Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 100 megabit baglanti =/= 100 mb/sn
Esh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Fenerlilerin bu konuya girmesi yasaklanmis.
di Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 "roket adam" said: abi kablosuzun hiç bir garantisi yok. WiFi sandiginizdan cok daha reliable bi teknoloji aslinda. Mevcut hizinin 3'te biri kadar data aktarmaniz, geri kalan 3'te 2'sinin CRC check'le heba olmasi. Haliyle dandik antenlerle bile 10km oteye 300mbit aktarabiliyosunuz ve bu baglanti ile call center acabiliyosunuz mesela. Bu da garanti degilse ne garanti bilmiyorum =P
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 SÜPER sonuç. sıva üstü ama kapı kenarlarından değil de duvarları delerek geçirdi elektrikçim İsa Usta. Son derece stabil 90 görüyorum speed testde. Torrent hızı rakam olarak çok yüksek görünmedi ama 1.6 gb dosya 15 dk gibi bir sürede indi.
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 torrentte onu tam görmek için sağlam seeder ya da dolayısıyla tracker lazım zaten
sharky Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 5GHz lik band kullan, AC kullan Wi-Fi da performans almak istiyorsan. Tabii Wi-Fi Adapter 'inde buna uygun olacak. Macbook falan kullanıyorsan onlar default da uyumlu. Benim internet bağlanılan fiziksel kablo kadar, valla geldikçe geliyor Wi-Fi dan doğal olarak :)
yloibx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 bende 50mbit internet var. asıl bilgisayar kablo ile bağlı ancak mutfakta 1 diş çekiyor dolayısıyla net kopup duruyor ve hız düşüyor. netmaster 383z4 modem uydunet. ben nasıl bir router almalıyım tam güçte çekmesi için, aradaki mesafe çok değil zaten ucuz bir şeyler arıyorum.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 access point alacaksın ucuz bişey işini görür
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 ttnet bağlantısını verdikleri airties modemle verimli bir şekilde kullanabiliyor muyuz? donanımsal olarak daha iyi verim alabileceğimiz bir modem router vs var mı acep? 1-2 tık yukarıda olsa
yloibx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Fistan said: access point alacaksın ucuz bişey işini görür bu access pointerlar'ın hepsi kabloyla modeme bağlanmak zorunda mı? ben prize takayım direk wifi'la halletsin istiyorum.
sharky Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 TP-Link 'in bu tarz ürünleri var. AV500/WPA4220 falan diye hatta. Oldukça büyük bir evde kullanıyorum ( çok katlı ), sıfır problem.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 yloibx said: Fistan said: access point alacaksın ucuz bişey işini görür bu access pointerlar'ın hepsi kabloyla modeme bağlanmak zorunda mı? ben prize takayım direk wifi'la halletsin istiyorum. Direk Prize takmalı olarak. Şundan 3 tane kullanıyorum evde , canavar gibin hepsi http://www.hepsiburada.com/dark-rangemax-300mbit-802-11n-wifi-kablosuz-menzil-genisleticisi-adaptorsuz-tasarim-dk-nt-wrt340-p-BD500889 Bundan alırsan prizde kaybetmen : http://www.hepsiburada.com/dark-wrn330p-300mbit-802-11n-2xrj-45-access-point-router-repeater-dk-nt-wrn330p-p-BD803923
jonq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Wireless ile de duvar, kolon vs nedenleriyle sinyal gücü zayıflığı nedeniyle sorun yaşarsan powerline denen yine prize takıp binanın elektrik tesisatı üzerinden internet dağıtabildiğin aparatlar mevcut. Bu aletler baya kullanışlı ama şöyle bir dezavantajları var. Kullanılan binadaki tesisat kötü ise yada bulunduğu ortamda elektrikle çalışan alet sayısı fazla ise doğrudan bu aparatların performanslarını etkiliyor. Bu da bir alternatif olarak düşünülebilir.
yloibx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Quo-Vadis said: Şimdi bunları prize direk takınca interneti dağıtabiliyor mu? Yoksa kablo ile modeme bağlaman gerekiyor mu bu ap'yi?
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Kabloyla birine giriyosun digerinden wifi ve lan cikisi olarak cikiyo. Sanki uzayma kablosu ekliyormus gibi dusunebilirsin
yloibx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 onu da wireless yapmanın bir yöntemi yok mu? Uzatma olarak istemiyorum. Tamamen kablosuz olmasını istiyorum.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Onu yaparsin ama iletim hizin duser. Cift radyolu access point ve cift radyolu powerline zimbirtisiyla hiz kaybi yasamadan aktarirsin , diger turlu hiz yariya iner ve lag olur
di Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Birinde 5 Ghz digerlerinde 2.4Ghz kullansa olur aslinda. Mevcut router'larin hemen hepsinde var o ayni hizi iki farkli frekansta saglama olayi.
chrome Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 esh donanım konusunda şöyleymişsin gibi oluyor sanki. diğer konularda daha bir geyikken bu bölümdeki mesajlarda böyle bir farklı üslup, yazım falan. donanım gurusu diye title ın gazı mı bunlar hep?
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 di said: Birinde 5 Ghz digerlerinde 2.4Ghz kullansa olur aslinda. Mevcut router'larin hemen hepsinde var o ayni hizi iki farkli frekansta saglama olayi. Coft bant bu zaten. Her alette yok abi , pahali bi cozum sonucta. O kablo gececek arkadas duvarlardan. Reliable, stable, cheap
sharky Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Extender için 5 GHz kullanmak mantıklı değil, zira range düşük doğası gereği. Powerline lar problemsiz elektrik sistemi fena değilse. TP Link AV500/WPA4220 'ı denedim diyorum, iyi diyorum :)
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 yloibx said: Quo-Vadis said: Şimdi bunları prize direk takınca interneti dağıtabiliyor mu? Yoksa kablo ile modeme bağlaman gerekiyor mu bu ap'yi? Önce içinden çıkan ethernet ile bağlıyorsun bilgisayarına, giriyorsun menusunde ayarlıyorsun hangi wi-fi repeat yapacak, yeni wi-fi spot adı , şifre vs. Ayarları yaptıktan sonra çıkar, tak wi-fi gören bir prize bağlan gitsin. Zaten ayarı en fazla 30 saniye sürüyor. Kitapçığında yaziyor nasıl olacağını.
yloibx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 50 mbit'i 10 mbit bile gösterse sorun değil zaten sadece facebook, gazete sitelerine falan girecek annem ve babam mutfaktan. Kablo görmek istemiyorlar etrafta o zaman ben şundan bir tane alayım hemen.
Öne çıkan mesajlar