Zegna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Penalti yok o pozisyonda. Oncesinde ersana carpti topmudahele gibi oldu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Haftaya fener maçında el mahkum açılacak o başlık hahah Yalnız fener de boktan ama beşiktaşta naniyi durduracak bir adam yok gibi :) Nani markoviç arkalarında caner şenol o sizin iki beki felaket üzebilirker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 o pozisyona penaltı diyen var mı yahu? cav cav dan başka tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 5. Macta hala degisik taktik denenir mi diye sormak lazim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Oylamada bile 1-1 demiştim ahahss.. BJK iyi takım bence GS den kesinlikle daha iyi. Atiba gibi bir adam FB de olsa çok acayip olur işler, hoş Pereira ona da bir taktik uydurur bize gelmez. Neyse. Gomez bence sper transfer, hareketli herif ne yapacağı belli olmayan adam gibi. Töre için hala overrated adam ilan ediyorum, hızı dışında bi m.ok yok. Her türlü Q7 yi tercih ederim assfsf. Ayrıca Aydunus a rağmen 1-1..pfff..asdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 hakemlik bişi yoktu ya, herif bize kırmızı vermedi hayret. Haftaya fener maçı varken 1-2 adam cezalı olur diye bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Bu sezon yine kısa sürdü şampiyonluk ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 haftaiçi çıkan klip takımı yıpratmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 derbilere bağlı =P derbileri kaybederek şampiyon olunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 bu davidmills bot mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Liebe said: Bu sezon yine kısa sürdü şampiyonluk ya =( olum kendiniz şampiyon ilan edip kendiniz dalga geciyorsunuz sdfsfs şizofrenik mi var biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 valequenta said: bu davidmills bot mu He..beğenemedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 ilk 45 dakikadaki rezalete gitti maç, kına yaksınlar q7'ciler. ikinci yarı yokluğunda necip'le pozisyon vermedik. kapanmaya ittik adamları... ucuza aldık, alternatif olarak sorun yok diyordum q7 içinde allah benim de belamı versin. romantiklik yaptık mal gibi... 3 maç yaktı bizi, birini neyse ki rakip kötüydü aldık. artık şu adamı oynatmasın şg sokarım isyan eden kalleş taraftara da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Asıl bursaya kaptırılan adam için üzülüyorum ben q7 den çok daha yararlı olurdu yazık ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Ondan da bi cacik oldugu yok da 1 milyona oynayacak adam bulamadilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 En azından ayak içiyle temiz şut açısı varken çekerdi. Bunun gibi ters tarafa çalımla alıp, trivela deneyerek saçmalıklar yapmazdı. Şekil gol atacağım diye takımın hücum dengesini de bozuyor. İşin kötüsü FB maçına da Quaresma ile çıkacak ŞG adım gibi biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Ya hakikaten nedir bu Q7 öfkesi? Ya bu adam büyük maçların adamı FB li olarak 90 dk oynamasını istemem şahsen. Töre ye defansımız her daim açık aahhahs. Q7 dediğiniz adam Emre, melo tadında biri. %50 nefret-sevgi. Adam taraftar için gerşi döndü 2 günde sattınız adamı hayınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 ya maçtan once muhtemel kadroyu duyunca heh dedim çift forvet oh mis kerizma yedek fln maçı açtım kadroyu gordum facepalm mlsf oyle de oldu haftaya da boyle dingillik yaparsa gunese gg deriz devre arası olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 q7 yi her maç yazarım 11 e türkiye liginde o varken oyunu bozanlar kimse otursun aşşa yedek kulubesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Güneş an iti barı iel bence en iyi taktiği oynatıyor BJK ye. Bugünkü kaza ama, kendimce önceden gördüğüm kaza. Querasma'yı bazı tanrılar istiyor diye kesersen bugün nalları dikersin işte. Çünkü bu takımda Querasma gibi adamlar +96 ya kadar ne yapacağı belli olmaz. Töre gibilerin ne yaptığını ya da yapacağını az çok bilirsin. Gomez i eleştiren, kendi taraftarı bir aynaya tekrar baksın. Adam bu ligin gol kralı olabilecek kapasitesinde. Eğer Şenol kimseyi iplemeyip, çarşıysa çarşı al başı der kafasına göre oynatırsa BJK her türlü şampiyonluğa oynar. Bizden kesinlikle daha iyi oynuyor, en azından taktik var. Beğen-beğenme. Ha bide denge-menge yok, oynuyor işte. Neyse 1-1 nazar boncuğu (afahgshhs beter olun). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 ozzy geldiğinde q7 yedeğe çıkacak bu kadar basit. Genel olarak q7 ya da gökhan dan hangisi daha iyiyse o oynamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Q7 gökhan'dan bile kötü ya. Rotasyonda Kerim Frei mı Quaresma mı diye tartışılması gereken adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 iyi de Frei yi sadece son 10 dakikalarda oynatmak için mi aldınız? Arif Erdem mi bu? Aşkolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 sanane arkadaşım para bizim adam bizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Besiktas'ta para vardi da bizim mi haberimiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar