dünyanın Sonu Açıklaması

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

http://www.hurriyet.com.tr/korkutan-aciklama-dunyani-sonu-30213863

Alıntı

Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi'nin (NASA), "Mars'ta sıcak aylarda akan tuzlu su bulunduğuna dair çok güçlü kanıtlara ulaşıldığı" yönündeki açıklamasının üzerinden henüz birkaç gün geçmişken, dahi fizikçi Stephen Hawking'den (73) korkutan bir yorum geldi.

İspanyol El Pais gazetesine konuşan Hawking, "Eğer uzaylılar bizi ziyaret ederse, sonuç, pek muhtemel Kolomb'un Amerika'ya ayak bastığındaki gibi olur. Bu da yerli Amerikalılar için çok iyi olmamıştı" dedi.

Dünyanın en ünlü bilim adamlarından Hawking, "Böylesi gelişmiş yaratıklar, ulaşabildikleri herhangi bir gezegeni ele geçirmek ve kolonileştirmek isteyen göçebeler olabilir" diye konuştu.

20'li yaşlarından bu yana motor nöron hastalığıyla mücadele eden ünlü fizikçi, uzaylıların varlığının şüphe götürmez olduğunu belirtti. İnsanlığın geleceğinin yeni bir gezegen bulmaktan geçtiğini de sözlerine ekleyen Hawking, şöyle devam etti:

"Dünya'yı yok edecek felaket riski giderek artıyor. Bu yüzden ben uzay uçuşlarının önemi hakkında farkındalık yaratmak istiyorum. Çok ileri bakmamayı, şimdiye odaklanmak gerektiğini öğrendim. Yapmak istediğim çok şey var.”

İnsan kendi ırkları arasında birlik ve beraberlik kuramamışken uzaylılarla dost olmayı aklından bile geçirmesin. Yıkım ve vahşetten başka birşey getirmeyen bir ırk ile kimse dostluk kurmaz zaten. Eğer gelirlerse bende Hawking gibi ya köle olacağımız ya da yok edileceğimizi düşünüyorum.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

hawking hala uzaylıların biz olduğunu anlamadı. tam tersi bi gün insanlik hayat olan gezegen bulur ve ona giderse onlar bizim kölemiz olacaklar haberi yok hawking başkanın.

uzaylıyı hep gelişmiş olarak tanımlıyoruz da ulan belki daha taş devrinde olanların olduğu yeri keşfecez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...