Auril Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 En kral kasapta antrikotun kilosu 45-50 falan Bu daha da duser semtine göre Boyle kalin kestiriyorsun. Muhurleyip atiyorsun firina 10 dk Sokayim burgerine ondan sonra Kofte ne lan koylu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Bi dilim 15 e falan geliyo Burger daha pahali amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 http://keyfimangal.net/wp-content/uploads/2015/08/sebzeli-dana-anrtikot.jpg Soyle bisey yiyorsunuz Mobildeyim resim temsili yoksa kralini atardim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 extra burger en iyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 köfteburger dendi mi? yeni geldi. ikili menü olarak satıyorlar sadece, bi de double köfte burger var ki tercihimdir, köftesinin tadı muazzam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 double köfteburger en iyi hamburger de, burger king değil o, mcdonalds. burger king'se smokehouse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Hicbiri lan.1-2 lira fazla verin butik hamburgerci de yiyin.ankaradaysaniz tavsiye edebilecegim bissürü yer var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Ankaradayım saysana bir iki lira fazla verip yiyebileceğimiz butik hamburgercileri. Mesaj kinaye içermemektedir. Merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Smokehouse en iyisi diyen arkadaşlar hayatlarında ilk füme eti BK'da yemişler herhalde. Yarısı yağ, cıvık cıvık rezalet bir şey füme diye koydukları et. Bir kere aldım, yarım bıraktım, o günden beri MCD tercih ediyorum kalitesiz burger yemek zorundaysam. Gidin Carl's Jr'da yiyin bir Western BBQ da farkı görün, 5 TL fazla veriverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 carls jr ehueheueheu ikisi de aynı bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Abi aslına bakarsan 1 tane adam gibi doyurucu ver her şeyi tam olan burger yok ne alsan keşke şuda olsa diyosun kendi burgerini yaratma gelmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Carl's fast foodla butik burger arasında müthiş bir köprü durumunda TR'de. Butik ayağına yatıp menüsüz mini çaplı hamburgere 30 TL isteyen üçkağıtçılardan da değil, burger diye çöpten hallice et sunan ucuzculardan da. F/P süper yani. "Aynı bok" diyen Fistan'mış ya, ciddiye aldım özür diliyorum, iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 carl's da böyle sulu sulu mu köfteler yoksa mc burger ayarında mı bi türlü amerikan tarzı burger bulamadım tr de.Hatta keşke bacon lı yapan bi yer olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 sucuk ekmek varken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Abi millet ete neler katıyo neler böyle bi ülkede nasıl güvenip sucuk ekmek falan yiyecen.Bi de güzel sucuğu nerden bulucan.En son Afyon dan geçerken cumhuriyet sucuğu aldıydım yaz başı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Ete neler katıyo diyip köfteleri sulu sulu götürmek. So cırcır much ishal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Yok sulu sulu bulamadım zaten ondan tr de BK dan steakhouse ya da double wooper yiyorum bunlarda bi sıkıntı varsa söyleyin onlarıda yemiim bundan sonra. EDİT:Bide ayda bir marmaris büfeden ıslak hamburger yiyorum onun içine ne katıyolarsa yediriyo meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 afyon sucuklari a101 de bile var gayet vakumlu ambalajla filan hemde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 yiyin yiyin, yediğiniz her kalori göbeğinizin özerkliğinde bir kurşun etkisi yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Valvyn said: EDİT:Bide ayda bir marmaris büfeden ıslak hamburger yiyorum onun içine ne katıyolarsa yediriyo meret islak hamburger bol sarimsakli sos da olay..etin *ezevengi sogan sa metresi de sarimsaktir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 big king hardallı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Smoke said: Ankaradayım saysana bir iki lira fazla verip yiyebileceğimiz butik hamburgercileri. Mesaj kinaye içermemektedir. Merak ettim. Franco burger bahceli dekine git ama.(ananasli hamburgeri var yok boyle bi lezzet) birde arada derede fess burger var.(cetin emecdemiydi hatirlamiyorum tam) bu iki yerde ye derim sadece Bu isi ankarada baslatan timboo,bigos vb.yerler bozdu artik tavsiye etmiyorum pek.. Edit:daha big king diyor yukardaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 2 sene çalışmış yönetim kadrosuna yükselmiş biri olararak söylüyorum ''hiçbiri'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 sahibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Müdürü pisuvara sıçan adam burda gelmiş yönetici oldum diyo asddadsadasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar