Drall Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Psikiyatriye git, bana bu sebeplerle gelsen sana ya gündüz işi bul derim ya da antidepresan başlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 AHAHAH YIL 2015 KÖYLÜ GİBİ BEKÇİLİK Mİ VAR HALA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Bekçi değilsin sen, securitysin olaya böyle bak bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Boş vakitlerinde arkadaşlarınla takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Arkadaşı yoksa intihar mı etsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 çivi çiviyi söker, iğne deliğinden iplik geçirmeye çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 yildirimokur said: Arkadaşı yoksa intihar mı etsin ? Arkadaşı yoksa veriyim numaramı arasın istediği zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 oha mal uyku sinir diye topak açmış. enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 abi bari anahtarı versinlerde satış yap sabaha kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 gün içinde çok fazla çay, kahve içiyosan yüksek dozda kafein de insanı baya sinirli yapıp, dengesiz moodlara sürükleyebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 bir insan gün icinde yeterinca cay icmiyosa gerekli medeniyet seviyesine ulasamaz. ondanda olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 esyalari kirip dokuyor musun sorusuna kacak cevap vermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Cuce said: bir insan gün icinde yeterinca cay icmiyosa gerekli medeniyet seviyesine ulasamaz. ondanda olabilir yeterince içmiyorsa ondan da : ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Günde 2 bardak çay içeyim girdiğim ilk dükkana selamın aleyküm diyerek giriş yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 ben günde 5 kupa çaydan falan bahsediyorum, benim başımı yaktı sizin yanmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Rasmon said: Günde 2 bardak çay içeyim girdiğim ilk dükkana selamın aleyküm diyerek giriş yapıyorum. Bana exalted orb satsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 oha sen kimsin? beni nerden tanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Grego said: yeterince içmiyorsa ondan da : ı bak bugun yeterinca cay icmedim daha ondan gep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 gece çalışmayan anlamaz evde bilgisayar-tv başında sabahlamaya da benzemiyor başka bi yerde gece çalışmak -ben öyle sanmıştım- geçen kış gece shiftinde çalışıyodum istanbul'da bi hostel'de haftada 2-3 gün, resmen psikolojim kayıyordu acayip marjinal düşünceler teslim alıyodu falan öyle diyim sinir falan da oluyor doğal olarak. tabi çalışırken okuyup sosyal hayatımı da idare etmeye çalışıyodum. o işler öyle olmuyomuş anladım ettim, çıkardım vurdum masaya sabah-akşam shifti yoksa ben yokum arkadaşlar dedim. anlaştık neyse. gece çalışmamanı tavsiye ederim özetle. gece dediğin insana en ait olan şey bi de ya. çalışırsın da tutkuyla bağlı olduğun bir iş için çalışırsın. elalemin işi yürüsün diye çalışmak çok sıkıntı geceleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 00:00/08:00 çaışıyorsun , yaptığın şey içeri alınsa gerek olmayacak ürünlere bekçilik , günde 30 tl veriyorlar. Eh biraz düşününce insan sinir oluyor zaten. Malı içeri almak yerine beni neden görevlendirdiler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Adam mali iceri almadiklari için calismiyor ki orda bi zorunluluk yok sanirim hatta iceri almiyo kerizler bana da is çıktı diye seviniyor ilk sayfalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Gece sakin geciyosa al bi lynda hesabi, sabahlara kadar video izle. Cok degil 2 aya alim olur, meslek degistirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 aynen öyle ben de onu diyecektim. bilgisayardan yapabileceğin ikinci bi meslek edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Uyku düzeninin bozuk olması yapıyordur o siniri. Kaç saat uyuyorsun gün içerisinde? Haftaiçinde çok farklılık gösteriyor mu uyku saatleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 burası öyle kurumsal biyer değil. çalışmak denemez yaptığım şeye. aile dükkanı baba ve çocukları işletiyor. dışarda bir sürü çanta oyuncak elbise stantları ıvır zıvır deniz yatağı simit felan var. bütün gün ayakta yoruluyolar zaten onları hergece içeri al sabah yeniden düzenle çantaları as mankenleri çıkar birsürü iş. tanıdıktı zaten gel dur dedi geceleyin. dükyan kapanmıyor zaten içerdeyim. masada oturup internete giriyorum. 8 de yatıyorum 15:30 da kalkıyorum. saati şaşmıyor 7-8 gibi o sinir gıcıklık dediğim şey başlıyor. şunu yap bunu yap demekle geçecek bişey değil. finlandiyalı bi kızla sevişsem şu an saçı ağzıma girdi diye suratına tükürürüm sanırım sdf. 10 gün sonra bırakıyorum zaten para biriktirdim bi kış yeter bana. uyku düzeninin tersine döndüğü için böyle olduğunu bilince kendine hatırlatınca geçiyor. ama çok ilginç bi deneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar