kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Cevabı bulana 20 milyon dolar verilecek http://www.ntv.com.tr/yasam/cevabi-bulana-20-milyon-dolar-verilecek,vrrVu7yUVkOLq4fPqTkGqw Patide şöyle bir baktım baya baya iyi eğitim almış damarlarında asil kan olanlar var. Zaten bir dost uyarmıştı. Burada troller bile süper abi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 güncellemiş OP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 /summon forgiver said: escape said: valequenta said: fenn said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Cakiyodum bani gelisine, ucuz atlatti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 bence bu arkadas kesin bi gazetenin online kisminda editor meditor bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 çok kolay ortama carbonu oksijenden ayıran gaz salarız böylece karbondioksikt yerine oksijen ve karbon çıkar win-win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 bunu cevaplamak için IQ'lu olmak değil kimyager olmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Jaegerjaquez said: çok kolay ortama carbonu oksijenden ayıran gaz salarız böylece karbondioksikt yerine oksijen ve karbon çıkar win-win Ucuna da taramalı takalım brnce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 olm bi de böyle bişi yapsan zaten patentini alsan 20 milyar dan daha çok kazanırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Smoke said: Jaegerjaquez said: çok kolay ortama carbonu oksijenden ayıran gaz salarız böylece karbondioksikt yerine oksijen ve karbon çıkar win-win Ucuna da taramalı takalım brnce ucuna taramlı değilde böyle yüksek basınç yaratan bişi takalım karbonlar da elmasa dönüşsün fuck yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 şu fosil yakıt işinden bi vazgeçemediler, gelecek nükleerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 sigara filtresi takalım http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB1.9M4HVXXXXXXXFXXq6xXFXXX0/-font-b-Filter-b-font-font-b-Cigarette-b-font-Holder-the-font-b-Rod.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Büyük ödül Mao'nun: Karbon salınımı yapanları eksiltme rekoru onda şu anda. Dalga geçer gibi ödül veriyorlar bir de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 4,5 yıl süre varmış, son gün araştırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 µh said: şu fosil yakıt işinden bi vazgeçemediler, gelecek nükleerde Katılıyorum. Olayın dibi füzyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 wv yi mi trollemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 nükleer ne ya 50'lerin bilimi. cahil cahil savunmayın diyor ve kaçıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 aya en kolay nasıl gidilirmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 rüyanda gidersin aya en kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 µh said: şu fosil yakıt işinden bi vazgeçemediler, gelecek nükleerde Geçemediler değil inatla geçmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Şu resim daha çok şeyi anlatır, zirve sadece petrolde değil... En çevreci çözüm nüfus azaltımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 bunu yapana önce nobel verirler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Mino said: Şu resim daha çok şeyi anlatır, zirve sadece petrolde değil... En çevreci çözüm nüfus azaltımı. ihtiyaçların azalması, geri dönüşüm, verimli üretim, yeni malzemeler döngü uzar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 tam bulacaktim birseyler, bar rafaeli haberini gordum, pesinden de kirmizi halida siklik yarisi haberini gordum. dikkatim dagildi kirmizi halida da birsey yokmus. bosa kacirdim firsati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar