eldar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Xaenin said: Fabrika Network'ün markası değil, ikisi de Boyner'in altında Aymarka'ya bağlı, ikisi de son derece kalitesiz. Network aynı boku daha pahalıya itelediği için, bir de "OOO BEYMEN DE BOYNER'İN NETWORK DE BOYNER'İN O ZAMAN KESİN KALİTEDİR" düşüncesiyle insanlar satın alıyor. Takım elbise alacaksanız azıcık daha biriktirin adam akıllı alın derim, nacizane tavsiyemdir. Network düşündüğün kadar kalitesiz değil, zaten geniş bir fiyat yelpazesinde satıyorlar ürünleri. Ayrıca her allahın günü takım giyecekler tabi ki ucuza arayacak. Özel günler, düğün, toplantı için ayrı alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 600TL'ye kravat iğnesi alıyorum lan ahaha pis fakirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Xaenin de her gün takım giyiyor, ve her birini gidip adam gibi kalitelisinden alıyor. Siz neden alamayasınız? Ezik misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 konunun üstüne gelmesi baya ironik ve tesadüf oldu ama şu anda ayağımdaki pantol fabrika, nisanda almıştım. sabah servise binerken basamağa adım atarken ufak bir cırt sesi gelmişti, pek bozuntuya vermedim ufak bir söküktür diye. az önce tuvalette kontrol ettim alt taraf bildiğin yarılmış pantolon direk çöp. yaz diye ceketinide pek giymemiştim ceket yep yeni. napcaz ceketidemi atcaz çöpe pff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 nasıl takım elbiseyle kölelik anlatsanıza biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Xaenin said: elesso said: di said: benjani said: fabrika ne, fakir misiniz Bu mesajimdan sonra bu ve turevi turevi mesaj atan herkesi Pazar Alani'ndan suresiz banliyorum. Duymadim etmedim demeyin sonra. Xaenin said: Fakirler toplanmış yine. 8-) Adskjfhsdf görmemiştim ben bunu asdfasdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Fistan said: nasıl takım elbiseyle kölelik anlatsanıza biraz takım elbisesizle aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Xaenin said: Lord_Argos said: Fabrika Network'un markası olduğu için ben hiçte kalitesiz bulmuyorum. Fabrika Network'ün markası değil, ikisi de Boyner'in altında Aymarka'ya bağlı, ikisi de son derece kalitesiz. Network aynı boku daha pahalıya itelediği için, bir de "OOO BEYMEN DE BOYNER'İN NETWORK DE BOYNER'İN O ZAMAN KESİN KALİTEDİR" düşüncesiyle insanlar satın alıyor. Takım elbise alacaksanız azıcık daha biriktirin adam akıllı alın derim, nacizane tavsiyemdir. cahilliğe gerek yok, network fabikanın daha pahalı satanı değil kullanılan kumaş ve boya daha kaliteli ama türkiye de satılan en kaliteli ürün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 di said: benjani said: fabrika ne, fakir misiniz Bu mesajimdan sonra bu ve turevi turevi mesaj atan herkesi Pazar Alani'ndan suresiz banliyorum. Duymadim etmedim demeyin sonra. Xaenin said: Fakirler toplanmış yine. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 di said: benjani said: fabrika ne, fakir misiniz Bu mesajimdan sonra bu ve turevi turevi mesaj atan herkesi Pazar Alani'ndan suresiz banliyorum. Duymadim etmedim demeyin sonra. axedice said: Xaenin de her gün takım giyiyor, ve her birini gidip adam gibi kalitelisinden alıyor. Siz neden alamayasınız? Ezik misiniz? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Fakir misiniz, ezik misiniz, 10 lira veririm mesajlarinin ban yemek sebebi bolumu azcik olsun temizlemek, adam etmek, eski islevine kavusturmak. Haliyle uyariyi alintilayarak siz de ayni seyi yapiyosunuz sevgili ahali. Neyse konu emsal teskil etsin diye buraya yaziyorum yine. Xaenin sonradan attigi faydali mesajiyla kurtardi, axedice ve senko bolum bani aldi. Afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Di, o işe hiç girişmesen keşke, donanımhaberin pazar alanı bölümüne dönme ihtimali olabilir buranın, en ufak baltaya hemen gelmese iyi olur yani ban. Sonuçta paticik'in pazar bölümüyle alakalı çok dev trollenebileceğini, dalga geçilebileceğini paticike yazan aşağı yukarı herkes biliyordur. Ben pazara birşey koyarken veya yazarken üzerimden geyik dönebileceğini bilerek yazıyorum mesela. Tamam olmuştur, sinirli bir anına denk gelmiştir öyle bir laf çıkmıştır ağzından banlıcam diye. Hadi hadi kandırdım sizi iyi korktunuz ama... filan dersen biz de iki eğleniriz olur biter imho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 tamam da zaten bu konunun pazar alanında işi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 yok bence gayet mantıklı. ilk girdiğimde birşeyler satabilirim diye düşünmemle, millet birbirine nasıl güvenip burada öyle bir işe kalkışır diye çıkmam bir oldu. ben de yaptım sanırım 1-2 kere baltalayıcı hareket. ama yapmamak lazım. bu kısmı ciddi olabilir forumun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 di xaenin e yetememiş mi şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Baltanizi yapin yine ama insan gibi yapin. Burda aynisini su fiyata satiyolar deyin mesela. Ya da bence bi takimlar kalitesiz, su markaninkiler daha pahali ama fiyat/performans daha yuksek deyin. Surdan kacirdiginiz lanet okuttunuz her adam forumun sonunu hazirliyor zira siz cete gobi takilip sadece sizin borunuz otsun, sizin istediginiz sekilde isler yurusun istiyosunuz lakin olay alisverise ya da ciddi konulara/bolumlere gelince biyle bi hakkiniz yok sorry. Ya siz buna uygun davranicaniz ya da boyle bolum bolum forumun yarisindan banlanicaniz iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Benim konulardaki troll hiçbiyerde dönmedi lan. O zaman neredeydin föşik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Misir patlatiyodum. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 forumun sonunu nası hazırlıyorlar, gidip köşedeki bakkalın önünde mi toplanıyorlar? gelip bizi mi dövücekler. korkutmayın insanı. çok ah aldık burada biz zira. ps: yalnız sadece noyanı alıp gelseler çok temiz dayak yeriz. guvvatlı bir şahıs kendisi gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 4k takim elbise nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Esh said: Ha yaptiginiz is, kiyafete ozen gosterilecek bi is degilse bile cildinizi 150s ile koruyun :P Su mesaj bende derin dusuncelere sebep oldu. Pazardan markasi belirdiz pantolon bile almisligim var maddi yetersizlikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar