progamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 zaten filmin sıkıntısı yönetmenden değil de, yazarın Damon Lindeloff malı olması. Herifin yazdığı her şey güzel başlayıp boktan bitiyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 ilk film o kadar kotuyduki yarisinda sildim ve low level format attim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 but still a better ending than interstellar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 interstellara yetemeyen eşit ağırlıkçılar ve zorlama sayısalcılar lütfen sussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 barbu said: interstellara yetemeyen eşit ağırlıkçılar ve zorlama sayısalcılar lütfen sussun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 adamın adını unuttum da x is that you are you okay diye adamı içeri aldıkları sahne çok iyiydi ulan adam yaratık olmuş vur gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Red said: adamın adını unuttum da x is that you are you okay diye adamı içeri aldıkları sahne çok iyiydi ulan adam yaratık olmuş vur gitsin. Faşizim propagandası yapmayalım lütfen .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 afişte adı yazan kim varsa film öncesi röportajlarda alien prequel değil diyordu. sorulmadan söyler hale gelmişlerdi. alien prequel çıktı. film çıkmadan önce birkaç senaryo sinopsisi okumuştum. kimisi fanmade, kimisi leak olduğu söyleniyordu. birisi senaryonun ilk haliydi sanırım. hepsi filmdekinden iyiydi. düşündükçe sinir sıkıntı basıyor. alyen sevsin hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Red said: adamın adını unuttum da x is that you are you okay diye adamı içeri aldıkları sahne çok iyiydi ulan adam yaratık olmuş vur gitsin. aynen. adamın başı götü ayrı oynamış ağzı yüzü kaymış ABİ İYİ MİSİN diyip direk buyur ettiler ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 gıcık kızılı demiyomusunuz öle olmadıki o kask kamerasından görüntü geliyodu geminin önünde, hacı iyimisin diye acıyolardı haberleri yok yani yaratık oldugundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 lan ben bundaki herifi su ana kadar tom hardy saniyodum, vay babasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 blasphemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Daesu said: gıcık kızılı demiyomusunuz öle olmadıki o kask kamerasından görüntü geliyodu geminin önünde, hacı iyimisin diye acıyolardı haberleri yok yani yaratık oldugundan adam şöyleyken hop iyi misin hacı demiyorlar mıydı http://3.bp.blogspot.com/-FHhTIYd9KIA/UDgk_26A15I/AAAAAAAAC2U/Aap18zeX23Y/s1600/finalfifieldcinefex.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 İlk filmi ben çok beğenmiştim. Efektler başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=RJOv6a_uzNo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 daha güzelmiş bu ama onceki sahneyle uyusmuyo. kaskın camı eriyip yüzüne yapısıyodu falan. hoş final cuttaki halide o yüzüne yapısma eriem efektini tam vermemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Cuce said: baya kötüydü ilk film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 prometheus un extended ini izleyen var mi? indiricem de. izlesem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 extendedi normalinden daha uzun kotu iste, neyini izlicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 unuttum ben bunu ya. bu kadar tartışma dönünce baştan izleyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 baska gezegene gidiyolar, canavarlar adamlari yiyo, kari uzayli doguruyo, bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 barbu said: unuttum ben bunu ya. bu kadar tartışma dönünce baştan izleyesim geldi. 1 sene sonra yine unutacaksın izleme boşuna. Sadece efektleri güzeldi diyebilirsin yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 10dk sonra iniyor ya. 720p indirdim. ilk izlerken 3d filan indirmiştim özenip. Kaybetmişim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 imax indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 bok gibi imax. sizi kandırıyorlar. xvid bile daha kaliteli. öZELLİKLE SES. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar