Ren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 kulak içi kulaklık haricinde ne kullanılabilir? sessizlik oluşsun istiyorum. keywords: duvar, terlik, velet, yoga, N, korna, cami, annneeeea, kahve, kitap, karyola gıcırtısı, descartes, ataxic gait, ataksi, topukları ile vurarak iletişen varlıklar, askerdeyiz allstar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 İş güvenliği için kullanılan kulak tıkaçları var. Sırf bu tür malzemeler satan yerlerde bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 İş güvenliği için satılan kulaklar çok ucuz cidden. Bizde kullanıyoruz. Ve sesi baya kesiyor. İstersen bi tane yollıyım sana işyerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 bi tane yollarsan diğer kulağından duyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Birbirine iple bağlı 2 tıkaçtan oluşanları var, onlar tek sayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 bırakın goygoyu da, sözlük'e baktım. sünger olanlar rağbet görmüş. http://urun.n11.com/diger/3m-1100-kulak-tikaci-25-cift-P12237244 http://www.youtube.com/watch?v=5nGO0qNTCd8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 uzun süre kullanımı zararlı öyle kafanıza göre kullanmayın odyometrik olarak ölçtürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Auril Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Mum damlat kulaana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Sınav merkezlerinde kullanılan kulak üstü kulaklıklarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mino Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Bundan var bende memnunum. Dışarıda takıyorum. İçine de kulakiçi kulaklık takarsan tam soyutlanıyorsun. Tabi etrafına dikkat etmen kaydıyla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 sünger olan ses yalıtımı için. uyku kalitesini arttırıyor sanki. 10 gündür takıyodum. dün gece bulamadım. saat 2:30 da uyandım. meğer kafamın üstünde vızır vızır sinek dolaşıyomuş. hemen buldum taktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Ama adiymiş bu aldığım. Hemen genleşme süresi kısaldı. zor takılıyor. Melisa marka almıştım o baya dayanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 https://www.complyfoam.com/products/comply-foam-plugs/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 http://vasepakkulaktikaci.com/images/urun2li.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 yukardaki macun gibi olanlardansa 5-6 gün kullanımdan sonra sümük gibi bişey oluyor. elini kulağını ne kadar temiz tutsan kiri kılı tüyü yapışıyor rengi kapkara oluyor kulağına sokmaya iğreniyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ren Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Konuşma bozukluğu ile ilgili terapi veren birine danıştım. Kendisi akademik hede hödö ve geçmiş senelerde kullanmış böyle bir şeyi hastaları için, neyse, Silikonlar 20 küsür dB kesiyor süngerler daha az dedi. Eczaneden bulabildiğim random silikonları aldım. Hamur gibi olanlar şekli kendin ayarladığın için daha iyi kesiyor. Sennheiser kulak içi kulaklık ile kıyasla daha iyi kesti mesela, ama beğenmedim ben. Hele bir de silikon gittiği yere kadar diye bir olay var ki, 5 lira verdiğin şeyi ömür boyu kullanabilirsin gibi bir algı yarattı eczacı iyice kıllandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Certhas Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Fin said: uzun süre kullanımı zararlı öyle kafanıza göre kullanmayın odyometrik olarak ölçtürün. Zararı olsaydı en başında bana olurdu. 2 yıldır her gece kullandım, sene başında bir rapor için işitme testine girdim sol 9.5/10 sağ 10/10 çıktı. Rahatlıkla kullanın yani, bayağı uyku kalitesini arttırıyor. Marka olarak hearos öneriyorum. Türkiye'de yok ancak amazon 3 lü paketini getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Drall Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Ben silikon takmıştım bi kere, kulak zarıma hayvan gibi basınç yüklenmişti takarken. Hele hapşırmaya falan kalkarsan aman yarab. Sesi kıssa yeter, ama kulakta varla yok arası his yaratacak olanları süngerler mi? Kütüphane bazen gereksiz gürültülü oluyor, rahatsız etmicek ve sesi yeterli düzeyde kısacak bir şey arıyorum ben de. Sünger olan iyi gibi duruyo aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Birbirine iple bağlı 2 tıkaçtan oluşanları var, onlar tek sayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 bırakın goygoyu da, sözlük'e baktım. sünger olanlar rağbet görmüş. http://urun.n11.com/diger/3m-1100-kulak-tikaci-25-cift-P12237244 http://www.youtube.com/watch?v=5nGO0qNTCd8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 uzun süre kullanımı zararlı öyle kafanıza göre kullanmayın odyometrik olarak ölçtürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Mum damlat kulaana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Sınav merkezlerinde kullanılan kulak üstü kulaklıklarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Bundan var bende memnunum. Dışarıda takıyorum. İçine de kulakiçi kulaklık takarsan tam soyutlanıyorsun. Tabi etrafına dikkat etmen kaydıyla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 sünger olan ses yalıtımı için. uyku kalitesini arttırıyor sanki. 10 gündür takıyodum. dün gece bulamadım. saat 2:30 da uyandım. meğer kafamın üstünde vızır vızır sinek dolaşıyomuş. hemen buldum taktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Ama adiymiş bu aldığım. Hemen genleşme süresi kısaldı. zor takılıyor. Melisa marka almıştım o baya dayanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 https://www.complyfoam.com/products/comply-foam-plugs/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 http://vasepakkulaktikaci.com/images/urun2li.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 yukardaki macun gibi olanlardansa 5-6 gün kullanımdan sonra sümük gibi bişey oluyor. elini kulağını ne kadar temiz tutsan kiri kılı tüyü yapışıyor rengi kapkara oluyor kulağına sokmaya iğreniyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Konuşma bozukluğu ile ilgili terapi veren birine danıştım. Kendisi akademik hede hödö ve geçmiş senelerde kullanmış böyle bir şeyi hastaları için, neyse, Silikonlar 20 küsür dB kesiyor süngerler daha az dedi. Eczaneden bulabildiğim random silikonları aldım. Hamur gibi olanlar şekli kendin ayarladığın için daha iyi kesiyor. Sennheiser kulak içi kulaklık ile kıyasla daha iyi kesti mesela, ama beğenmedim ben. Hele bir de silikon gittiği yere kadar diye bir olay var ki, 5 lira verdiğin şeyi ömür boyu kullanabilirsin gibi bir algı yarattı eczacı iyice kıllandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Fin said: uzun süre kullanımı zararlı öyle kafanıza göre kullanmayın odyometrik olarak ölçtürün. Zararı olsaydı en başında bana olurdu. 2 yıldır her gece kullandım, sene başında bir rapor için işitme testine girdim sol 9.5/10 sağ 10/10 çıktı. Rahatlıkla kullanın yani, bayağı uyku kalitesini arttırıyor. Marka olarak hearos öneriyorum. Türkiye'de yok ancak amazon 3 lü paketini getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Ben silikon takmıştım bi kere, kulak zarıma hayvan gibi basınç yüklenmişti takarken. Hele hapşırmaya falan kalkarsan aman yarab. Sesi kıssa yeter, ama kulakta varla yok arası his yaratacak olanları süngerler mi? Kütüphane bazen gereksiz gürültülü oluyor, rahatsız etmicek ve sesi yeterli düzeyde kısacak bir şey arıyorum ben de. Sünger olan iyi gibi duruyo aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar