Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTnet tahahhüt iptali

Lectre

Öne çıkan mesajlar

Bedelleri neye göre hesaplanıyor şuan tam olarak bilen var mı?

uydunet zarf bırakmış bugün tarifelerine falan baktım güzel duruyor birde fiber diyor oda iyi, geçmeyi düşünüyorum ama net bir bilgi lazım.

arayıp sorucam zaten önce buradan bir akıl alayım sonra geçirmesinler diye dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence geçilir, pingler şahane, uyku yok ile beraber akk naneside kalmıyor. Taşındım bulunduğum yerde uydunet yoktu tahahhütü masraf almadan iptal etti uydunetim, dedilerki hizmet veremiyorsak bizim hatamız paranız cebinizde kalsın.

Şimdi telekomun eline düştüm , akk 35 gb hız dalgalı kur gibi teledünya gibi televizyon hizmetleri yok. Daha girer girmez tivibu gibi leş bir hizmeti kakalamaya çalıştılar, hemen aradım hem akk koyuyorsunuz hem internetten tv izleme keyfi diyerek reklam yapıyorsunuz diye çıkıştım iptal ettirsim. Telekom mecburi pişmanlıktır. Şuan şu bölgede superonline fiber veya uydunet olsa derhal çıkarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Kullandığın süre * (kampanyasız fiyat - taahhüt kampanyalı fiyat) + varsa kurulum/aygıt/cartcurt parası şeklinde yansıtırlar. Sözleşmede öyle yazsa bile henüz kullanmadığın kısmın parasını talep edemezler, almadığın hizmetin hangi indirimini geri ödeyeceksin, tüketici heyeti iptal eder onu. Sözleşmede yer almayan bir ücret de aynı şekilde, BİN TL DE MODEM KANKA diyemezler yani random, sözleşmede bedelinin yazması gerekir.

Not: Hiçbir cevabı okumadım, genel cevap verdim başlıktan mütevellit.
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Lectre said:

ankaradaki bir uydunet kullanıcısı bana speedtest skorunun bir resmini atsa çok makbule geçecek :>

(Tarife 50 mbit D/L 4 mbit U/L, oldukça yakın sonuçlar)

Download u da arkada virüs programı definition indiriyo o indirmiştir 1 mbit belki sdf

Speedtest sayfasında sol üst köşeden Pingtest e tıklayınca sonuçların ne ?
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

bizim buraya geliyor mu bilmiyorum da bi sorucam ya oluyorsa valla jet hızıyla geçerim, yemişim ttneti. 2-3 günde bir, spike şeklinde paket kaybı oluyor tüm gün. telefon açtım bana telekom dnsleri girdirtiyorlar asdf.

Şanslısın
Arkadaşa tarayıcınızı acın
Google yazın ve girin
Google al sitemizi aratın
Şimdi sitemize girin

Netinizin çalıştığı net şekilde belli demişler..
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

arkadaşının problemi neymiş, nasıl anlatmış bunlar da önemli.

Pinginin çılgın seviyele çıkması. 190 lar.
Ancak Telekom testinde normal gözüküyor. Bu değer pingtest te ve oyunlarda.

İnternet sağlayanlara anlatması en zor şey bu.
Telekom ile yıllar önce mahkemelik olan vardı. Mahkeme telekomu haksız bulmuştu. O delikanlı bilimsel belgeler ve bilirkişi ile kazanmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...