Auril Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 gider mi ki burda bayadır yatıyor kullanmıyorum meraklısı varsa hoplatın konuyu ona göre detayları yazarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Yaz bana pmden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 PM at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 attın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 bana da atsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 4 satır yazana kadar modelini yazıp /offer demek çok zor çünkü :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Swiftech Apogee GT Water Block http://www.swiftech.com/images/apogee-GT-with-packaging.png MCP655-B http://www.frozencpu.com/images/products/main/ex-pmp-54.jpg MCRES Micro Rev2 Reservoir http://www.swiftech.com/images/MCRES-MICRO-R2-WITH-OUTLET-PORT-BARB-ADAPTER-X200.jpg 240 radyatör http://www.dtekcustoms.com/ProductImages/radiators/GTS-240LT.jpg fittings ıvır zıvır işte blok yeni cpu lara uyumlu mu bilmiyorum sağlam bloktur ama cpu için aparat almanız gerekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Lectre said: 4 satır yazana kadar modelini yazıp /offer demek çok zor çünkü :< modelini yazmak o kadar kolay değil :P beginners kit değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Pro isi bu ama sadece cpu olmamali, gpuya da vermek lazim. O zaman da pompa , radyator yetmez Ultraviyole sivi da alsin alan, bi de uv aydinlatma yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 full kasa içine saklamıştım herşeyi, radyatörün arka kısmında da 2 fan var emiş. oda sıcaklığı+2 derece idle tutuyordu işlemciyi :) bu da kurulu hali http://i.imgur.com/rDv2mCb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Ne kadar güzel lan. Kaç liraya patladı bu? USD olarak. Bir de sustain etmek için ne kadar harciyorsun yıllık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 kullanmıyorum ki yıllardır yatıyor atıl olarak sustain etmek için bir masrafı falan yok, nasıl yani ? şimdi toplamaya kalksan 300-400usd falan harcarsın herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 ya bunun içine su, ıbızıt vs koymuyor musun. Onları paso yenilemen filan lazım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 kapalı devre, 1 kere koy unut sızıntı falan yoksa, ki olmaması lazım zaten suyu eksilmez kirlenmez hadi senede 1 değiştir istersen 10-15$ falandır sıvısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 çeşme suyu olmazmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Suyu soğutmak için fan takıyorsun değil mi bir yerlere. Onlar ses çıkartıyor mu peki? Bu arada alıcı değilim sdfs. Param yok buna şuan. "Alıcı değilsen dükkanın önünün kapatma" çekeceksen diye söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 radyatörde soğuyor su 240lık radyatör önlü arkalı 4x12lik fan var düşük rpm sıfır ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 bu arada resimdeki cm stacker kasa da satılık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 evde temizlik yaptım şunlar çıktı gene karşıma ya şu pompayı rad ı falan satayım hadi alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Pompa ses yapiyor mu bunlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 rezervuardaki ve radyatördeki su dengeye geldikten sonra içerde hava kabarcığı kalmadıktan sonra yapmaz dengeye gelmesi 1-2 günü bulabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Mesajların dolmuş bi öm alayım Auril said: evde temizlik yaptım şunlar çıktı gene karşıma ya şu pompayı rad ı falan satayım hadi alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 kermit said: çeşme suyu olmazmı kreç yapar bir sure sonra tıkar.saf su kullanman lazım ayrıca o aksiyonlu sıvılar iletkenliği artmıs oluyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 neyi soğutuyorsunuz arkadaş bu nedir hidrofor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar