madcow Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 sostizm turk sevmiyo abi yabancı dusmanı bildigin. lan sneijder sayesinde oynuyo takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 hamzanın paticik versiyonu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Umut ben senin.... abi 3 kisi var icerde. Tam bir gerizekalı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 "Messi bugün üç gol atmaktan başka sahada ne yaptı?" diye sorgulayan Hıncal Uluç tandansı yakaladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 madcow said: sostizm turk sevmiyo abi yabancı dusmanı bildigin. Ne dedin sen burada? Türk sevmiyor? Yabancı düşmanı? Melo gitmeseydi melosuz olmuyor yazdım az yukarıda. Sneijder ANORMAL yoruldu baksana suratına adamın belki form tutamıştır daha? Hiç bir milliyetçi yakıştırmayı haketmiyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 O değil de Sneijder saç mı ektirmiş ilaç mı kullanmış napmış, bize geldiğinde tepesi de açıktı adamın şimfi tepe dolu, sırf yanlar açık biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Yabancı dusmanısın. Sneijder bu mac naptı diye sormak icin hakkaten at gozlugu ile izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 sostizm said: madcow said: sostizm turk sevmiyo abi yabancı dusmanı bildigin. Ne dedin sen burada? Türk sevmiyor? Yabancı düşmanı? Melo gitmeseydi melosuz olmuyor yazdım az yukarıda. Sneijder ANORMAL yoruldu baksana suratına adamın belki form tutamıştır daha? Hiç bir milliyetçi yakıştırmayı haketmiyorum valla. abi herif çarşamba günü 90 dakika boyunca depar attı. insaf. götünden ibrik ibrik ter atmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 iki takımdan da cacık olmaz bu sezon görüldüğü kadarıyla :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 abi bu maç galatasarayın 3 tane yiyip hamzanın kovulması lazımdı. bu sene gg beyler. geçmiş olsun. dijitürkler iptal edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 atamayana atarlar diyeceğim o da değil kendi kalesine attı adamlar sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Çok ayıp ben görmedim BU KADAR yorulacak efor ama bak yorgun morgun çakıyordu bir tane. Muslera ve Sneijder benim EN beğendiğim iki sporcu bu takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Macı kazandık. Burak sakatlandı. Umut'un golde katkısı varmıs gibi gozuktu. 3 puan adı altında sezon gitti iyi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Burak soyunma odasinda agliyomus sostizm beni satti diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 burak la selcuk olsa alamazdık maçı. Burak çıkınca snijder öne çıktı farkı gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Mbia'nın 2 kez falan atılması gerekiyordu da son faulde atmaması artık mum dikti bu arada. O saniyeye kadar oynatmayı biliyosan o zaman o kartı da cıkartıp atacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Yenilir hamza gider diyodum, gitmedi iyi oldu. Bi an bizim td nin parera oldugunu unuttum neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 aptal onur ya resmen hediye etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 trabzonun yenemeyeceğini biliyordum da galatasarayın kazanması ilginç oldu. maçı izlemedim. yazık olmuş galatasaraylılara.yenilselerdi hamza giderdi ve takımın başına daha iyi birisi gelirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Esh said: Burak soyunma odasinda agliyomus sostizm beni satti diye Çok var sevdiğim adam bu takımda. Sevmediklerimi söylesem daha kolay. Tarık ve Olcan'ı sevemedim. Yeni transferlere pek bir duygu beslemiyorum henüz. Geçen senin ŞAMPİYON kadrosunda herkesi çok seviyorum ben. Edit: İlave.. Bu kez GERÇEKTEN bala g.te kazandık maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 sostizm said: Esh said: Burak soyunma odasinda agliyomus sostizm beni satti diye Çok var sevdiğim adam bu takımda. Sevmediklerimi söylesem daha kolay. Tarık ve Olcan'ı sevemedim. Yeni transferlere pek bir duygu beslemiyorum henüz. Geçen senin ŞAMPİYON kadrosunda herkesi çok seviyorum ben. Edit: İlave.. Bu kez GERÇEKTEN bala g.te kazandık maçı gs ilk kez mi bala maç kazandı diyosun sen gerçekten? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 ilk kez demedim bu kez dedim. 100+ yıllık kulüp birçok kez olmuştur daha önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 erkan zenginin pozisyonunda nedense dedim kaçırıcak kesin rahat rahat izledim, kaçırdı hakketten sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Bi tek bize yardirdi mk trabzonu. Sansiniza sicayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Liderle puan farkı 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar