Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Klavyeyi odunc alan arkadas Temsili degil http://youtu.be/ZT0NNXLSfOI
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Bu adam iyi müzisyen, ve iyi bir müzisyen enturmanına gözü gibi bakar.
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Esh said: Klavyeyi odunc alan arkadas Temsili degil http://youtu.be/ZT0NNXLSfOI adam resmen kanun gibi caliyor orgu..
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Adam baya tavernaci zaten. Orada duzgun adam olmak zorundasin zaten. Takim elbiseyle falan calarsin. Buradaki durum bildigin machinede haplanmaya giden dj klavyesi gibi kullanilmis olmasi. Ibneler uzerinde sevismistir zaten
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Benim de böyle Yadigar bi org var hohner, çocukken çok meraklıydım sonra sıkıldım bıraktım yatıyor böyle kenarda senelerdir. Sonra takıldığımız bir kız var tam bir esmer bomba ateş gibi bakmıyor kimselere ama güvenilir bi tip de değil yani böyle titiz bi kız olmadığına eminim. Konservatuvara Hazırlanıyorken orgunu bozdu eyvah dedim kesin benimkine Salça olcak ki oldu. Neyse belki bi muhabbeti ilerletme şansım olur diye içim yana Yana verdim aha sonra bu kadar olmasa da baya Leş gibi geri verdi toz kir kül içinde muhabbeti de bırak ilerletmeyi Konservatuvarı kazandı gitti daha da yüzünü görmedim ssddsds
Marty Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 hikayenin tam guzellesecek kisminda kestigine gore hikayenin guzel kismi yok.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Telefonda sayfayı aşağı çekicem diye göndere bastım nasıl becerdiysem, editledim mesajı . Neyse abi işin özü klavyelerin böyle makus bir talihi var galiba yapacak bişi yok üzülmeyin
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Bu adamın arkadaşın olduğunu söylemişsin ama adam öyle düşünmüyor belliki.Guzelce küfredip gitmek dışında yapılacak birşey yok
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 O kadar iyi anladım ki öfkesini/acısını/çaresizliğini. Bazı şeyler maddi değerlerinin çok üzerinde değerlidir. Kitap, enstruman, hatta el aleti... Babamdan kalma iki matkabım var mesela, birinin üstünde PUPA yazıyor. Bababın tabelacı dükkanının adı, ben koymuştum dükkanın ismini. Yıllaraca babamın elinde, çalışırken izlemiştim, benden çok daha ustaydı matkap ve her türlü alet kullanımında. Babamı her hayal ettiğimde elinde bir tür aletle fırçayla, penseyle, kaynak eletroduyla canlanır gözümde. Taşınma sırasına nakliye şirketi çalışanları ABİ ŞARZI BİTTÜ BİSİMKİNİN deyip benden matkap istedi, montajda kullanacaklar, taşırken de görmüşler. Verdim. Sandalye üstünde duvara delik delip, kablosundan aşağı sallayıp ÇAt diye yere bırakıyor adam. Yere her çarptığında içimde bişeyler çatlıyor. Dedim ATMA yere ben vereyim sana her lazım olduğunda sonra ver bana geri. ABİ BU KADAR MASRAF YAPMIŞZIN BUNU MU DÜŞÜNÜYON, KOÇTAŞTA KAÇ PARA ABİ Bİ MATKAP... Parmağıyla eşyalarımı gösteriyor, gözüme sokuyor. Sonra tekrar kablosundan aşağıya sarkıttı ÇAT sesinden önce yakaladım. Bir tür oyun oynuyordu benimle. Çektim fişinden götürdüm içeriye. Biraz sonra gene geldi BİTMEDİ ABİ MATKABIN İŞİ.... John Wick mi olsam dedim yemin ederim. Ama gene verdim matkabı adama, sonra izlemedim nasıl çalıştığını. Ben bakmazsam atmaz yere sanırım dedim.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Marty said: hikayenin tam guzellesecek kisminda kestigine gore hikayenin guzel kismi yok. Yok abi benim hikayeler böyle genelde argos gibi olamadık öyle olsam o klavyenin ikimizin karışık teri, zevk suları vs akması ile nasıl bozulduğunu anlatıyor olurdum =( hayaldi, hayal kaldı
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Sol ustteki leke ne lekesi cidden?
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 adamdan kıymetli birşeyi ödünç alsın, bukkalemun yapıp yollayalım geri.
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 cevap verecektim kaynadı ya, topluca vereyim bari.
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 onu bunu quotelıcam diye ortalık dağıldı lan mahoolmez said: 15 yıl iyiydi de bir günde davara dönmedi ya çok önceden selamı kesmen lazımmış bu doğru. ama işte insanın kör noktası gibi bir şey oluyor heralde. birlikte büyüdüğün, gece gündüz okulu ekip uo oynadığın, aylarca aynı evi paylaştığın, anasını babasını kardeşini sülalesini tanıdığın, müziğe bile birlikte başladığın bi adam olunca işte öyle oldu demek. hala da ortalama haftada bir gördüğüm bi insandı yani. yildirimokur said: Konu derinlemesine araştırılsa, filmin sonunda senin suçlu olduğun anlaşılırdı kesin (Anlatım bozukluğu) . Söyle ne yaptın bu adama ! :? Grego said: bilmediğimiz detaylar var sanırım. bir eşyanın böyle geri verilmesi, hele ki 10-15 yıllık bir arkadaşlık varsa namümkün. adam mesaj vermeye çalışmış heralde sana. hiçbir şey yapmadım lan, bir sürü de çayımı içmiştir ipne. mesajına sokim onun Lectre said: ya da 10 yıl falan mı kaldı elemanda klavye? yumy said: Birkaç yıl hırpalanmış gibi duruyor. Sen de verip, yıllarca geri istemediysen pek atara hakkın yok gibi. yildirimokur said: Ne kadar sürede bu hale geldi alet ? Ve de bi insan, ensturmanını uzun süreliğine nasıl verebilir aklım almıyor. on yıl versem yine söylenmeye hakkım olur bence de, zaten öyle değil. 2 ay civarı kaldı. kendisi bana bir kere sahnede kullandığını sonra da evde kullandığını söyledi, kaç yıldır tanıdığım adam olunca sıkı takibe girmedim yani ben de. uzun süreliğine nasıl verebilir kısmı da şöyle: zaten aktif olarak çıkıp bir yerde çaldığım yok, evde çalmak isteyince de çalabileceğim başka klavyem var zaten. ondan yani. DeBuffAndHeal said: senin klavyeyi kaybedip 2. el alıp sana vermiş Civcivhead said: şu çok mantıklı ya µh said: mantıklı şu baya imkansız, çünkü internette 10 senede benim aldığım dışında bir tane satılmış ikinci eli, o da bozuk zaten. ben de kendi klavyemle takas etmiştim zaten, düğüncü bi abinindi. çok ağır diye ederi benim eski klavyeden yüksek olmasına rağmen bununla takas etmişti. Flassh said: lisede falandım bi iş için arkadaştan ödünç kompakt foto makinelerinden almıştım aptal olduğum için kırdım gittim, yenisini aldım öyle verdim nasıl insanlar var lan edit: kırdığım makineyide gittim garantide tamir ettirdim beleşe kendime aldım. o günden beri de kimseden ödünç bişi almıyom hah işte normal insan bu değil mi abi? olması gereken mi diyeyim ya da. kitap sayfasının köşesini yırttım diye yenisini almışlığım var benim de. Black-ice said: adamdan teslim alırken bişi demedin mi bunu anlayamadım diyemedim, çünkü ortak bir arkadaşımızın dükkanına bıraktı. bırakırken ben şehir dışındaydım. teslim alan arkadaş da bu işlerden anlayan biri değil bakmamış doğal olarak, zaten onun da 15 yıllık arkadaşı olduğu için şüphelenmemiştir sdfsg. bliksem said: Adam Izmirdeyse bir daha geldigimde dovelim bekliyorum abi izmire (tu) kime anlatsam silahına davranıyor zaten ahaha. vivavale said: arkadaşına gider yapsan bu defa malı kıymetliymiş amk diye sağda solda arkandan konuşur kesin aklıma gelmedi değil, ama yapacak yüzü olmaz muhtemelen. Tenekeadam said: Çalarken tuşlar takılı kalıyor mu? ... kalmıyor. zaten çalışmıyor ak miyaw33 said: Bu adamın arkadaşın olduğunu söylemişsin ama adam öyle düşünmüyor belliki.Guzelce küfredip gitmek dışında yapılacak birşey yok Black_Hand said: ''annesi vaciptir'' dendi mi? ederi ne nakit olarak al abi, ağzına sıç. sıçamıyorsan ifşa et burda adamı. sanssizsansli said: normal yollarla öyle olma ihtimali yok. net ipneliğine yapmış herif a. kordum ben. şu üçünün karışımı şeyler hissediyorum işte. verecek parası olmadığını biliyorum zaten onunla da uğraşamam bi de şimdi. ShadowFax said: direkt ücretini iste. Baktım netten, eski bir cihaz galiba. Yeni modelinden alsın. Böyle kullanılır mı lan bir cihaz üstte dediğim gibi parası yok, bir de yeni modeli bundan iyi olacak diye bir şey de yok zaten. olsa bile istemiyorum abi banane :( sostizm said: O kadar iyi anladım ki öfkesini/acısını/çaresizliğini. Bazı şeyler maddi değerlerinin çok üzerinde değerlidir. Kitap, enstruman, hatta el aleti... ... öyle bir şey işte. adamı da değerli görmüşüm demek, ama aletten bile değersiz çıktı ehueh. elektronik kısmını kendim halleder, gider sigara izinin olduğu 7 tuşun da yenisini alırım abi sıkıntı değil, durumum olmadığından da değil. ben adama napıcam ne dicem onu kuruyorum sürekli kafamda asıl. vefa da bi yere kadar. yemin ederim şunu verirken adam gibi söyleyip özür dilese, bi şekilde telafi etmeye çalışsa böyle koymazdı yani. insan gibi anlatsaydı nolcak senden kıymetli mi hallettiririz bile derdim (aha işte bu yüzden başıma böyle bi şey geldi herhalde). adaptör mü bozuk klavye mi onu da tam anlayamadım daha, fark ettiğinden değil de. whatsapp'tan yazdım çalışmıyor diye gece, "terstir" falan gibi salakça bişiler deyip güldü. aradı sonra bi ara açmadım ana bacı kayıcam çünkü yani. yattım uyudum.
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 bi de yıldönümü hediyesi olarak piyanist şantörlük yapacaktım kız arkadaşıma, sinir katsayımı yüz katına çıkardı o yüzden bu mevzu. piyano tonları lazımdı ak :/ iki saat temizledim bu arada gece hışımla. roland yazısı falan soyuldu anasını satim. sonradan aklıma geldi o kahverengi leke de kusmuk kesin. silerken gelse bi de ben kusardım üstüne allahtan gelmedi.
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 off büyük şerefsizlik. kes muhabbeti. böyle adamdan arkadaş falan olmaz. büyük terbiyesizlik.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Forumca toplanip bu gote dayak partisi verelim. Yaz lan adresini buraya, bi de fotograf koy
barbu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 ya bari sıçtın içine aletin. elinden geldiğince temizle ve özür dile lan.
Seele Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 PrudenT said: bi de yıldönümü hediyesi olarak piyanist şantörlük yapacaktım kız arkadaşıma, sinir katsayımı yüz katına çıkardı o yüzden bu mevzu. piyano tonları lazımdı ak :/ iki saat temizledim bu arada gece hışımla. roland yazısı falan soyuldu anasını satim. sonradan aklıma geldi o kahverengi leke de kusmuk kesin. silerken gelse bi de ben kusardım üstüne allahtan gelmedi. ben kiz olsam karsima gec mozart gibi cal yine o sigara söndürülmüs spermli kusmuklu klavyeyi görünce vermem. cok net.
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 geçti artık zaten abi. yaptırdıktan sonraya kaldı dövme kararı alırsam ifşa edeyim de artçı dayak atın bari siz de asjdh
Seele Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 abi döversen dövüscü, kasli arkadaslarimiz var. piskopat sokak dövücüsü olarak xunn var (kermitide yanina verebiliriz).
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 saerosla vastirikside al git abi adamı dövmeye ölüm dövüşü yapıp bağırsaklarında dans ederler
Öne çıkan mesajlar