Mal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 çay kahve de tetikliyor cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 d vitamini eksikliği olabilir, gece çalışmanın da etkisiyle. D vitamini takviyesi al, öğleden sonra da olsa güneş aldığına emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Yerinde olsam malzemeleri 12 ye kadar içeri alıp sabah 5 e kadar uyuyup, sabah erkenden tekrar dışarı alırdım. Patronla konuşsan muhtemelen kabul eder o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 günde 30 liradan nasıl bir para biriktirdin de bütün kış yetiyor lan sana, kaldı ki o 30 liradan su içmedin mi evde sifon çekmedin mi, vallahi anlamadım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 di said: Gece sakin geciyosa al bi lynda hesabi, sabahlara kadar video izle. Cok degil 2 aya alim olur, meslek degistirirsin. oha lan. manyak şeyler varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 lynda hakkaten o kadar iyi mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 üye olmadan fiyat göstermeyen sitelere ayar oluyorum sanki birebirsatış yapıyorda taktik uyguluyor bana te allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 http://www.lynda.com/promo/trial/default.aspx?lpk35=8006&bnr=topbeamember_newsite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 abi revit structural bile öğretiyor daha ne olsun. html de kodlama yapıp üzerine css ile renk fotoğraf atmayı öğrendim lan 2 dk da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 para vermeden uye olamiyosun ki, uye olmadan fiyat niye gostermesin asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 ben üye ol dediğimde önce bilgileri istedi stage 2da gösteriyordu fiyatı şimdi basınca direk çıkıyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 goldbären said: günde 30 liradan nasıl bir para biriktirdin de bütün kış yetiyor lan sana, kaldı ki o 30 liradan su içmedin mi evde sifon çekmedin mi, vallahi anlamadım sdfs Hahahahsfg güldüm. kira gelirim var ona takviye işte. Ayda 100-200 takviye yetiyor. yazlık yerdeyim şuan su sifon bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Mal kac yasindasin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Eyvah! 32 abi. Şükür 31 i atlattık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Esas meslek ne? Var mi yoksa camis gibi yattin mi simdiye kadar? =) Bi de Ingilizce falan ne durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 aquila said: lynda hakkaten o kadar iyi mi ya? Hemen her konuda baslangic ve orta seviyede materyal var, gayet zengin ama bi ucundan gireyim, uzman olarak cikayim dersen cok etkili degil. Plural Sight var bi de genelde IT alaninda topiklerin oldugu, onlar baya baya iyi bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 di said: Esas meslek ne? Var mi yoksa camis gibi yattin mi simdiye kadar? =) Bi de Ingilizce falan ne durumda? restorasyon birde grafik tasarımı bölümlerini bitirdim. işletme 2. sınıftan bıraktım istesem devam ederim. ingilizce var. html css felan bilgisayarda yapamayacağım şey yok. o kadar çeşitlilikte iş yaptımki unutuyorum haa lan ben bunuda yapmıştım geçen diye. bi mağazada satış danışmanlığı kaldı onada el atcam bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Ha fotoğrafçılık ve metin yazarlığıda var yapsam hakkını verebileceğim şeyler arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 E dedigimi yap o zaman. 32 gec bi yas degil oturup bi meslek edinmek icin. Hani bekcilik yaparak gecmez hayat onu diyorum. Ki ilerde issiz kalma ihtimalin yuksek. Bi suru seyi yarim yarim bilen adam oldugundan bir seyi tam bilen adam olma yolculugun uzun surmeyecektir. Her sekilde win-win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 bekçilik yaparak ömür geçirceğimi kim söyledi? yaşıyoz işte. bayram günü cundaya karşı çay sigara yapıyorum şimdi. dur biçay daha söyliyim. lynda aklımda inceliycem bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 mal pampa bir gün bisikletle gelsem ayva(cık?)lık taraflarına bir iki gün takılır mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Bu malın 32 sene yaşaması hakkaten büyük başarı başrolünde olduğu bir belgesel çekilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Gel sabah 8 den akşam 5 e kadar bütün ayvalığı dolaştırırım cunda felan dahil. hiç yorulmazsın belli yerlerde durup çay tost balık bira felan yaparak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 kız olsaydın defacto da yaldır yuldur tasarımcı arıyorlar, arkadaş sorup duruyor bildiğin var mı diye. 2 portfolyo hazırlardın, min 2k ile başlardın valahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 ofis işi istesem heryerde bulunur birsürü ajans var. freelance piyasasıda ölü. tasarım boktan iş zaten. aklın devamlı o an yaptığın tasarımda. 24 saat çalışmak gibi bişey. ne gerek var 3 kuruş için bütün zihnimi teslim ediyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar