Lectre Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Bedelleri neye göre hesaplanıyor şuan tam olarak bilen var mı? uydunet zarf bırakmış bugün tarifelerine falan baktım güzel duruyor birde fiber diyor oda iyi, geçmeyi düşünüyorum ama net bir bilgi lazım. arayıp sorucam zaten önce buradan bir akıl alayım sonra geçirmesinler diye dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 superonline eğer ttnet'ten geçersen taahhütün kalanını senin adına ödüyor diye biliyorum mesela, öyle bir şey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 normalde taahhütsüz aldığın internet paketinin fiyatı atıyorum 100 tl sen tahütle 75e getiriyosun 8 ayın kaldı 8x25tl ödüyosun sanırım tabi içinde modem cart curt varsa onlarında aylık taksidini ödemek zorundasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 147 tl dedi son fatura dahil hmm geçsem mi uydunete? 10mbit sınırsız fiber diyor akk 50dir yüksek ihtimal birde teledünya diyor ama kullanmam hani oda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 fiber yok kabloluda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 öyle diyor ama fiber uydunet diyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 kablonet kutulara fiberle gelmiyor mu, her uydunet fiber zaten asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 ya da fazla salladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 fiber diyen taşeron çakallık yaptığını sanıyor. fiber değil uydunet teknik olarak. he iyi orası ayrı tabi asdfsa 25 mbit 150gb 49tl + teledünya kablotv vs beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 uydunet 20mbps kullanıyorum. 75 AKK idi sanırım. hızda hiç bir problem yaşamadım ama kotayı doldurduğun an zart diye kısıyorlar, o zaman işkence oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Faydalandığın indirimler + modem ücreti. Ama asla hesapladığın fiyat çıkmıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 ankaradaki bir uydunet kullanıcısı bana speedtest skorunun bir resmini atsa çok makbule geçecek :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Bence geçilir, pingler şahane, uyku yok ile beraber akk naneside kalmıyor. Taşındım bulunduğum yerde uydunet yoktu tahahhütü masraf almadan iptal etti uydunetim, dedilerki hizmet veremiyorsak bizim hatamız paranız cebinizde kalsın. Şimdi telekomun eline düştüm , akk 35 gb hız dalgalı kur gibi teledünya gibi televizyon hizmetleri yok. Daha girer girmez tivibu gibi leş bir hizmeti kakalamaya çalıştılar, hemen aradım hem akk koyuyorsunuz hem internetten tv izleme keyfi diyerek reklam yapıyorsunuz diye çıkıştım iptal ettirsim. Telekom mecburi pişmanlıktır. Şuan şu bölgede superonline fiber veya uydunet olsa derhal çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Kullandığın süre * (kampanyasız fiyat - taahhüt kampanyalı fiyat) + varsa kurulum/aygıt/cartcurt parası şeklinde yansıtırlar. Sözleşmede öyle yazsa bile henüz kullanmadığın kısmın parasını talep edemezler, almadığın hizmetin hangi indirimini geri ödeyeceksin, tüketici heyeti iptal eder onu. Sözleşmede yer almayan bir ücret de aynı şekilde, BİN TL DE MODEM KANKA diyemezler yani random, sözleşmede bedelinin yazması gerekir. Not: Hiçbir cevabı okumadım, genel cevap verdim başlıktan mütevellit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Aluriel said: fiber diyen taşeron çakallık yaptığını sanıyor. fiber değil uydunet teknik olarak. he iyi orası ayrı tabi asdfsa /quote] Uydunet fiber bağlantı sağlıyor.Evlere Dağıtım mekanizması farklı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… quixef Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Lectre said: ankaradaki bir uydunet kullanıcısı bana speedtest skorunun bir resmini atsa çok makbule geçecek :> (Tarife 50 mbit D/L 4 mbit U/L, oldukça yakın sonuçlar) Download u da arkada virüs programı definition indiriyo o indirmiştir 1 mbit belki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lectre Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 tamamdır araştırmaları tamamlayayım, çağırayım elemanları, dikkat etmem gereken bir nokta var mı? modem veriyor sanırım bunlar onunda modelleri vs var hangini alayım? ücretsiz mi veriyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 oha ben de istiyorum lan uydunet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 quixef said: Lectre said: ankaradaki bir uydunet kullanıcısı bana speedtest skorunun bir resmini atsa çok makbule geçecek :> (Tarife 50 mbit D/L 4 mbit U/L, oldukça yakın sonuçlar) Download u da arkada virüs programı definition indiriyo o indirmiştir 1 mbit belki sdf Speedtest sayfasında sol üst köşeden Pingtest e tıklayınca sonuçların ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aceace Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 k1nJo said: oha ben de istiyorum lan uydunet. şaaptıımın uyduneti yan sokakta var bizim sokağa getirtemiyoruz. Çok yokuşmuş. Ev sayısı azmış. Değmezmiş. Adi herifler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 bizim buraya geliyor mu bilmiyorum da bi sorucam ya oluyorsa valla jet hızıyla geçerim, yemişim ttneti. 2-3 günde bir, spike şeklinde paket kaybı oluyor tüm gün. telefon açtım bana telekom dnsleri girdirtiyorlar asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 k1nJo said: bizim buraya geliyor mu bilmiyorum da bi sorucam ya oluyorsa valla jet hızıyla geçerim, yemişim ttneti. 2-3 günde bir, spike şeklinde paket kaybı oluyor tüm gün. telefon açtım bana telekom dnsleri girdirtiyorlar asdf. Şanslısın Arkadaşa tarayıcınızı acın Google yazın ve girin Google al sitemizi aratın Şimdi sitemize girin Netinizin çalıştığı net şekilde belli demişler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 arkadaşının problemi neymiş, nasıl anlatmış bunlar da önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 k1nJo said: arkadaşının problemi neymiş, nasıl anlatmış bunlar da önemli. Pinginin çılgın seviyele çıkması. 190 lar. Ancak Telekom testinde normal gözüküyor. Bu değer pingtest te ve oyunlarda. İnternet sağlayanlara anlatması en zor şey bu. Telekom ile yıllar önce mahkemelik olan vardı. Mahkeme telekomu haksız bulmuştu. O delikanlı bilimsel belgeler ve bilirkişi ile kazanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
quixef Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Lectre said: ankaradaki bir uydunet kullanıcısı bana speedtest skorunun bir resmini atsa çok makbule geçecek :> (Tarife 50 mbit D/L 4 mbit U/L, oldukça yakın sonuçlar) Download u da arkada virüs programı definition indiriyo o indirmiştir 1 mbit belki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 tamamdır araştırmaları tamamlayayım, çağırayım elemanları, dikkat etmem gereken bir nokta var mı? modem veriyor sanırım bunlar onunda modelleri vs var hangini alayım? ücretsiz mi veriyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 oha ben de istiyorum lan uydunet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 quixef said: Lectre said: ankaradaki bir uydunet kullanıcısı bana speedtest skorunun bir resmini atsa çok makbule geçecek :> (Tarife 50 mbit D/L 4 mbit U/L, oldukça yakın sonuçlar) Download u da arkada virüs programı definition indiriyo o indirmiştir 1 mbit belki sdf Speedtest sayfasında sol üst köşeden Pingtest e tıklayınca sonuçların ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 k1nJo said: oha ben de istiyorum lan uydunet. şaaptıımın uyduneti yan sokakta var bizim sokağa getirtemiyoruz. Çok yokuşmuş. Ev sayısı azmış. Değmezmiş. Adi herifler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 bizim buraya geliyor mu bilmiyorum da bi sorucam ya oluyorsa valla jet hızıyla geçerim, yemişim ttneti. 2-3 günde bir, spike şeklinde paket kaybı oluyor tüm gün. telefon açtım bana telekom dnsleri girdirtiyorlar asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 k1nJo said: bizim buraya geliyor mu bilmiyorum da bi sorucam ya oluyorsa valla jet hızıyla geçerim, yemişim ttneti. 2-3 günde bir, spike şeklinde paket kaybı oluyor tüm gün. telefon açtım bana telekom dnsleri girdirtiyorlar asdf. Şanslısın Arkadaşa tarayıcınızı acın Google yazın ve girin Google al sitemizi aratın Şimdi sitemize girin Netinizin çalıştığı net şekilde belli demişler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 arkadaşının problemi neymiş, nasıl anlatmış bunlar da önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 k1nJo said: arkadaşının problemi neymiş, nasıl anlatmış bunlar da önemli. Pinginin çılgın seviyele çıkması. 190 lar. Ancak Telekom testinde normal gözüküyor. Bu değer pingtest te ve oyunlarda. İnternet sağlayanlara anlatması en zor şey bu. Telekom ile yıllar önce mahkemelik olan vardı. Mahkeme telekomu haksız bulmuştu. O delikanlı bilimsel belgeler ve bilirkişi ile kazanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar