BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Kobe'nin oyun estetiği ve izlenebilirliği Jordan ile karşılaştırılır ama Lebron başka bir boyutta ve Jordan ile birlikte anılacak adı kariyeri bittiğinde. Özellikle bu seride çok başka oynadı. NBA tarihinin en iyi regular sezon derecesine sahip takımını, 3-1 geriye düşmesine rağmen ikisi deplasmanda olmak üzere geri getirdi ve şampiyon yaptı. Lebron zaten durdurulmaz bir hücum gücü ok ama, Kidd gibi Nash gibi etrafındaki parçaları da yüceltiyor. Bu durdurulmaz hücum gücü ünvanı; 1-2 sene sonra Anthony Davis, KAT ve Durant'e geçebilir ama Lebron geliştirdiği organizasyonu yönetme ve oyunu yönlendirme özelliklerini her sene başka bir yere çekiyor. Bana göre NBA'in en iyi oyun kurucusu da o. Love belasını Celtics'e işe yarayacak 1-2 küçük parça karşılığında verseler bile takım seneye daha güçlü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 lebronun su finaldeki performansina kim yaklasir bilemiyorum, tek basina nerdeyse 3-1 den 4-3 e tarihte ilk. kariyerinin ve performansinin en tepe noktasiydi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Wade'in 2006'daki Dallas serisi kapışır anca bununla. 2-0'dan 4-2 dönmüştü. 3-2'ye getirene kadar 3-0'lık seride sanırım 40+ atmıştı her maç. Tabi o seride Alonzo Morning'in müthiş blokları ile geri gelen bir maç ve Payton'ın çaldığı topla gelen şampiyonluk vb. anlar da vardı, Shaq da vardı. Ama Wade ayrıydı, alıp gelmişti şampiyonluğu, Dallas da Dallas'tı yani. Bunlar tabi rakamlar ve boxscore üzerinden yorumlanmaz ama sanırım yaşım daha genç ve Wade hastası olduğum için o seriyi izlerken daha çok etkilenmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 bunda da karsida 73/9 :) sayi blok assist top calma zart zurt hepsinde finalin en cok'u.. cok lebron cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 güzel oldu,güzel. şu şımarık cury'ye bir şampiyonluk yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 ne şımarıklığını gördün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 BulletRide said: Wade'in 2006'daki Dallas serisi kapışır anca bununla. 2-0'dan 4-2 dönmüştü. 3-2'ye getirene kadar 3-0'lık seride sanırım 40+ atmıştı her maç. Tabi o seride Alonzo Morning'in müthiş blokları ile geri gelen bir maç ve Payton'ın çaldığı topla gelen şampiyonluk vb. anlar da vardı, Shaq da vardı. Ama Wade ayrıydı, alıp gelmişti şampiyonluğu, Dallas da Dallas'tı yani. Bunlar tabi rakamlar ve boxscore üzerinden yorumlanmaz ama sanırım yaşım daha genç ve Wade hastası olduğum için o seriyi izlerken daha çok etkilenmiştim zamanında izlememişlere şu notu düşmem şart... Arkadaşlar Wade falan hikaye, hakemler şahane. hakemler 2 maçı falan direk verdi miami'ye ve özellikle wade'e... - Wade finaller boyunca 16.2 serbest atış kullandı maç başına. - Shaq 2002'de sürekli hack-a-shaq yerken ve nba tarihinin en dominant performanslarından birini ergilerken maç başı 17 serbest atış kullanmıştı. ahsdufhuadshfuadsh - Wade 5. maçta 25 serbest atış kullandı. Mavs mi? Onlar da takım olarak 25 serbest atış kullandı :D - Wade 6. maçta 21 serbest atış kullandı. Mavs? Takım halinde 23 ulan yazdıkça sinirleniyorum. haaaaaa bir de üstüne üstlük 5. maçı Dallas'tan direk Wade'e hediye ettiler, şuradaki backcourt violation'ı çalmayarak. Bir de devamı yok, çok yalan bir faul çalıyorlar bunun üstüne Wade'in penetresinde. olacak iş değil http://www.youtube.com/watch?v=ETCYHLgpMT8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Hack-a-shaq'i Don Nelson Mavs'ın koçuyken bulmamış mıydı? İlahi adalet jasdfsjdf. Wade'e düdükler kolay çalındı o seri ama iyi penetreci kısalar da playoffları 10-11 arası FTA ile bitiriyor çoğu zaman. Harden kaç senedir lig lideri serbest atış kullanmada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 KuddusiMavra said: güzel oldu,güzel. şu şımarık cury'ye bir şampiyonluk yeter. çetin abi hoş geldin.Uzun süredin yoktun ortalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 sağol canım.hastayım 2 aydır.onunla uğraşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 dreagloth said: ne şımarıklığını gördün? çok erken havaya girdi diye düşünüyorum. magic Johnson,larry bird,shaq,hatta lebron bile onun yaşındayken böyle değildi. benim düşüncem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 curry 28 yaşında, saydığında isimler çok daha küçükken superstar olmuşlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 süperstarda olsa ağır adamı severim. 28 yaşında ise daha olgun adam tavrı sergilemeli. attığı her basketten sonra ağızlığını dışarı çıkarıp çevirmeleri,abuk subuk hareketler yapmaları,1 şampiyonluk ve MVP ödülü alıp hemen havalara girmeleri falan benim hoşuma gitmedi. ama başta dediğim gibi. benim düşüncem böyle. belki azınlıktayım. olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Disligi uyuz ediyor benide.. Fena degil ama adam, simarik falan gelmiyor acikcasi ki sevmiyorum adami. Ama o agzindan cikarma bilader sunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 KuddusiMavra said: sağol canım.hastayım 2 aydır.onunla uğraşıyorum. geçmiş olsun abi, nen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Sizden uzak olsun,kanser. Tedavim devam ediyor ve daha iyiye gidiyorum sanırım. Çok kötü günlerim,haftalarım oldu. İyileşeceğim (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 KuddusiMavra said: Sizden uzak olsun,kanser. Tedavim devam ediyor ve daha iyiye gidiyorum sanırım. Çok kötü günlerim,haftalarım oldu. İyileşeceğim (:D Buyuk gecmis olsun tekrardan. Cok sasirdim ya, kimse haberde vermedi. En kotusunu atlatmissim sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Kuddusimavra said: Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Ay yanlıs aıusdhaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Masticore said: KuddusiMavra said: Sizden uzak olsun,kanser. Tedavim devam ediyor ve daha iyiye gidiyorum sanırım. Çok kötü günlerim,haftalarım oldu. İyileşeceğim (:D Buyuk gecmis olsun tekrardan. Cok sasirdim ya, kimse haberde vermedi. En kotusunu atlatmissim sevindim Çetintaş abi büyük geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 umarım iyileşirsin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Geçmiş olsun, atlatırsın umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 çeto geçmiş olsun. kemoterapi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 The Chicago Bulls announced today that the team has acquired center Robin Lopez, guard Jose Calderon, and guard Jerian Grant from the New York Knicks in exchange for guard Derrick Rose, guard Justin Holiday and Chicago’s second-round selection in the 2017 NBA Draft. dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar