Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Yok öyle genel tartışma topiğini şişirmek. http://www.okunanhaber.com/haber/81862723_genclerbirligibesiktas.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 la niye açıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 bir de moral olsun diye beşiktaşlılar için geliyor: http://www.youtube.com/watch?v=oJO2AqrLrPY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 olm totemi niye bozuyon ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 0-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 maç bugün değil. başlık yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 ehircik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 aynısını biz yapsak forumdan konu fln silinir totem bozmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 ağlayacaksanız oynamayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 sana mı kaldı lan açması ehircik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Bırak usta ya çiftliğe çevirdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 la ne totemi koca koca adamlarsınız bırakın bu işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 k1nJo said: la ne totemi koca koca adamlarsınız bırakın bu işleri. sana totem yazdım özelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Herhangi bir üye maç konusu açabilir, dün GS-TS maç konusunu da FB'li Zegna açtı mesela. "Biz yapsak konu silinir" sözüne ithafen belirteyim dedim. Bir zamanlar PZero maç konusu açınca BJK kaybediyordu onu hatırlıyorum da, komple maç konusu açmama totemine mi evrildi o yahu? Kaçırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 kim açarsa açsın nolcak ya ne adamsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 dreagloth said: sana mı kaldı lan açması ehircik Yaşlı başlı adamsın. laflarabak. pii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Llama said: k1nJo said: la ne totemi koca koca adamlarsınız bırakın bu işleri. sana totem yazdım özelden okudum ve anladım ki beşiktaşın kazanması için birden çok faktör var. başlık açıldığına göre o açığı kapatmak sana düşüyor abi. avcuna, bileğine kuvvet hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 bu maç berabere biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 http://pbs.twimg.com/media/CPcDmMNU8AAN6ch.png Şu modda oynanacak maç belli oldu: https://www.youtube.com/watch?t=35&v=MaL6NxTvWRM Bu nasıl kadro lan sdafsad Tamam Gençler çok kolay gol yiyen bir takımda şu kadro direkt SAVUNMA YAPANIN ANNESİNİ kadrosu direkt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 atiba yerine cenk olsaymış süper olurmuş afsasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Gözlerim bir anda Schuster'i aradı :( O yıllara geri döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 sanki kendi aralarında halı saha maçı yapıcakmış gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 MUHTESEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 len yine bunlar kanatlar arası yer değiştirip duracaklar anlaşılan. ilk maç gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Harbiden tam schuster mode. Anilar canlandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar