Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kulak izolasyon gereçleri


Ren

Öne çıkan mesajlar

kulak içi kulaklık haricinde ne kullanılabilir?
sessizlik oluşsun istiyorum.

keywords: duvar, terlik, velet, yoga, N, korna, cami, annneeeea, kahve, kitap, karyola gıcırtısı, descartes, ataxic gait, ataksi, topukları ile vurarak iletişen varlıklar, askerdeyiz allstar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Konuşma bozukluğu ile ilgili terapi veren birine danıştım. Kendisi akademik hede hödö ve geçmiş senelerde kullanmış böyle bir şeyi hastaları için, neyse, Silikonlar 20 küsür dB kesiyor süngerler daha az dedi. Eczaneden bulabildiğim random silikonları aldım. Hamur gibi olanlar şekli kendin ayarladığın için daha iyi kesiyor.

Sennheiser kulak içi kulaklık ile kıyasla daha iyi kesti mesela, ama beğenmedim ben. Hele bir de silikon gittiği yere kadar diye bir olay var ki, 5 lira verdiğin şeyi ömür boyu kullanabilirsin gibi bir algı yarattı eczacı iyice kıllandım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

uzun süre kullanımı zararlı öyle kafanıza göre kullanmayın odyometrik olarak ölçtürün.


Zararı olsaydı en başında bana olurdu. 2 yıldır her gece kullandım, sene başında bir rapor için işitme testine girdim sol 9.5/10 sağ 10/10 çıktı. Rahatlıkla kullanın yani, bayağı uyku kalitesini arttırıyor.

Marka olarak hearos öneriyorum. Türkiye'de yok ancak amazon 3 lü paketini getiriyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben silikon takmıştım bi kere, kulak zarıma hayvan gibi basınç yüklenmişti takarken. Hele hapşırmaya falan kalkarsan aman yarab. Sesi kıssa yeter, ama kulakta varla yok arası his yaratacak olanları süngerler mi? Kütüphane bazen gereksiz gürültülü oluyor, rahatsız etmicek ve sesi yeterli düzeyde kısacak bir şey arıyorum ben de. Sünger olan iyi gibi duruyo aslında
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...